terorile nocturne la copii sunt prezentate modul în care, cauze, cum să depășească

terorile nocturne la copii sunt prezentate modul în care, cauze, cum să depășească
terorile nocturne la copii sunt semnificativ diferite de cosmaruri. Copilul este în stare necorespunzătoare și poate cauza un prejudiciu lor și altele.

Pentru a ajuta la asigurarea copilul sa trezit cu un țipăt bloodcurdling, trebuie să înțeleagă, din care sa trezit.În acest articol: Cum o noapte de frică și cauzele sale, diferite de cosmaruri. modul în care părinții se comportă când și unde să caute ajutor.

terorile nocturne - este

parasomnie, o afecțiune însoțită de tulburări de comportament în diferite stadii ale somnului, iar atunci când se trece de la o fază la alta, din cauza imaturității SNC (sistemul nervos central), ceea ce explică incidența mai mare la copii comparativ cu adulții.

Parasomnii (de la Somnus Latină (somn) și para grec (ceva)) - fenomene de somn neobișnuite.

Acestea includ cosmaruri, somnambulism, snogovorenie, paralizie de somn, bruxism, și altele.

fenomen Sinonime: pavor nocturnus, teroare noapte, noapte teroare.

nocturnus pavor apare la aproximativ o oră și jumătate după care se încadrează adormit în somn pasul delta. atunci când somn adânc domina.

terorile nocturne sunt copii in varsta de trei la doisprezece. Baietii sunt afectate mai des.

Care sunt simptomele de teroare noapte

Se caracterizează prin trezirea imediată din propriile lor gesturi bruște și strigăte.

Însoțite de durere severă, palpitații și respirație, înroșirea pielii, transpirație, pupile dilatate. Kid sta brusc în jos și plânge incontrolabil, privirea, cu ochii larg deschiși în teroare.

În acest caz, nu reacționează la alții. Dacă te trezești, va fi în stare de prostrație completă, fără nici o orientare în spațiu și timp.

Trezirea durează de la câteva minute până la o jumătate de oră, copilul se calmeaza si adoarme singur. A doua zi, el nu-și amintește nimic.

În timpul atacului copilul este foarte activ, comportamentul său poate fi periculos pentru el însuși și pentru mediu.

Spre deosebire de terorile nocturne de la cosmaruri

Comportamentul copiilor în timpul nopții de scene frică și de groază sunt foarte asemănătoare, dar are o serie de diferențe fundamentale care trebuie să cunoască părinții grijulii. Cea mai importantă diferență - conștientizarea din partea copilului.

capturile nocturnus pavor într-o fază de somn profund. Strigăte, aruncarea deschis ochii - toate se întâmplă în timp ce copilul este adormit repede, și este lăsat singur cu durerea, striga la tine, dar nu se simte prezența ta, nu poate cere ajutor. A doua zi, copilul nu va aminti evenimentele noptii.

Cauzele terorile nocturne

 • Ereditatea. Mai frecvente la copii cu antecedente familiale de terorile nocturne sau somnambulism.
 • Lipsa de somn si agitat.
 • Febre.
 • Dormi departe de casă, într-un mediu nou. Dacă trebuie să-și petreacă ceva timp într-un loc ciudat, aduce o jucărie preferată, cu care copilul adormi în pace.
 • traumatisme cranio-cerebrale.
 • Medicamente.
 • Multivitamine. În cazul în care copilul dumneavoastră se confruntă cu terorile nocturne, încercați să nu mai luați vitamine. Există cazuri în care acestea provocau factor.
 • dieta necorespunzătoare.
 • calitatea somnului slabă:
  de exemplu, din cauza unei încălcări a respirației în timpul somnului. Observați modul în care copilul respira, nu sforăitul acolo. când doarme.
 • Adrenalină, anxietate, zgomote bruște sau o vezică urinară.
 • situație stresantă.
 • A schimbat rutina de zi cu zi (nu a existat un frate sau o soră, școala a început).
 • Oboseala, fizică și mentală.
 • Scăzut de zahăr din sânge.

Cum părinții se comportă

Părinții tind să se simtă neajutorat, nu fi capabil de a calma copilul sa speriat.

Cel mai bun mod de a face cu un atac - să aștepte cu răbdare. Copiii mor de obicei în jos ei înșiși și du-te înapoi la culcare.

Nu încerca să se trezească. Trezirea, copilul nu te recunosc, este dezorientat, confuz și speriat mai tare, va dura mult mai mult timp să se stabilească în jos și du-te la culcare din nou. Sarcina ta - pentru a proteja copilul, astfel că el nu este rănit.

Numai după ce sa încheiat episodul, trezesc copilul. a reveni rapid la faza profundă a somnului poate provoca următorul episod de frică. Propune, dacă este necesar, du-te la toaletă înainte de copilul adoarme din nou. Asigurați-vă că este pe deplin treaz, pentru a rupe lanțul vicios.

Încercați să nu pentru a vorbi cu copilul și cu el evenimentele noptii, ea poate exacerba anxietate copil.Cum de a depăși terorile nocturne

În cazul în care atacurile teroriste apar frecvent și la un moment dat, să păstreze un jurnal. După analiza înregistrările, va fi capabil să se trezească copilul timp de 15 minute înainte de presupusul atac de timp, și apoi a pus jos. Ruperea în acest fel faza de somn delta în timpul săptămânii, te oprești episoadele de teroare.

regim clar, zile. somn și odihnă în același timp. Copilul ar trebui să doarmă suficient și, de asemenea, active în moderație, nu prea multă muncă.

Insufle Asociația carotida dreapta (jocuri de liniște înainte de culcare lullaby. Jucării în pat de copil, etc.).

Elimina factorii de stres, corectarea climatului psihologic în familie.

Când și în cazul în care pentru a merge pentru ajutor

terorile nocturne sunt ele însele de vârstă (de 12-13 ani), atunci când sistemul nervos se maturizează, și rareori au un impact negativ asupra psihicului copiilor.

Cu toate acestea, în cazul în care ororile care au loc de mai multe ori pe noapte, și să însoțească cele mai multe nopți, discutați cu medicul dumneavoastră despre dacă direcția este necesară pentru un somn de specialitate și altele.

Medicul pediatru va verifica dacă există orice boală care stau la baza, daca motivul pentru tratamentul sensibile, provocând episoade de teroare. De exemplu, amigdalele mari pot provoca probleme de respiratie pe timp de noapte și starea de veghe copilul tau.

Polisomnografie identifica patologie specifică, dacă este cazul.

Tratamentul complet de parasomnie a avut loc un psiholog, neurolog, psihiatru. Terapia nootropă poate accelera maturizarea mecanism de reglare a somnului.

În cazul în care copilul dumneavoastră se trezește dintr-o dată în țipetele de noapte. determina ce el, un coșmar sau noapte spaimele au trezit. Din aceasta ar trebui să depindă de comportamentul dvs., pentru a evita consecințele periculoase pentru copil.

Surse: en.wikipedia. EA Tarasenko „Caracteristici și tulburări de somn la sugari și copii de vârstă mică“, „Zi și noapte terori la copii,“ AI Zaharov

Proiectul Elena Valve cantată Sleepy

Alo
Și aici avem problema mai complicată. Fiica mea este aproape 12 și cu trei ani de coșmarurile ei.
La o vârstă fragedă ea a fost în căutarea pentru mama ei, chiar și atunci când am fost aproape.
La 6 ani, ea a visat ca și cum era ceva razdavlivaet.lift exemplu.
Și acum, de asemenea, că zdrobește, plus un vis pe care o persoană moare și celelalte râde. și aici, ea iese din pat și a trebuit să meargă să-l salveze.
Asta poate fi.

Fiul unui an în urmă a început să sufere de terorile nocturne. I-am spus mamei mele, a fost, eu, de asemenea, a avut o copilărie similară. El a arătat psihiatrul. Doctorul a spus că este cauzata de ereditate, sfătuiți să se trezească 20 de minute înainte de presupusul atac, și apoi pus înapoi

Ca un copil, m-am avut o problemă similară: m-am trezit cu frică, transpirat. Mama mea de multe ori în seara cu ceai de valeriană preparată, și am ascultat muzica frumoasă de Mozart. Treptat ajuns la zero.

Copilăria mea a avut coșmaruri, și, potrivit mamei sale, chiar și preotul invitat (atât de mult țipând și părinții sunt credincioși.), dar nu-mi amintesc nimic, și coșmaruri sau vise înfricoșătoare, în general, aproape niciodată de-a lungul anilor. Cu toate acestea, acest tip de tulburare de somn este temporară, va trece cu varsta.

Părinți tineri pândește multe surprize asociate cu copilul, inclusiv ascensiuni bruște nocturne fără trezire. Nu știi ce să fac. Ei bine, a explicat diferența dintre terori nocturne și coșmaruri.

natura prea impresionabil și vulnerabili sunt mai susceptibile de a experimenta terorile nocturne, părinții trebuie să acorde mai multă atenție copilului lor, cel mai important lucru pentru a afla cauza, nu poate fi ignorat, aceasta afectează sănătatea mentală a copilului.

Este bine că există oameni care împărtășesc experiența lor de a rezolva probleme cu terorile nocturne ale copilului. La urma urmei, problema de mulți părinți cu privire la modul de a asigura un copil de somn liniștit.

Multumesc pentru articol! Fiica mea este de 2 ani de ieri. Undeva 4 luni chinuit deja periodic cu astfel de temeri. Plânge pentru o lungă perioadă de timp, de obicei la 15 minute până la o oră. Primele ori a fost undeva de câteva ori pe lună. M-am gândit că ceva doare. Am rupt să chem o ambulanță. La început, doar a făcut - și zguduit și au cântat și luminile aprinse, și se spală, și stropesc apă sfințită, și o baie la duș purtarea, și a pus lumânări în durere și rugăciuni citite. înfiorător este, desigur. Acum am înțeles că este inutil, dar doar uita greu de suportat, mai ales noastră încă plângând „mama“ și, uneori, „doare“ și trage mânerul pentru a lua. Și ia-ți mâinile, și mai multe țipete. Și a pus jos, chiar mai puternic. Deși ei scrie că nu trebuie să ne trezim, dar când am stau în altă parte, vorbesc, oferă ceva ce le place să facă în timpul zilei, nu este în măsură să ajungă la conștiința. Dar, după trezire, nu putem adormi pentru o lungă perioadă de timp. 1,5-3 ore doar joc, vom merge. Desigur, nu-și amintește nimic, nu întreba cum. Numai zâmbete și totul. Dar eu știu că avem este de la overexcitement când ziua nu doarme, un saturat când se schimbă situația, după ce oaspeții și după o lungă perioadă de timp cu mine (literalmente apucă 3:00) de la o zi activă. Și mă pregătesc mental în avans. Aici sunt 2 săptămâni pentru a trăi în țara mama mea, astfel încât primele 5 nopți nu am dormit. Și apoi, probabil, folosit pentru a, și încă mai am schimbat locul de somn. Mutat de la etajul al doilea la primul (este mai rece, de altfel. Congestia poate provoca), și o dată cosmaruri oprit. Imi doresc mame si tati o mare afacere de răbdare și dragoste pentru copilul tau. Și, cel mai important, cred că toate acestea vor avea loc rapid și fără consecințe!

Vă mulțumesc, Natalia, care descriu în detaliu la fel de mult cum să facă față cu noaptea terorile fiica mea. Experiența dvs. va ajuta mulți părinți.

Bine ai venit! Vă rugăm să ajute la rezolvarea visul un an în urmă, am visat că am fost de rudele soțului ei a auzit că el a fost pus în Orientul Îndepărtat.

Ajutor! Fiica mea este de 2,5 luni, de la naștere dormit de la 4 am la 14 poludnya.Posle 2 doarme mai puțin decât în ​​dimineața, am încercat să se joace cu ea.

Și dacă eu sunt pe jumătate adormit, mental eu vorbesc cu oamenii de dormit și-l amintesc dimineața? Sunt cu ei, împreună cu mintea coborât? Aceasta nu este o glumă.

Ei bine, transpirații nocturne cu boala - este o situație normală, dar într-o stare bună de sănătate este un semnal de probleme cu cardiovasculare.

Interpretarea lumina lac iluzie noapte, interesat în comparație cu oglinda. ofertă interesantă, uita-te în ochii lui.

Eu visez doar atunci când ceva se va întâmpla. Visat că a văzut pe unghie degetul mare nu este puroi în ea, teribil.

Undeva aproximativ o lună în urmă, am visat o astfel de situație: noi, sau mama, sau o femeie (deja nu mai țin minte, pentru că visele sunt între ele Poo.

Am avut o dată probleme cu somnul, atunci când se taie la locul de muncă. Sora a spus că acest lucru nervos. Sfătuiți să meargă cu.

Nu sunt conștient de RLS, în timp ce pentru mine nu a spus MCH meu. Și atunci cred că, de ce nu dormi suficient si te ridici rupt, cu toate că eu dorm suficient.

Naidite Maria Bespiatova. Ona rabotaet astfel încât SNAMI po Skype. Moskva. Zimoi New York. Seminar y Nee 22-23 iyulia.

Nici schizofrenia nu face parte din Kosovo (- vise lucide), boala de gene schizofrenie, si se poate dezvolta numai dacă po.

Buna ziua Elena visat că am eșaloneze doi dinți, pe care am vindecat recent. un dinte agățat pe carne, iar carnea am de unde.

pur si simplu nu te uita aceeași groază m-am uitat și am avut coșmaruri și apoi sa oprit la ei și coșmaruri ceas zonchilis asta e tot.

Dorm mult îndepărtarea gâtului și a ridicat capul vverh.Neestestvenno. Dar eu sunt foarte confortabil. Se pare vorbi înfricoșător. Fratele meu, de asemenea.