Trucuri pentru bărbați ca să mă cert cu o femeie, blogging-ul portal

Desigur, toate femeile sunt diferite, iar toate conflictele sunt unice. Nu există nici o modalitate universală cum să mă cert cu o femeie. Cu toate acestea, există clasic tehnici care lucrează împotriva logicii de sex feminin și greșeli clasice care ar trebui evitate.Trucuri pentru bărbați ca să mă cert cu o femeie, blogging-ul portal

regula №1

Nu încerca să-și dovedească nevinovăția prin gros și subțire. Câștigătorul nu este cel pentru care ultimul cuvânt (în funcție de cele mai multe femei), iar cel care a fost capabil să inspire încredere în interlocutor. Pentru a economisi timp, cel mai simplu mod de a recunoaște faptul că drepturile femeilor „în felul său“ sau „parțial“, și apoi se adaugă ceva de genul: „Acum să ne gândim împreună, la urma urmei. „Și împingeți ușor argumentele tale. Astfel, ca și în cazul în care pe o parte, astfel încât argumentele tale vor fi ascultate cu mai multă atenție.

regula №2

Uita expresia „Nu înțeleg ce vrei să spui,“ și altele asemenea. Chiar dacă se revarsă dintr-un flux de argumente nebun și set de cuvinte lipsite de sens, nu spun că nu înțeleg sau toate ratat.

În primul rând, explicația repetată devine mai ușor de înțeles. În al doilea rând, o femeie, mai ales atunci când este expus la emotii, cu greu se gândește la ceea ce spune ea. Dar vă va da vina aproape sigur pentru a ignora opiniile și pofigizme sale. Versiunea corectă este după cum urmează: „Am primit punctul de vedere, dar aș dori să facă lumină pe. "

regula №3

Nu ridica vocea. Acest lucru va duce inevitabil la întrebarea „De ce țipi la mine?!“. iar discuția se va transforma într-o hărțuială obișnuită, în cazul în care veți fi agresorul, iar ea - victima nefericită.Încercați să joace invers: dacă o femeie sub influența emoție ridică vocea, poți spune mereu: „Nu vreau să vorbesc așa“ Apoi, ea se va simți vinovat, și vei primi un avantaj temporar.

regula №4

Nu critica niciodata inteligenta de sex feminin la disputa, chiar și în mod indirect. Alegeți cealaltă parte: „Oh, ești o fată deșteaptă, știi, probabil, că. "

regula №5

Logica pentru femei este aranjat astfel încât femeia va căuta dovezi ale nevinovăției sale în orice abstracție, și nu se poate câștiga pe teren. Un exemplu trebuie să fie întotdeauna clare și lipsite de ambiguitate.

Trucuri pentru bărbați ca să mă cert cu o femeie, blogging-ul portal

regula №6

Nu se potrivesc cuvintele lor cu opinia mamei tale, bunica sau fosta iubită. Este banală și evidentă, dar mulți oameni uita despre el în căldura de un argument. Să prezinte punctele de vedere ale acelor oameni care se bucura de respectul femeii individuale.

Cele mai puține cuvinte femeia se pot plânge, cu atât mai bine pentru tine.

regula №7

Conform logicii femeilor, fiecare declarație poate fi revizuită, respinse și respinse. Nu ar trebui să se bazeze pe cuvintele: „Dar ai spus asta. „Tot la fel, nu se poate rupe prin contraargument ei“ deci ce?“. Deci, încercați să nu cadă într-o astfel de capcană primitivă.

regula №8

Nu te lăsa păcălit să fie. Femeile folosesc adesea tactici înșelătoare, cum ar fi „Apropo, de ce nu ai tras pe raft? Ai promis!“. atunci când nu a fost menționată problema raftului.

Cel mai simplu mod de a bloca astfel de provocări este de a recunoaște vina ta, „Da, eu sunt vinovat, dar îți promit că o să o fac.“ Apoi, când o femeie a primit răspunsul dorit și relaxat, înapoi la obiectul litigiului.

regula №9

Nu folosiți propoziții lungi și complexe, pentru a pune capăt conversației. Punctele trebuie să fie plasate într-una sau două propoziții. Cele mai puține cuvinte femeia va fi capabil să găsească vina, deci din nou este mai bine pentru tine.

regula №10

Nu uita despre simțul umorului. Această calitate este întotdeauna netezește întrebări dificile într-o conversație. În plus, toate femeile iubesc oamenii inteligenți, și mai mult le ierta.

Și, în sfârșit: pentru un dialog complet pe care trebuie întotdeauna să păstrați în minte trei întrebări:

și trei răspunsuri la ele.