uscător de păr pentru a alege 1

uscător de păr pentru a alege 1

Ce putere ar trebui să aibă un uscător de păr

De asemenea, alegerea uscator capacitate va depinde de tipul de păr. care va fi uscat. Pentru uscător de păr subțire și fragil ar trebui să alegeți o putere mai mică. Pentru groase, parul dens este recomandabil să se utilizeze un uscător de păr mai puternic pentru a reduce timpul de instalare.Există, de asemenea, uscătoare de păr, cu o capacitate foarte mică, de exemplu 400-800 W, astfel de uscătoare este de a alege, ca o versiune de drum, acestea sunt foarte compacte, se potrivește cu ușurință într-o pungă. De asemenea, un uscător de păr pot fi selectate pentru păr subțire și răzlețe.

uscător de opțiuni suplimentare

Este necesar să se ia în considerare faptul că, după ceva timp parul cu pornire de aer cald pentru a deveni casant, uscat și întunecos. Pentru a aplica un minim de deteriorare a părului în timpul coafării, este necesar să se cumpere un uscător de păr, cu autoritățile de reglementare de fluxuri de aer cald și rece și pentru a comuta debitul de aer. alimentarea cu aer rece este utilizat pentru a asigura instalarea.

Duze pentru montare

Multe uscătoare sunt vândute cu un set de duze au tendința de astfel de kituri poate costa mai mult decât un uscător de păr sau uscător de păr, cu 1-2 duze. De multe ori, cele mai multe dintre vârfurile setului nu este folosit la fel de inutil. Prin urmare, să acorde o atenție la ceea ce duza suplimentare va folosi, de obicei, vă atașament suficient de perie, având o formă cilindrică, sau dacă utilizați un pieptene circular special (periere) pentru hair styling duză adecvată sub formă de nod aerian. Daca parul tau este ondulat pe natura sau permed, ar trebui să dea prioritate duza difuzor.Calitatea ansamblului uscător

Să acorde o atenție la greutatea uscător de păr, uscătoare de păr bune trebuie să cântărească un pic mai greu. Acesta ar trebui să ia în considerare tipul de material plastic din care este făcută carcasa, acesta trebuie să fie durabilă și să fie rezistente la temperaturi ridicate. Nu se va topi în timpul orelor lungi de un uscător de păr. Desigur, dintr-o privire pentru a determina astfel de parametri nu este posibil, prin urmare, să fie ghidat de firmă și recenzii. Compania ar trebui să fie bine-cunoscut, dovedit și lung sa stabilit pe piață. Alegerea unui uscător de păr de calitate, puteți fi sigur că va dura mult timp.

Lungime cablu de placă turnantă, care este atașat din cordonul ombilical sunt de asemenea importante. În cazul în care cablul este scurt și nu se rotește atunci când porniți uscator de par, hair styling si uscare se va face foarte inconfortabil.

Cum să arunce în aer uscat și de a face stil

După ce se spală părul, nu puteți începe de ambalare imediat. În primul rând, trebuie să le usuce cu un prosop. uscător de păr nu poate fi ținut aproape de păr. Încercați să mențină o distanță de cel puțin 20 de centimetri de cap. Se usucă părul trebuie mai uniform, nu țineți uscătorul într-un singur loc pentru o lungă perioadă de timp.

Înainte de a începe de ambalare, uscător de păr, se aplică pe produse de par potrivite pentru tipul tau de par. Ca și stil va ajuta la protejarea parul de efectele de aer cald, și repara buclele formă dorită.

Dacă aveți părul scurt, apoi, la început trebuie să fie uscate și puse zona temporală și zona inferioară a cefei. După aceea, să păstreze de stabilire pe partea parietală și centrală a capului.