traditii de nunta caucazieni - Caucaz ospitalier

traditii de nunta caucazieni - Caucaz ospitalier

Caucazian de oameni sunt renumite pentru tradițiile lor, care au secole de istorie. O mulțime de lucruri schimbat și simplificat, dar rămâne regula inviolabile că caucazieni se căsătorească o dată pentru totdeauna. El ar trebui să aibă grijă de familie, să aibă grijă de ea, și nu presupune că poate arunca femeia pe care o iubește de dragul celuilalt. Deci, a fost, este și va fi.Caucazian svadba- această scară largă festivități, în cazul în care vinul se varsă râu, cântă cântece populare. Acesta a fost mult timp crezut că nu este doar o vacanță, în cazul în care legăturile de familie conectați tineri, dar locul în care ceilalți invitați necăsătoriți pot viziona un partener.

nunta caucaziană, în comparație cu europene, cel mai lung. Dacă avem oameni de mers pe jos una - două zile, pentru ca e nunta Caucaz dureaza trei. Și în tot acest timp, oaspeții lauda este curajul de mire și modestia și ascultarea miresei.

traditii de nunta caucazieni - Caucaz ospitalier


Se prepară o sărbătoare de nunta începe cu data numirii. De obicei, decizia este luată de părinții mirelui, dar se vor lua în considerare dorințele rudele miresei.

traditii de nunta caucazieni - Caucaz ospitalier

Obiceiul cel mai frumos și vechi de răpire mireasa este considerată a fi cu câteva zile înainte de nuntă. Aceasta face ca mirele, el ia departe dragă lui în casa părinților săi, în cazul în care ea este înconjurată de toate beneficiile și onorurile. Acest lucru este de a se asigura că ea nu a vrut să meargă acasă. Dar, uneori, fără a gestiona furt. Apoi mirele, împreună cu rudele și prietenii lor, trebuie să apară pentru mireasa. Toate acestea atestă tipul de coeziune, putere și prosperitate. În plus, oaspeții sunt invitați la nuntă. Deoarece piesa est subțire, invitând absolut toată lumea, să nu jignesc pe nimeni. La celebrarea poate veni absolut toată lumea, și el este sigur de a fi acceptată, dar trebuie să dea un cadou unic.

Secolul 21 a adus schimbări în celebrarea triumful Caucaz. Imediat a fost reflectat în decorarea miresei. În prezent rochii albe suplinit tinutele clasice.

În general, este de remarcat faptul că nunta caucaziană - aceasta este o sărbătoare în cazul în care vă puteți atinge cultura fascinanta și tradițiile neobișnuite, să devină un oaspete binevenit, simt ospitalitatea caldă și lua o mulțime de emoții pozitive.

Unul dintre locurile preferate este Rumyniyan Tuapse. Afectuos coasta Marii Negre atrage turisti din toata România. Prin urmare, cele mai apreciate hoteluri din Tuapse. situat pe coasta. Unde puteți găsi cazare în aproape fiecare gust și buget. În plus față de vizitatorii de mare pot face cunoștință cu obiectivele turistice naturale: piatra Kisseleff și cheile Poarta lui Wolf.

Stirea urmatoare novostPredyduschaya