Tonifiere păr la domiciliu - modul de a face

Numai îngrijire sistematică a propriei lor păr vă permite să câștigați și de a salva propria sa practică.

Este bine cunoscut faptul că tonifiere este realizată după vopsire toroane. Nevoia de păr colorat se produce atunci când deschiderea culorii sau eliminarea dezavantajele rezultate.De multe ori, pe firele albite apar nuanțe galbene. Pentru a elimina îngălbenirea, folosind tonic adecvat. În același mod mascat firele gri.

Ce este de redare?

Dacă explica sensul fizic al acestui proces, putem spune că tonifiere - un colorant.

Numai în fonduri speciale sunt utilizate ca coloranți. Trebuie subliniat faptul că moleculele tonice nu pătrunde în structura firului de păr.

Ei învăluie doar suprafața fiecărui fir de păr și schimbă culoarea acesteia.

Pe mecanismul de influență asupra firului, de redare diferă pentru următoarele tipuri:

Delicat cu părul au spray-uri, măști, balsamuri, șampoane de colorare.

Cel mai adesea, acestea sunt folosite după vopsire, sau atunci când nu este foarte bine dovedit vopsire la domiciliu.

tonifiere Soft se spală de la prima samponare. Preparate de acest tip sunt utilizate pe scară largă în casă.

Tonifiere păr la domiciliu - modul de a face

Tonifiere păr la domiciliu - modul de a face

Tonifiere păr la domiciliu - modul de a face

Cu fire de nuanțare viguroase aplică mai mulți agenți activi. Ele conțin în compoziția lor anumită cantitate de amoniac.

În acest caz, cerneala pătrunde în structura părului și persistă acolo mai mult. În timp ce salvarea noua culoare depinde de concentrația și tonic asupra caracteristicilor părului.

Tonifiere parul la domiciliu este usor de realizat cu ajutorul nuanțare șampoane, geluri si vopsele. Cel mai important lucru în acest proces - pentru a observa succesiunea de operații.

Avantajele și dezavantajele de tonifiere

Primul factor pozitiv este faptul că colorarea lumina structurii părului nu este deranjat. Tonifiere melirovannyh bucle coafura aduce culori la vizualizarea normală.

Atunci când există o nevoie de a experimenta cu toner de culoare este pur și simplu de neînlocuit. În cazul în care vopseaua nu este adecvată, este ușor să se spele off.

Este important de remarcat faptul că limita dintre nuanțare colorată a rădăcinii părului și este aproape invizibil.

După aplicarea benzilor de produse dobândi un aspect sănătos și strălucitor. Numărul de păr posechennyh este redus foarte mult.

Cu utilizarea regulată, tonic se poate renunța la consolidarea balsamuri și măști.

O gamă largă de culori și vă permite să selectați un medicament pentru fiecare stare de spirit si pentru orice ocazie.

Este important să rețineți că costul de medicamente pentru tonifiere semnificativ mai mici decât produsele cosmetice un impact mai eficient.

Consumul regulat de droguri pot conține tonifiere a părului în stare bună și să mențină părul sănătos.

Practica arată că benzile cu modificări tentă ușor nuanțare. Asigurați-vă de culoare mai intensă sau persistente nu pot tonică folosind. Este pentru acest lucru, și nu este destinat.Când doriți să mențină stabilitatea culorii, este necesar să se utilizeze un tonic în mod regulat. Pe benzile întunecate tonifiere aproape nu aduce rezultate.

Este important să rețineți că este imposibil de a face părul mai ușor de un tonic. În acest scop, trebuie să utilizați alte mijloace.

Cei care speră să ajute la acoperirea tonic părul gri, este necesar să se cunoască rezultatul va fi nesatisfăcătoare.

tehnologia de proces

Înainte de tonifiere așchiilor din casa trebuie să fie pregătite în mod corespunzător. Este important de a alege un anumit produs și testa eficacitatea acestuia.

Testarea se realizează pe un singur fir. După acest test, și un rezultat pozitiv poate începe procedura.

În primul rând, fără de care este imposibil de a efectua procedura, un set de instrumente și materiale.

Acest set include următoarele elemente:

  1. recipient de sticlă sub tonic;
  2. perie mijloace pentru aplicarea toner;
  3. mănuși de unică folosință și pieptene din lemn, cu câțiva dinți;
  4. Capul peste umeri.

Înainte de inițierea procedurii, părul trebuie să fie spălate și uscate într-un mod natural, fără utilizarea unui uscător de păr.

înseamnă Selecția pentru tonifiere la domiciliu trebuie să fie diluat în conformitate cu instrucțiunile.

Acest moment este foarte important, deoarece concentrația determină procedura rezultat colorantului.

În cazul în care proporțiile sunt încălcate, este necesar să se corecteze un rezultat nesatisfăcător. O altă condiție importantă - parul trebuie sa fie umed, după spălare, dar nu ud.

Buclele de prelucrare efectuate folosind o perie, din centrul bazei capului. Unul ar trebui să înceapă de la despărțire în mijlocul capului. Parul este împărțit în fâșii și fiecare fir bine pata.

Acesta este primul tratat cu o parte a capului, iar apoi puteți trece la următorul.

Când tonere se aplică benzile, trebuie să pieptene și masaj ușor mâinile. În același timp, pe buclele ar trebui să fie format spumă. Apoi, aveți nevoie pentru a face o pauză de 30 - 40 de minute.

Durata special de timp necesară pentru a asigura rezultatele descrise în instrucțiunile de utilizare. La sfârșitul perioadei de referință a părului trebuie spălate sub jet de apă.

Dacă utilizați un sampon colorant, este necesar să se aplice de două ori. Într-o aplicație secundară să-l țineți la dreapta momentul de 5 păr, nu mai mult.

proces se realizează pe regula principală la domiciliu pentru tonifiere Accentuarea parului.

Cum să se spele de tonifiere?

Fondurile sunt utilizate pentru nuanțare de păr la domiciliu, conceput pentru un efect pe termen scurt.

Pentru a elimina bucle de pigment de colorare, destul de ei, de două - trei ori să se spele. Astfel, se menționează în instrucțiunile de utilizare a multor agenți de colorare.

confirmă faptul că practica de lungă durată, în realitate, este dificil să se spele pe vopsea. În același timp, se spală de inegal, oferind bucle aspect neglijent și neîngrijit.

Un efect similar se produce chiar și pe părul decolorat. În astfel de cazuri, trebuie doar să clătiți tonifiere și de a efectua parul colorat din nou. Dar acest lucru nu este atât de ușor.

Prima metodă, care este garantat pentru a aduce rezultate in casa, este de a se asigura că cât mai des posibil să se spele parul meu. Se spală și, în final, se spală părul cu coloranți.

Trebuie să se înțeleagă faptul că detergenții atunci când sunt utilizate în mod frecvent provoca deteriorarea gravă a părului.

În schimb, un mult mai eficient și util pentru restaurarea părului de a utiliza măști de ulei de brusture. Un ajutor în acest caz, o mască cu miere.

Utilizarea drogurilor în arsenalul de medicina tradițională, trebuie să fie luate de îngrijire. Orice mască nu ar trebui să fie păstrate pe părul mai lung de o oră.

Pentru a elimina vopseaua cu fire este foarte bun întrerupte iaurt. Aceasta masca se aplica pe par normal și se maturează timp de o oră.

După aceea, trebuie îndepărtat prin spălare și se clătește părul cu o soluție slabă de acid citric. In magazinul de cosmetice puteți găsi întotdeauna caracteristici speciale care sunt concepute pentru a elimina vopseaua de pe par.

Ca toate medicamentele care conțin substanța activă, ele pot afecta parul. Acestea trebuie să fie aplicate în strictă conformitate cu instrucțiunile.

Unele subtilitățile de procedură

Această metodă de colorare și îngrijire de încuietori oferă femeilor oportunități mai mari de a modela imaginea lor.

Ar trebui să știi că henna vopsite fire sunt dificil de tonifiere. Dacă utilizați un tonic intensiv, culoarea parului se poate schimba impredictibil.

După tonifiere de îngrijire a părului este recomandabil să se utilizeze instrumente care sunt proiectate pentru păr colorat.

meșteșugari calificați sunt bine conștienți de faptul că, după vopsire și tonifiere bucle-le să aibă grijă, fără a eșua.

Tonifiere este o procedură inofensiv, și, de fapt, este una dintre modalitățile de produse de îngrijire a părului. Dar acest lucru nu este suficient.

Pentru a avea grijă de păr colorat la domiciliu, puteți utiliza o mască hidratantă.

Ca parte a acestor măști ar trebui să fie nici o Burr sau alt ulei vegetal.

După cum știți, ulei de a accelera refacerea culoarea naturala a parului si vopseaua sub influența lor spălate rapid off.

Efectul benefic asupra stării de păr colorat au ceaiuri de urzică și mușețel.