Urina cu sânge la femei motivele pentru care, de tratament, ce să facă

In timpul urinarii pot simți, uneori, o senzație de arsură, este rănit sau în urină sunt vizibile picături de sânge. Acestea sunt caracteristici care pot fi cauzate de boli grave, precum și din motive minore. De asemenea, spotting apar la femei perfect sănătoase. Urina cu sânge la femei, cauzele care se află în boala, de obicei, nu este singurul semn al bolii. În timpul examenului medical de manipulare suplimentare și proceduri de diagnosticare pot fi utilizate.Detectarea de sânge atunci când urinat durere, senzație de arsură sau disconfort, fara un motiv important este suficient pentru a atribui vizita la medic. Sânge în urină poate fi un simptom al bolii. procesele infectioase si inflamatorii in organism sunt adesea însoțite de o ușoară creștere a temperaturii corpului, de obicei, în termen de 37-38 de grade. Dar, în unele cazuri, temperatura se poate ridica până la 39 de grade. De asemenea, persoana se simte oboseala, toane, starea de spirit proasta si lipsa poftei de mâncare.

Urina cu sânge la femei motivele pentru care, de tratament, ce să facă

Leziunile care au ca rezultat leziuni tisulare a fost atât de grave încât sângereze din vezica, însoțite de durere severă, greață și vărsături uneori.

Când aceste simptome ar trebui sa solicite imediat echipajele de ambulanță.

Boli, boli cu transmitere sexuală, ca regulă. Când urinat însoțită de arsură, mâncărime sau senzații dureroase. În unele cazuri severe, în plus față de sânge în urină devine puroi. Terapia trebuie să aibă loc imediat. Prima reacție la apariția pe evacuarea sângelui din uretrei se tem de obicei. Scrie cu sânge într-adevăr înfricoșător, dar fiecare femeie ar trebui să înțeleagă că pentru a începe pentru a trata boala cât mai curând posibil.

cauza de boli

Sânge în timpul urinării la femei pot fi fără legătură cu tractul urinar. Sarcina principală a medicului, în primul rând, este de a găsi cauza boli, care este necesar pentru a afla de ce urmele de sânge găsite în urină. Există un număr destul de boli și stări patologice care predispun apariția de sângerare: • cheaguri de sânge în urina femeilor se gasesc in cancerul de vezica urinara, sau in timpul menstruatiei. De asemenea, este posibil să primiți și să plasați cheaguri și în același timp.
 • Sânge din uretra la femei este caracterizat cu uretrita. Aceasta boala poate fi suspectată în cazul în care pacientul a mers la toaletă, și apariția de scurgere de sânge a avut la sfarsitul urinarii.
 • În cazul în care apar pete la sfarsitul urinare la femei, acesta poate fi un simptom de pietre la rinichi. Urinat doare, și ca parte a unor laborator urină găsit urme de depuneri de piatră.
 • Cistita este de obicei însoțită de urinare dureroasa. Cu toate acestea, chiar și cu urinare frecventă, sânge nu înseamnă că problema este în cistita. Pentru a confirma necesitatea de boala de a consulta un medic și de testare rezultate.
 • Sânge în urina femeilor pot apărea din cauza menstruației. Ea devine în mod izolat în timpul procedurilor de pansament. De asemenea, uneori, observate la femeile cu urină, cheaguri de sânge pentru același motiv. Nu este o încălcare.
 • Apariția urinei cu sângele femeilor pe motive de vaginita și nu este asociat cu boala vezicii urinare. Aceasta boala este o inflamatie a mucoasei vaginale.
 • Femeile caracteristică este că merge de fluid sângeros se poate datora debutul vieții sexuale. Ruperea himenului provoacă de obicei ușoare daune, cu toate acestea, și de ceva timp mai târziu, pot merge sânge de selecție.
 • Erodarea progresivă a colului uterin poate fi cauza descărcării roșii în timpul urinării. La acest strat format mucoasa si ulcere patologiei rupte.

Recomandat: Cum de a opri hemoragia ulcer

urinoscopy

Ce trebuie să fac pentru a afla cauzele de sânge în urină? Primul studiu, care este prescris de medic într-un astfel de caz, este o probă de urină. Exemplu de a merge acasă te și livrate la laborator sau clinica.

orientări generale pentru colectarea materialului biologic trebuie să discutați cu medicul dumneavoastră:

diagnostice suplimentare

Pentru a confirma diagnosticul și tratamentul adecvat, poate necesita o examinare suplimentară. Scopul final de manipulare în continuare este de a asigura 100% că diagnosticul este corect. Următoarele studii sunt efectuate cu excepția analizei urinei:

 • ecografie abdominală. De asemenea, procedura poate fi numită o ecografie pelvina. Ultrasunete ne permite să estimăm forma și starea organelor interne, dezvaluie patologie.
 • teste de sânge clinice și biochimice. Cercetările efectuate în prezența celulelor albe sanguine (WBC), valorile hemoglobinei și coagularea sângelui (VSH koagulograma). Biochimie poate identifica variatii in concentratii de hormoni, enzime și alte substanțe.
 • Tomografia computerizată (CT). Cu ajutorul echipamentelor moderne, o scanare completă a corpurilor, care permite identificarea chiar și cea mai mică încălcare.

Sângele este o componentă importantă a corpului și dacă există sângerare, cel mai probabil, nu există nici un prejudiciu sau tulburare. Hematuria nu poate fi ignorat în cazul în urină a apărut cel puțin o picătură de sânge, ar trebui să consulte imediat un medic. Cu durere in uretra, poti merge la un terapeut locale. După examinare, și examinarea inițială de laborator a pacientului poate fi menționată la un alt specialist.