Un calculator pentru calcularea numărului de angajați de conținut și de locuințe reparații -

(În conformitate cu reglementările în vigoare)

Numărul de calculator pentru calculul aproximativ al numărului necesar de angajați (pe standardele integrate) care deservesc clădirea de apartamente. În practică, experții noștri adesea întrebat: „Cât de mulți oameni de serviciu, echipamente de baie și a altor angajați necesare pentru menținerea unui bloc de apartamente?“ Pentru tine de a fi capabil să se auto-evalua ceea ce este necesar pentru furnizarea de servicii pentru întreținerea și repararea clădirii apartament numărul de reglementare, acest calculator a fost dezvoltat.

Pentru informații cu privire la blocul dvs. puteți obține în societatea de administrare (o companie de servicii), comisia dumneavoastră casa, președintele condominii sau a altor persoane care au documentele de pe bloc (pașaport la domiciliu).

Ne poți pune o întrebare despre acest calculator, în viitorul apropiat vom încerca să răspundă în e-mail.

Calculul presupune determinarea numărului de angajați necesari pentru întreținerea casei apartament. Calculul se face pe 23 de nume de profesii, cum ar fi om de serviciu, instalator, etc.

Introduceți datele pentru calcul:

Informații portal de locuințe №1 - prima și singura resursă de orașe din Siberia, unde puteți găsi informații cu privire la locuințe și servicii comunale și orașele din Siberia din România. Proiectul acoperă oraș: Abakan, Barnaul Kemerovo, Krasnoyarsk, Novosibirsk, Omsk, Tomsk și București.