traditii de nunta scenariu de nunta este aproape tradițional (și la o plimbare de birou registru de nunta) - nunta

Pentru registratorul Mirele si mireasa du-te la mașini diferite. Acesta este un ecou al tradiției pe care mirele si cei mai buni oameni au venit la biserică înainte de cel ales, și a fost de așteptare pentru ei la intrare. Ea a așteptat vestea că a sosit, și abia apoi a pornit la coroana.


În timpul ceremoniei de nuntă, în fața sălii este construit procesiune de nunta.
(În zilele vechi a fost o lungă cu cupluri iubitii si prietenele acum Institutul de iubiții și iubitele a încetat să mai existe coloană de mașini, dacă există, este foarte mic: în prima pereche de mireasa este tatăl ei, în al doilea - mirele este mama lui, iar al treilea - .. mama miresei este tatăl mirelui, atunci există martori, atunci membrii ambelor familii, invitați. bărbați servit femei brațul stâng. acelaşi lucru este tânărul mireasa la masa, căsătoria într-un birou de registru. prin tradiție, familia și prietenii miresei stau pe căsătorie pe partea dreaptă a sălii și de familie și prieteni Neuve urcior - .. pe partea stângă, Ceremonii similare în timpul căsătoriei sunt acum foarte rare, le-am dat ca un detaliu curios).
„În mod normal, femeile merg pe partea dreaptă a oamenilor, iar mirele ia brațul miresei Uneori, mireasa si mirele care deține mâinile -. Se pare foarte frumos.
Tinerii nu ar trebui să vă faceți griji cu privire la ceremonia de nunta, ca și comportamentul lor în acest moment este reglementat. De mireasa si mirele trebuie să spun doar „da“ suficient de clar și fără întârziere (dar nu înainte de a se pune întrebarea). Mai întâi a fost personalizat: înainte de a spune „da“, mireasa pentru un moment întoarse capul spre mama sa, care a dat o rezoluție din cap.

Verighete sunt mirele în timpul unei nunți. La momentul potrivit, el pune pe deget inelul miresei, atunci ea mire degetul lui. În zilele vechi, un inel de logodna purtând doar soția lui. Acum, de regulă, este purtat ambii soți (în țara noastră pe mâna dreaptă). Dacă cineva dintre soți constată că nu este necesar, nu-i place de bijuterii sau inel-l împiedice în lucrarea sa, nu fi jignit, pentru că este doar un simbol al comunicării și esența ei.

După căsătoria cu procedurile de tineri acceptă felicitări. Prima ia oficial de podea, care a efectuat căsătoria. Numeroase persoane aduc salutări în sala de așteptare. Soții nu ar trebui să surprindă măcar să accepte urări de bine de la străini: poate fi ceilalți oaspeți ai familiei, care nu este în mod necesar în acest moment solemn. Unii dintre cei invitați la nuntă, dar nunta, mână în care flori de moment.

După ce a primit felicitări de tineri vin împreună și în mod tradițional trimise la fotograf. Această vizită a avut un înțeles specific: părinții se grăbească acasă pentru a termina pregătirile ultimul minut pentru nuntă și pentru a satisface oaspeții care sosesc la sărbătoare. Nu toate cuplu caută imagine „cap la cap“ clasic, realizat de un profesionist. Uneori, fotografii memorabile face prieteni, amatori, cu toate acestea, aceste imagini nu sunt întotdeauna de succes.La intrarea în sala înainte de înregistrarea oficială va juca un marș lui Mendelssohn, celelalte asteptare - la latitudinea orchestrei. De obicei, în repertoriul există cel puțin 30 3 programe de muzică. Puteți afla acest lucru la momentul depunerii cererii sau la data înregistrării.

Dacă decideți să se căsătorească, în mod tradițional, mireasa trebuie să poarte o rochie albă și voal lung lat. Curios, primul din Rusia într-o rochie de mireasa alba a pus pe împărăteasa Ecaterina a II. Primele fete slave s-au căsătorit într-un sundress roșu.

Imediat după înregistrarea cuplului du-te la plimbare pe frumoasele locuri ale orașului. Puțini oameni știu că tradiția „buzz“ în jurul unei coloană de mașini - nu este o invenție a conducătorilor auto beat. Ea are rădăcini adânci. În Rusia, sa decis să facă zgomot luptat în timp ce călătoresc tineri casatoriti pentru a le proteja de forțele răului.

Există o foarte frumoasă pereche tradiție dezrobi de porumbei albi. Uneori, chiar și un porumbel pe fiecare picior panglică legat (albastru și roz), iar atunci când iau off, în funcție de cineva care a crescut de mai sus, se stabilește cine este primul născut în familie - un băiat sau o fată. Doar fii atent - porumbeii pot pata rochia ta.

Oprirea tânără șampanie băutură cu invitații și pahare bate. Fa-o pentru a avea noroc.
Și apoi se uită la cioburile, care apare pentru prima dată în tânăr băiat sau fată. cioburi mari - băiat, mici - la fata.

Reuniunea a newlyweds și o pâine

La întoarcerea sa de la o plimbare pe „nuntă“ bun venit tânăr, presărat cu bomboane mici, monede și orez. Acest lucru se face pentru a face viața dulce, bogat și fertil.
părinții miresei si mirelui intalnit, arunca-le un prosop, cravată și să conducă tabelul cu cuvintele: „! Ține-te bine, da drumul vieții de familie împreună, din fericire, spre bucuria părinților și prietenilor“ Restul să plătească o taxă de intrare. Prima dintre masa de nunta invitat cuplu de tineri din spatele lor - sunt martori. locul Ha de părinți de onoare invitați. Toți sunt invitați la masa de nuntă.
În sala de pe o tavă de frumoasă a face o pâine. Toastmasters oferă tinerilor pauză în jumătate. A cui jumătate va fi mai mult, iar capul familiei. Aceste acțiuni sunt însoțite de muzică veselă. „Cheia“ din familie bunăstarea este dată la cap ultima zi a familiei, iar apoi tinerii soți sunt invitați să se deplaseze și, de rupere de pe o bucată, da pâine. Mate mireasa împărțită între invitații miresei, secundul mirelui - printre oaspeții săi.
Oaspeții mânca o bucată de pâine, atunci există ritualul de înfrățire: ei se ridice de la masă, în fața familiei soțului ei sunt rude ale soției sale, a prezentat reciproc și sărut.

Pentru informații cu privire la modul de a satisface tinerii căsătoriți cu o pâine, și că, în același timp, să spunem, este mai bine să citiți aici (deschide o nouă fereastră) - propusă în acest scenariu opțiuni de hârtie al reuniunii mai aproape de tradiția urbană modernă.

raskhlebyvaniya terci Rite
Apoi, toți au întors la locurile lor, iar prăjitorul face apel din nou la tineri:

Să-i cunosc secretele noastre tinere de nunta auster,
Care de multe ori cuiburi în berze goale aduc copii
Sau lăsați-le în varza, și de multe ori contribuie în mod direct la casa.
Pentru nici pace, nici tristețe nu va începe în casă,
Pentru cei mai mulți fledglings s-au născut, familia înmulțirea,
Ca întotdeauna în vodilos Rusia ar trebui să vă dezlega terci.

În sala de a face o farfurie de terci de cereale si o lingura de lemn. Tăvile tineri cu aceste cuvinte: „Ce penechki pădure, tu - sonnies care lovește pădure, fiicele“. Young începe să dezlega mizerie.