Utilizarea dusurile de igienă feminină pentru - medicul dumneavoastră Aibolit

Utilizarea dusurile de igienă feminină pentru - medicul dumneavoastră Aibolit
Boli ale sistemului reproductiv feminin nu sunt mai puțin frecvente în zilele noastre. Ele aduc disconfort și poate provoca complicații. Prin urmare, important în viața unei femei este un element al prevenirea și tratamentul unor astfel de boli, dar trebuie să adere la igiena personală. Utilizarea de igienă feminină dusurile pentru o eficiență ridicată.Douching - o procedură de igienă spălături vaginale cu ajutorul agenților medicamentoși. Dacă o femeie nu este complet sănătos infectată sexual și nu ia contraceptive nu are reacții alergice și funcționează bine corpul, nu este necesar să se efectueze injectarea. Va fi suficient dusul cel puțin o dată pe zi.

Dacă o femeie are o boală, cum ar fi candidoza, eroziunea, vaginită, colpites și alte procese inflamatorii in care microflorei vaginale deranjat.

Cum de a efectua spălătură?

La domiciliu, puteți utiliza Douches halbă sau o seringă specială. Pentru femeile gravide si obeze sunt mult mai convenabil de a utiliza spalaturi halbă, ca urmare a abdomenului va fi foarte dificil să se ocupe de seringă.

pere vârful din plastic sau cana trebuie fiert 5 minute înainte de fiecare procedură dusurile. Amintiți-vă că instrumentele pentru irigații trebuie să fie personală și să nu fie utilizate pentru clisme sau alte manipulare dumneavoastră.

Spălătură poate fi așezat pe toaletă sau culcat pe spate în baie, iar cotul în genunchi sau picioarele pentru a le arunca pe marginea căzii. Puteți obține, de asemenea, în baie pe genunchi și îndoiți înapoi sau să rămână în baie, astfel încât partea din spate să se întindă pe partea din spate a băii, și arunca înapoi picioarele pe marginea căzii.

Pentru a pregăti seringa este pornit, pentru acest tip de soluție și sângera. Dacă utilizați o cană, atunci acesta trebuie să fie asigurată, astfel încât a fost de aproximativ 75 cm deasupra bazinului. Vârful ar trebui să fie pus pe seringă sau tub cani.Apoi, introduceți cu grijă vârful seringii sau cercurile în vagin și comprimă, astfel încât o trickle era soluție slabă. Nu vă faceți griji că soluția curge înapoi la modul în care aceasta ar trebui să fie, deoarece scopul irigării au irigare vaginale. După douching macerat timp de 15-20 minute.

Împărțim toți pașii:

1. Se umple paharul sau o seringă și soluția a fost pus pe vârful.

2. Ia-o poziție confortabilă.

3. Eliberați aerul rămas din seringă.

4. Introduceți vârful vagin, pentru ca degetele de la o mână împingând labiile, și la mâna a doua se introduce vârful seringii.

5. Injectați lent soluția, iar dacă ai fi într-o poziție șezând, apoi ștergeți off, pus pe chiloți de bumbac curate și se întindă timp de 10-15 minute. Și dacă am fost în baie, apoi zăcea nemișcat.

Nu uitați că dusurile soluție trebuie să fie la temperatura camerei sau cald. În cazul în care trebuie să fie diluat cu apă, acesta trebuie să fie întotdeauna fiartă sau apă minerală, ostuzhennoy la temperatura corpului sau ușor mai cald, dar în orice caz nu este fierbinte și nu rece. Niciodată nu folosiți apă de la robinet. Este plin de agenți patogeni.

1. dusurile cu eroziune de col uterin, boala inflamatorie pelvină

Este necesar să se dizolve 1 lingura miere în 0,5 litri de lapte. Sau este posibil să se prepare o soluție de 1 alcool parte, apă 3 părți și 1 parte de miere. Douche o astfel de soluție de 3 zile consecutive, imediat dupa trezire, atunci este recomandat 5 minute să stea într-o postură „lumânări“.

Ameliorarea inflamației. Pentru a face acest lucru, se prepară o linguriță de tinctură 3 flori uscate pe litru de apă clocotită. Să stea timp de aproximativ 40 de minute, pentru a filtra și se răcește la temperatura camerei. O astfel de irigare poate fi efectuată în fiecare zi, timp de o săptămână.

3. douching Antiseptic

Este posibil să se utilizeze 2-3% soluție de acid boric sau furatsilina bicarbonat de sodiu convențional. Se dizolvă 1 comprimat sau 1 linguriță furatsilina sifon într-un pahar de apă caldă și soluția este gata pentru dusurile. Cu toate acestea, este demn de reținut faptul că soluțiile de antiseptice, cum ar fi săpun și permanganat de potasiu este mai bine să nu-l folosească, deoarece acestea sunt mucoasa vaginală foarte uscat.

O astfel de dusurile adecvate pentru menținerea igienei la femeile cu afte, și a proceselor inflamatorii. Spalaturi infuzie de afine, poate bulgăre de zăpadă. Asigurați-o infuzie de fructe de padure, astfel încât pentru a reaminti suc. Puteți utiliza, de asemenea, stors proaspat suc de morcovi, care trebuie să fie diluat cu apă la un raport de 1: 1.

Pentru prepararea unor astfel de dusurile poate utiliza sunătoare, maghiran, flori de galbenele, musetel, mesteacăn și muguri de plop, iarba, salvie, coada șoricelului, fructe de ienupăr și frunze de eucalipt, cu ea în diferite combinații și proporții. Atenție! Puteți utiliza un decoct de coaja de stejar. Extracte din aceste plante, este necesar să se răcească și tulpina.

Amintiți-vă, este mai mare concentrația de medicamente poate provoca schimbări ireversibile la nivelul mucoasei și pot provoca daune. Femeile după 40 de ani de dusurile nu este recomandată, deoarece acestea duc la creșterea uscăciunea și poate provoca iritații.