Urina de sânge, cu durere si fara, cauze, cum de a vindeca

urină sănătos de sex masculin ar trebui să fie de culoare clară, transparentă sau gălbuie. Apariția de cheaguri de sânge în urină sau nuanță roșu-brun numit hematurie și reflectă atât supraîncălzirea în baie, oboseala corpului și de boli ale părților superioare și inferioare ale sistemului urogenital.Urina de sânge, cu durere si fara, cauze, cum de a vindeca

Pentru a elimina o îndoială, este necesar să se uite atent la corpul tău și să caute ajutor de la un medic, care, dupa un diagnostic complet al problemei prescrie un tratament adecvat.

nivelurile sanguine Norma

Hematuria indică prezența în urină de globule roșii sanguine, celule roșii din sânge, mai mult decât norma stabilită. La femeile normale de urină de sedimente a recunoscut prezența a 1-2 celule, celulele roșii din sânge la bărbați ar trebui să fie absent.

Pentru a vorbi despre cele două forme de hematurie:

Motivele pentru prezența sângelui

Există mai mult de 100 de cauze diferite care afectează apariția cheagurilor de sânge în urină. Printre principalele cauze ale patologiei renale: trombangeită obliterantă, o tumoare malignă, infarct renal. polichistic, insuficiență renală cronică.

Adesea, cheaguri de sânge pătrunde în urina din vezica urinara, rinichi si ureter din cauza rănilor, infecții, procese inflamatorii, tumori și conglomerate.

Apariția bolii poate fi cauzata de o predispoziție genetică, tulburări genetice, anomalii congenitale ale rinichiului, coagulare puternic si suficient de repede, probleme cu vasele de sânge și necroză papilară.

Motivul pentru dezvoltarea hematurie este prea activ și exercițiu fizic, bai vizita sau saune, de multe ori ceea ce duce la creșterea presiunii, creșterea fluxului de sânge și întreruperea ulterioară a rinichi de filtrare.

Hematuria poate avea loc după anumite proceduri medicale, cum ar fi un tampon sau răzuire, și să fie, de asemenea, un efect secundar al anumitor medicamente (rifampicină, heparina, fenilina). Uneori, sânge în urină apare după erecție și actul sexual.

Cel mai adesea, urina cu sange care apar sugerează cistită, prostatită, glomerulonefrita și urolitiaza.

  • cistita postcoital - un hematurie factor major, în care sistemul urogenital în organe se acumulează în timpul care se încadrează patogeni care provoacă inflamația acută sexual. În absența tratamentului la timp a bolii este exacerbată, ceea ce duce la apariția de sânge în urină.
  • Prostatita nu este neapărat însoțită de hematurie, dar poate deveni de multe ori o cauza de tratament inadecvat sau ineficiente.
  • Atunci când sângele urolitiaza în urină indică pietre la rinichi daune sau pereții tisulare a tractului urinar. În acest caz, stare generală de rău este un fenomen valabil care necesită o monitorizare constantă, deoarece formațiuni de rocă mari pot duce la ruptura de organe.
  • Sânge în urină poate semnala glomerulonefrita, în timpul căreia rinichi de perete masculin și ureterul sărăcit, procesele de filtrare a celulelor sanguine sunt încetinite, iar eritrocitele cad ușor în urină.

În cazul în care sângele cu durereApariția sângelui în urină, împreună cu senzații dureroase indică începutul în procesele inflamatorii ale corpului, prezența unor infecții grave. Cu aceste simptome ar trebui să meargă imediat la medic pentru diagnosticarea bolii.

Acorde o atenție! Recomandarea utilizatorului!

Pentru prevenirea și tratamentul bolilor de rinichi cititorilor noștri sunt sfătuiți să tatăl colecția monahală George. Se compune din 16 plante utile, care au eficiență extrem de ridicată în purificarea renale, in tratamentul bolilor renale, boli ale tractului urinar, precum și purificarea întregului organism. Pentru a scapa de dureri în rinichi. "

Sânge și nici o durere

Prezența sângelui în urină fără a însoți durere atunci când urina mai des vorbește despre absența unor patologii grave în organism. Mai exact, celulele roșii din sânge sunt rezultatul efortului fizic puternic sau primirea de laxative care contin fenolftaleina, antituberculoase antibiotice utilizare sau coloranți alimentari, cum ar fi sfecla. Dacă nu există nici o suspiciune de orice boală, soluția va fi o odihnă bună.

Cu toate acestea, este mai bine să caute tratament medical și de a fi diagnosticate, sange si nici o durere - semnele prezenței cancerului, în special la bărbații de peste patruzeci de ani.

Chiar de la „funcționare“ de pietre la rinichi pot fi eliminate rapid. Doar nu uita o dată pe zi pentru a bea.

Sânge temperatură

Dacă apariția sângelui în urină este însoțită de o temperatură ridicată de până la 38 de grade, cauza alarmei poate fi setată infecția tuberculoasă.

diagnosticarea cauzei

Direcția și natura tratamentului se determină în mod individual, după diagnosticare detaliate și cuprinzătoare. În primul rând efectuat examenul fizic, cu ultrasunete a organelor urinare, urografia, angiografia.

Analiza volumului de urină pe zi sunt studiate în bacterii paralele, însămânțare, microscopie precipitat cu determinarea cantității de leucocite, eritrocite si cilindri, microscopie cu contrast de fază și studiul de scaun pentru prezența paraziților, chimia sângelui.

În același timp, a studia natura și frecvența de urinare. Astfel, urina colorate cu sânge, în prima jumătate a semnalelor de proces patologiilor regiunea frontală a uretrei, în a doua jumătate - de a dezvolta prostata, boala vezicii urinare, deschideri ale canalului. Dacă roșeață văzut în urină în timpul urinării, atunci, cel mai probabil, pacientul deteriorat urolitiaza.

Tratamentul și destinație

Auto-tratament doar va agrava situația, deoarece este imposibil să se stabilească cauza bolii, fără studiu cuprinzător de specialitate. Agrava situația și să amâne problema, ca hematurie nu va trece fără tratament, și va provoca mai multe complicații acute.

Tratamentul are ca scop abordarea cauzelor de sânge în urină. Înainte de terapie adesea prescris întârziind fluxului sanguin (acid aminocaproic Vikasol), pentru a reduce numărul de eritrocite în urină.

În inflamație acută a tratamentului de vezică urinară constă în antibiotice, analgezice și un consum de lichid abundent. La infecție a infecțiilor prostatei prescrise medicamente de tratament care au antibacteriene, anti-inflamator, imunostimulatoare și antimicrobiene.

Intervenția chirurgicală este necesară în cazurile în care sistemul urogenital, există peretele de țesut traumatică și formarea de piatră mare. Fără operare moduri urgente calculi urinari de acoperire și canale, provocând stagnarea de urină și alte complicații grave, inclusiv moartea.

Prevenirea și răspuns

În ceea ce privește prevenirea hematurie, distrugerea la timp a infecțiilor bacteriene trebuie să fie serioase cu privire la igiena personală, să renunțe la exercitarea excesiv, fumatul si alcoolul. În plus, este mai bine să nu practice acte sexuale neprotejate, precum și pentru a preveni hipotermia, mai ales în zona inghinală.

Pentru un răspuns în timp util, pentru a identifica cauzele hematurie și combate în mod eficient în primele etape este recomandat pentru a vizita un urolog, pentru a face cu ultrasunete si urina trece trimestrial si probe de sange.

Apariția în urină în sângele oamenilor - o indicație clară a problemelor în organism, care, în tratamentul necorespunzător poate provoca complicații și consecințe ireversibile. Când detectează cel mai mic indiciu de această caracteristică, este mai bine pentru a merge pentru o examinare aprofundată și supus terapiei, dacă este necesar.

Și un pic despre secretele.

Ați suferit vreodată de probleme din cauza durerii în rinichi? Judecând după faptul că citiți acest articol - victoria nu a fost de partea ta. Și, desigur, știi că acest lucru nu este din auzite:

  • Disconfortul și durere
  • Dimineața umflarea feței și vârsta nu adăugați încrederea în sine.
  • Într-un fel, chiar și rușine, mai ales dacă suferiți de urinare frecventă.
  • În plus, slăbiciune constantă și stare generală de rău a devenit o parte din viața ta.