vacanta Forumul poate reduce forumul contabil șef

Îmi pare rău, știu de un concediu suplimentar - 14 cal. zile este vserumynskim. Ar trebui să caute acte juridice (federale sau regionale). Și, în general, în cadrul organizației publice nu poate fi „la latitudinea organizației“, toate măsurile ar trebui să se bazeze pe legi. În cele din urmă în cazul în care sindicatul, întâlniri ale Uniunii, voce, procese-verbale ale ședințelor, pentru că este convenția colectivă - un contract între angajat și angajator, angajat și uniunea este voceaRe: Sărbătorile pot reduce?

Personalul didactic cu condiția de bază concediu anual plătit prelungit, durata care este stabilită de Guvernul Rumynii.PRAVITELSTVO RomâniaPe durata de bază anuale extinse
concediu plătit OFERIT
CADRE DIDACTICE

Acest document prevede calendarul specific sărbătorilor pentru instituțiile de învățământ, în funcție de tipurile și pozițiile lor.

Codul muncii și decizia tuturor se stabilește că aveți directorul legislației de mai sus?

__________________
La urma urmei, eu sunt atât de frumos astăzi
La urma urmei, eu sunt atât de frumos acum!
La urma urmei, eu sunt atât de ciudat astăzi
La urma urmei, eu sunt atât de imprevizibil

Bună ziua, sef nou mod prompt, poate reduce (bugetele unei agenții) de închiriere? Acesta a fost de 42 de zile, care are cel mai mult, dar rămâne 28 + 8. Mă face să koldogovor.Kak ne apărăm?

Și de ce schimbarea contract colectiv? Ai o convenție colectivă care contravine Codului muncii?

Înlocuirea concediului de compensare monetară

__________________
În timp ce emoție și dulceața pe două drumuri pentru a merge, nu poate fi un singur pachet de cărți și să se joace cu diavolul și Dumnezeu!

Re: Sărbătorile pot reduce?