Terra Nova Terra Nova fotografie cumpăra ieftin, da, de vânzare ieftine gratuit Terra Nova

standard de rasa Terra Nova

Terra Nova Terra Nova fotografie cumpăra ieftin, da, de vânzare ieftine gratuit Terra Nova

Foto: Terra Nova - una dintre cele mai mari rase de câini

Newfoundland gât musculos, lung si puternic, asa se pare a se potrivi cu capul maiestuos și nobil. Nu este permisă prezența unui salbă pronunțat. Găzduind un masiv și puternic, cu un spate lat si musculos, stomacul nu este inteligent, dar, de asemenea, extrem de cădere de tensiune nu ar trebui. Picioarele din fata sunt drepte, animalele se deplasează un trap lent. Coatele ferm împotriva piept, labe rotunjite, membrane lungi, arcuite, bine dezvoltate și gheare de culoare negru sau corn. picioarele din spate bine dezvoltat, deoarece acestea sunt responsabile pentru viteza de înot și să permită animalului să facă mișcări energice. Picioarele din spate sunt închise, dacă aveți pintenilor, acestea sunt eliminate. câini coada este lat si puternic, este un fel de roți, care ajută animalele de companie să înoate. În cazul în care câinele este în picioare, coada este omis, lungimea acesteia ar trebui să fie de până la jaretului sau ușor sub acesta.Newfoundland strat este foarte vizibil: câinii din aceasta rasa este strat dublu hidrofugă Firele de paza sunt drepte, a permis un mic val. Subparul este dens și moale, cea mai mare parte a parului este axat pe crupă și piept, pe părul capului este moale si scurt. Un picior de câine poate fi pene, blana coada gros și lung.

Terra Nova Terra Nova fotografie cumpăra ieftin, da, de vânzare ieftine gratuit Terra Nova

Foto: Terra Nova poate fi negru, maro și alb și negru

În ceea ce privește culoarea, aceasta poate fi maro, negru, alb și negru, nuanțe trebuie saturate, lăsate să aibă marcaje albe pe piept, varful cozii sau labe. Câini de toate culorile sunt afișate în aceeași clasă. Pentru bărbați creștere și greutatea normală - este de 71 cm și 68 kg pentru femele - 66 cm, 54 kg. Câinele ar trebui să fie nu numai mare, dar, de asemenea, pliat în mod corespunzător și armonios. Orice abatere de la standard este considerat a fi un dezavantaj. Câinele este descalificat din cauza o culoare greșită sau un capac strat neted, caracter rău, malocluzia, sau nealinierea maxilarului.

Câteva cuvinte despre natura Newfoundland

În Newfoundland caracter minunat - este de animale docile și calm, care va iubi și răbdare pentru a trata toți membrii familiei. Ei nu deranjez la latrat excesiv, dar de multe ori marimea lor este suficient pentru câini nefamiliare sau străini nu au vrut să se apropie de casă. Terra Nova sunt oameni foarte dedicați, așa că nu tolerează despărțire lungă, și cu atât mai mult schimbarea proprietarilor.

Reprezentanții acestei rase liber-conflict, astfel încât acestea să poată obține cu ușurință, împreună cu câinii, chiar și rasele mai mici, cu un pic de socializare a acestor giganți blajin se obisnuiasca cu toate animalele de companie, inclusiv pisici. Ele sunt atât de pacient care de multe ori pisicile dorm pe spate sau Terra Nova dvs., agățându-se de partea lor cald. Instruirea câinii este foarte simplu: au înțeles repede ce se așteaptă de la ei vrea să găzduiască și să asculte poruncile Lui. Terra Nova sunt foarte sensibili la strigatele sau critica, asa ca mai bine să tempereze rulare metode care economisesc potasiul, utilizarea nu este o pedeapsă și încurajare.

Terra Nova Terra Nova fotografie cumpăra ieftin, da, de vânzare ieftine gratuit Terra Nova

Foto: Terra Nova - un caine cu un caracter bun

Terra Nova poate fi independent, dar asta nu înseamnă că ei sunt dispuși să renunțe la porțiuni de afecțiune. Aceste familii câini de aprovizionare mare de răbdare, ei comunica bine cu copiii și îi iubesc foarte mult. Pentru copii - este asistentă companion, care va monitoriza siguranța lor. Terra Nova place să înoate și va folosi orice ocazie de a înota, le place să călătorească și să călătorească bine tolerată, așa că, dacă aveți nevoie de un companion pentru călătorii - Newfoundland este o alegere excelentă.

Pe plimbare animalele de companie se comporta calm la provocare se pretează la alti caini este rar, dar aceasta nu înseamnă că, în caz de pericol Terra Nova nu va proteja un iubit-un proprietar. El acționează fără amenințări, dar paznicii și instinctul de protecție el a dezvoltat perfect. Câinii sunt atât de puternice încât ar putea trage un om înec din apa unui adult, există cazuri în care animalele de companie pluteau câțiva kilometri, frânând salvat.Originea și formarea rasei Terra Nova

Locul de nastere al rasei este considerat a fi Canada - o parte a coastei Labrador și Newfoundland, după care, de fapt, numit un câine. Stramosii animalelor moderne sunt considerate a fi negru de câine cu părul lung, care a fost folosit pentru a conduce în ham și trăgând rețelelor de mare. După descoperirea acestor terenuri, ei s-au grabit la pescarii din Portugalia, Franța, Anglia și Spania, care a adus câinii lor. În formarea Terra Nova ar putea participa câini de munte Pirineilor, husky, câini sania nordice. Selectați numai cele mai mari exemplare, care și utilizate pentru muncă legate de mare.

În Newfoundland predomină mastiff sânge câini similare, dar pentru a reproduce istoria lor exactă este imposibilă, pentru că nu există nici o documentație completă. Cele mai dure condiții climatice și dificile de viață de câini au mai rezistente si robuste: indivizi supraviețuitori care știu cum să înoate, câini de sanie, bărci de tragere și plase erau mari, musculos si puternic. Până în secolul al 19-lea Terra Nova nu a putut lăuda astfel de dimensiuni impresionante, așa cum este acum, se pare, au condus la acest rezultat de trecere cu alte rase.

Terra Nova Terra Nova fotografie cumpăra ieftin, da, de vânzare ieftine gratuit Terra Nova

Foto: Homeland Newfoundland este considerat Canada

Pentru o lungă perioadă de timp, Terra Nova a fost o rasa de lucru - au transportat sarcini, cravată 3-5 câini. În secolul al 18-lea pentru reproducere Terra Nova a fanilor englezi, Liverpool a fondat pepiniera în care reprezentanții rasei și răspândit în toată Europa. În secolul al 19-lea acești câini au fost duși la marinarii navei ca Terra Nova ar putea prezice vremea rea ​​și indică direcția în care pământul latrand. Acest caine a devenit un simbol de noroc.

În 1860, 6 Terra Nova au fost prezentate la expoziția de la Birmingham în 1864, unul dintre reprezentanții acestei rase a fost câștigătorul, a aparținut Prințului de Wales. În 1878, câștigătorul a adus într-o carte stud, iar în 1886 a fost un club de fani ai acestor animale. În 18,893 un an clubul deschis în Germania, mai târziu sa alăturat de Olanda și Scoția. În 1885, clubul american Terra Nova a fost fondat, este considerat a fi una și cele mai vechi. Acum, aceasta rasa este cunoscut în aproape toate țările lumii.

Terra Nova Terra Nova fotografie cumpăra ieftin, da, de vânzare ieftine gratuit Terra Nova

Foto: Terra Nova - colac de salvare de neegalat!

fapte interesante despre Terra Nova

  • În România, denumite uneori scafandri Terra Nova, deși este o rasă diferită;
  • Terra Nova dragoste beneficiu: ele pot transporta sarcini, pentru a tracta sănii, pentru a proteja copiii, in special in apa - cainele nu lasa copilul merge mai adânc decât ea va ajunge în partea de jos a labelor;
  • Acest salvatori de neegalat, există cazuri în care Terra Nova inotat 20 km cu persoanele salvate;
  • Natura a dat reprezentanților acestei rase este tot ce ai nevoie pentru a face să se simtă confortabil în apă - un strat rezistent la apa, cu o grosime de subpar, mușchi puternici, și chiar picioarele palmate;
  • Acesti caini au adesea vise, ei se pot bucura de liniște ceva, din coada lui, sau a alerga și picioarele încrucișate;
  • Terra Nova au fost favoritele multor oameni celebri - Charles Dickens, Richard Wagner, George Byron, Robert Burns, James Fenimore Cooper, Charles Darwin și altele.

Porecle pentru Terra Nova

Atunci când alegeți un nume pentru animalele de companie, să acorde o atenție la punctele forte și numele euphonious. Acesta poate fi variații americane (de fapt, locul de naștere al Newfoundland este tocmai acest continent). Nume pentru fete: Betty, Greta, Alma, Jess, Annie Bell, Cassie, Flora, Sammy, Cherry, Kara, Julie, Ruby, Linda, Roxy, Sherry, și altele. Pentru baieti: Jack Boy, Sam, Fred, Turbo, Harley, Basti, negru, Wally, Barney, Jas, Hector, Pumbaa, Hugo, Ruf, Teddy, Jas și altele.

Terra Nova Terra Nova fotografie cumpăra ieftin, da, de vânzare ieftine gratuit Terra Nova

Îngrijire Terra Nova

Newfoundland rase de câini au nevoie de întreținere regulată: acestea se estompeze de multe ori, și lână lor de lux pot merge intr-o parte. Este de dorit să se de 3-4 ori pe săptămână pentru a pieptene acoperirea lor cu o perie rigidă. Mats tăiat koltunorezkoy speciale. De două ori pe an, primăvara și toamna, subparul câine este complet actualizat, de aceea este recomandabil în acest moment să-i pieptene des.

Lână Newfoundland rezistent la apa, acesta este acoperit cu un strat de lubrifiere naturală, astfel încât nu este scăldat în mod forțat animale de companie, mai ales pentru că iubesc pur și simplu apă. Dacă suntem Terra Nova dvs. unse cu murdărie, folosiți un șampon uscat. perie regulat ochii și urechile animalului dvs. de a verifica prezența infecțiilor și a inflamațiilor. Hranei pentru animale trebuie să fie, de asemenea, echilibrat, pentru ca acesti caini nu sunt stilul de viață foarte activ.

Terra Nova - chiar și-temperat și rasa calmă, astfel încât este puțin probabil că vor fi inițiate plimbări lungi, dar cu toate acestea, ar trebui să se retragă definitiv pentru animale de companie pe stradă, unde a avut o centrare bună despre, dar nu lasa sa se prea des să se odihnească, pentru că reprezentanții acestei rase sunt predispuse la obezitate. Deoarece aceste animale se cântărește foarte mult, nu încercați să-i forțeze să ruleze mai sus capacitățile lor, mai bine să prefere o plimbare sau o plimbare blând. În loc de un joc de minge, cu posibilitatea de a oferi o mai bună Newfoundland o baie în râu sau lac - aceasta ei obține plăcere autentică.

Terra Nova Terra Nova fotografie cumpăra ieftin, da, de vânzare ieftine gratuit Terra Nova

Printre caracteristicile negative ale acestei rase poate fi observat salivație excesivă, este ca nu este pentru toată lumea, dar poate fi iertat un câine pentru această slăbiciune, deoarece are un caracter mare. De asemenea, asigurați-vă că animalul nu se supraîncălzească, deoarece are o lână foarte gros și cald. Fiecare animal de companie este diferit, dar el încă mai are nevoie de atenție și grijă, pentru care mulțumesc pentru dragostea și devotamentul lor.