Toate metodele de activare Windows 10 - Licență, în mod gratuit, cu ajutorul activatori

Toate argumentele pro și contra sunt cântărite, descărcare și instalare sunt complete, iar acum rămâne o chestiune nerezolvată despre Windows 10 - cum să activeze toate acestea splendoarea? De fapt, problema activării este rareori ridică semne de întrebare, cu toate acestea, din cauza particularităților clienților noștri, în unele cazuri, încă mai trebuie să-și petreacă o mulțime de timp și nervi la sistemul de operare în cele din urmă a recunoscut pentru a avea proprietarului deplin și a început să lucreze ca Se bazează.În acest articol, noi nu găsim doar cum să activeze windose 10, dar, de asemenea, ia în considerare o varietate de opțiuni pentru acest scenariu.

Și dacă este necesar?

Înainte de a face cu modul de activare pentru Windows 10, este necesar pentru a afla ce este necesar și ce se va întâmpla în cazul în care acest lucru nu se face.

Activarea - un proces în care sistemul confirmă autenticitatea acestuia. În cazul în care nu produce, atunci veți primi o notificare care copia dvs. nu este autentică, care este întotdeauna „profilează“ în colțul ecranului. În plus, fără activare vei simți un „bonus“ puțini.

În primul rând, nu puteți seta fundal pentru desktop, sau, mai degrabă, la câteva minute după instalare va fi resetat, schimbarea pe o pânză neagră. În al doilea rând, la fiecare câteva ore, calculatorul va reporni în mod spontan, astfel, cel mai grosier, ca urmare există un risc mare de a pierde documente nesalvate, precum și alte date.

Opțiunea №1: Tradițional

Această opțiune este perfect pentru cei care au primit 10 windose cel mai mult că nu este nici o cale legală. Acest lucru este valabil pentru cei care l-au cumpărat un PC nou, precum și celor care-l stabilite prin actualizări ale canalelor oficiale de peste șapte sau opt licențiate.

Toate metodele de activare Windows 10 - Licență, în mod gratuit, cu ajutorul activatori

Este demn de remarcat faptul că, în majoritatea cazurilor, vindous activat în mod corespunzător, fără nici un ajutor, cu toate acestea, în cazul în care din anumite motive nu se întâmplă, atunci activa nu atât de greu. Pentru a face acest lucru, ar trebui să facă următoarele:

 1. Asigurați-vă că computerul este conectat la Internet (cum se face acest lucru, nu vom vorbi în detaliu - în cazul în care sunt deschise site-uri, astfel încât totul este în regulă);
 2. Deschideți secțiunea „Options“ din meniul „Start“;
 3. Faceți clic pe pictograma „Actualizări și securitate“;
 4. Selectați fila „Activation“ din partea stângă a ferestrei;
 5. În cele din urmă, pentru a activa Windows 10, faceți clic pe butonul „Activare“.


Dacă ați făcut totul corect, apoi, după câteva secunde, veți vedea un mesaj despre activarea cu succes. În timpul activării, sistemul vă poate solicita pentru cheia, pe care o puteți găsi pe ambalajul unității flash licențiat (dacă ați achiziționat sistemul de operare în așa fel). În plus, în unele cazuri, atunci când serverele de activare sunt supraîncărcate, uneori, ar trebui să facă mai multe încercări de activare. Dacă nici unul dintre ei a fost de succes, du-te la următoarele opțiuni.

Prin vorbind, utilizatorii incluse în programul Windows Insider, se poate activa windose 10 absolut gratuit folosind prima sau a doua opțiune.

Toate metodele de activare Windows 10 - Licență, în mod gratuit, cu ajutorul activatori

Din păcate, în „top zece“ această ocazie a fost împins foarte, foarte profund, astfel încât să ofere cel mai scurt drum.

 • Apăsați combinația de taste Win + R;
 • În fereastra care apare, introduceți linia: slui 4
 • Faceți clic pe OK și așteptați pentru activarea ferestrei;
 • Selectați țara din listă și faceți clic pe „Next“;
 • Apelați unul dintre numerele afișate în fereastra și urmați instrucțiunile robotului telefonic.

Opțiunea №3: «modul nostru“

Deci, dacă dumneavoastră «Windows 7 Home“ după actualizarea nu este pornit în top zece, și într-un dovleac, ar trebui să acorde o atenție la programe cum ar fi activatori. Pana in prezent, acestea au devenit atât de popular încât mulți oameni (utilizatori cea mai mare parte fără experiență sau prea tânără Gaseste subiecte Gaseste subiecte) cred că descărcarea și rularea activatorul - o căutare, fără să realizeze că pentru că ei fura doar banii altor oameni, și încălcarea legii. Oricum, uita de moralitate și să acorde atenție comune activatori KMS de familie, dar mai întâi ...

Încercați să executați linia de comandă ca administrator și tastați următoarele linii unul câte unul:

slmgr / IPK W269N-WFGWX-YVC9B-4J6C9-T83GX

slmgr / kms.xspace.in SKMS

Toate metodele de activare Windows 10 - Licență, în mod gratuit, cu ajutorul activatori

În cele mai multe cazuri, acest lucru este suficient pentru a se asigura că sistemul de operare a trecut de activare. Dacă nu, atunci vom merge la KMSAuto. Ai nevoie de următoarele:

 1. Am găsit, descărca și rula KMSAuto activator;
 2. Noi răspundem la toate întrebările când executați afirmativ;
 3. Faceți clic pe butonul „Activare ferestre»;
 4. Dacă este necesar, specificați ce versiune vom fi supuși torturii;
 5. Ne așteptăm aproximativ un minut și a vedea un mesaj despre activarea cu succes;
 6. Reporniți computerul și bucurați-vă de următoarea criminalității informatice.

Aici, în principiu, tot ce se poate spune despre acest subiect. știi cum să activați windose 10 acum.