țipetele Totul Skyrim tabel la îndemână țipete - TES 5 Skyrim - cel mai bun RPG din 2018!

Având în joc a început, deveniți Dragonborn, în caz contrar Drakonnoozhdennym. Dragonborn are o abilitate specială - pentru a produce diferite strigăte care fac anumite acțiuni, cum ar fi împingerea departe dușmani, scuipă foc. În lumea Skyrim strigari lucru foarte eficient.strigă Skyrim împărțit în trei nivele de putere, dar este necesar să nu uităm, cu atât mai mult să plângi, cu atât mai mult este restabilită. IMPORTANT: Țineți strigătul tasta (Z), și strigătul tău va fi mai puternic!

Noi țipete poți învăța altfel, citiți-l de perete, ca parte a țipetelor studiate la Sedobrodyh ca jocul progresează. (Toți pereții și toate Skyrim aplauda (Skyrim) am scris de mai jos) Pereții sunt în diferite temnițe și temple. Tocmai ai mers pe jos până la perete și își dă seama Dragonborn limba dragon și studii pentru a descoperi noi cuvinte țipe!

Ca unul care are sânge dragon care curge în venele sale, puteți utiliza un puternic clicuri forță intitulat Thu'um (Thu'um). Aceste țipete sau strigatele sunt cuvintele limbii vechi dragonului, care dețin puterea magică de nedescris.

Mai exact, cu ajutorul lor dragoni respira foc, și de lupta lor rapid ca un duel verbal decât o luptă aprigă. Cry constă dintr-o forță de 3 cuvinte, fiecare dintre cele de mai sus, care amplifică acțiunea. Cu alte cuvinte, unele strigăt poate fi folosit cu un singur cuvânt, dar puterea sa este mult mai mică decât numărul total de clicuri de 3 cuvinte.puterea cuvântului scris pe pereți, cu caractere speciale Dragon, care sunt împrăștiate pe tot parcursul Skyrim, un strigăt pe fiecare. Pentru a afla mai este destul de ușor să vină la acest zid. Treci dificilă, pentru că atunci când ecranul începe să se închidă peretele ascunse, încep să vorbească mai tare vraja pe drakonnorozhdennyh limba, iar cuvântul magic va arde cu foc. Skyrim strigă o descriere completă pe site-ul nostru.

Dupa obtinerea primul cuvânt, pentru tine va fi disponibil pentru a ajuta întâlni pentru el plânge, dar nu-l poate folosi imediat. Fiecare cuvânt trebuie să fie activat pentru a putea să-l folosească. Acest lucru necesită Soul Dragon, care sunt ușor de ghicit, vom obține după moartea dragon.

În cazul în care sunt îndeplinite toate condițiile (este cuvântul sufletului), apoi du-te la meniul magică, selectați în cazul în care contribuția de clicuri și activați cuvântul dorit ( «R» buton). Nu va trebui să aleagă un strigăt activ, adică, cei pe care intenționați să o utilizați, aceasta «Z» cheie utilizați. Pentru a folosi forța butonul completă strigăte puternice trebuie să fie păstrate până când toate cuvintele sunt pronunțate, dacă nu păstrați cheia, Dragonborn va fi aplicat plânge, în funcție de cât de mult vă țineți apăsată tasta. Să țineți 1-5 secunde, va fi folosit primul nivel de plâns, 5-10 nivelul al doilea, etc. (Notă modul în care butonul de așteptare de date nu este corect).
După aplicarea cu succes a plâns va reîncărca plânge, încă Dragonborn noastră nu este atotputernic, și el, de asemenea, trebuie să se odihnească) Reîncărcarea va dura 30 de secunde și din nou, în funcție de ce nivel de tipa ai aplicat, primul nivel de rapid, o secundă mai mult, și așa mai departe. d.

Tot în joc, există 20 de strigate diferite, dar nu uitați că fiecare strigăt este încă posibil de a ridica nivelul, și este de 3 de perete separat de fiecare dată când plâng, atunci avem un total de 60 de ziduri peste harta de Skyrim. Vă propun o listă completă de strigăte și cuvinte de putere cu locația lor în lumea jocului. Locația dorită poate uita la harta lumii.

ÎN SPECIAL VIZITATORI la site-ul, un tabel Skyrim tipetele!