Tea Party biografie, albume, compoziții, foto, video

«Tea Party» (ceai englezesc.) - trupa de rock din Canada joacă blues și rock progresiv din Orientul Mijlociu și influența indiană a sunetului, care mass-media amestec numit „piatră marocan“.«Tea Party» a făcut un tur al 21 Canada 12 Australia, 9 în Europa și SUA 8.

Grupul jucat de sprijin pe excursii astfel de trupe ca: «Pagina si Plant», Ozzy Osbourne, «Nine Inch Nails», «New Order», «Ramones», Lu Rid, «Metallica», «Soundgarden», și de asemenea, a participat la concerte : «M-One Festival», «alternative Nation», «SARS Relief Concert».

Chatwood a câștigat «Juno Award» la nominalizarea «Cel mai bun lucrare» pentru acest album.

Albumul nu a repeta succesul comercial al edițiile anterioare, când a devenit cel mai de succes eliberarea a benzii în Australia - linia # 6 in topurile ARIA.În vara grupul a luat parte la festivalul «Big Day Out» în Australia (Adelaide si Perth) cu «Prodigy», «New Order», «gunoi», «The White Stripes», vorbind înainte de a mai mult de 40.000 de fani în fiecare noapte.

După această versiune, Chatwood a primit o propunere de la un dezvoltator de jocuri pe calculator «Ubisoft Montreal», despre scris coloana sonora a dezvoltat în măruntaiele studio un nou joc de franciza a celebrului «Prince of Persia». Chatwood cu entuziasm a preluat lucrarea propusă, scriind muzică mare, pentru a transmite toată atmosfera de „basm oriental.“

Headlinerii concertul «Rolling Stones», spectacolul a fost lansat pe «DVD Toronto Rocks».

Albumul continua stilul de cele două versiuni anterioare, care combină elemente de rock, muzica electronica si influenta mondiala.

Albumul este, de asemenea, una dintre cele mai pozitive comunicate de grup în termeni de sunet. Lăsând imagini antiutopichnye și versuri atmosferice albume anterioare, conține mai multe balade scrise în stilul de cântece de dragoste. Această modificare în același timp, și a dus la lauda și critici din partea fanilor.

Albumul a ajuns la linia # 5 în topurile «Albums canadian Top Billboard» și a primit statutul de aur.

Discografie