tamponare video nu este încărcată, ecranul este scris

Tamponarea - un derivat al conceptului din buffer cuvântul.

Într-un sens literal, aceasta înseamnă zona de memorie alocată programului, în acest caz, player-ul, pentru a stoca datele primite de la net cu unele avans.Acest lucru se face pentru a preveni pauze și se oprește în timpul jocului nu-materiale din cauza întârzierilor în fluxul de date.

În nu aceste informații sunt transmise nu este un flux continuu, cum ar fi Mouzon din difuzor.

pachete transmise tsifiri 1500 biți.

Pachetele sunt adesea pierdute. În medie, peste 20 de tranziții de la server la server, pachetul este etichetat „fiul risipitor“, și apoi nu este.

Playerul dvs. observând că tamponul nu obține pachetul, trimite oa doua solicitare.In cazul tau - similar cu un tampon care nu merge.

Motivele pot fi - o mulțime. Este necesar să se înțeleagă. Sau pur și simplu reveniți.

Este totuși posibil ca aplicația suficient spațiu pentru cache.

dar poate că nu oferă site-ul la o astfel de viteză încât debitul a fost normal în toți utilizatorii, distribuite de încărcare pe lag-ul serverului.

Încercați să puneți o întrebare specifică sau descrie un exemplu specific, pentru a fi în măsură să răspundă mai detaliat.

Cuvântul „tamponarea“ derivat din buffer cuvântul englezesc“, ceea ce înseamnă că metoda de organizare a datelor de ieșire și de intrare într-o varietate de dispozitive de calcul, în principal în calculatoare.

Informațiile tampon sunt stocate temporar. La internet de mare viteză este de stocare devine invizibil. Cu toate acestea, la internet de mare viteză redusă, este văzut și există o inscripție. Nimic nu rămâne decât să aștepte.