Vaccinarea DST dacă umed

„Pot obține vaccinate

Bună ziua, prieteni! pregătirea de diagnosticare a dezvoltării naționale contraindicații Diaskintest are încă, în ciuda eficacității sale ridicate demonstrat în studiile clinice.Astăzi el este o dezbatere fierbinte în cercurile de pneumologi phthisiatricians.

În acest articol vom încerca să: înțeleagă caracteristicile aplicării acestei metode pentru a identifica bacilul tubercul și de a determina nivelul încărcăturii virale, să învețe despre contraindicații și posibile hyperergic de reacție (peste).

Dar, mai întâi câteva cuvinte despre ceea ce este în aspectele biologice și farmacologice ale acestui produs inovator.

Acesta este destinat administrării subcutanate și este o proteină recombinantă cu integrată în structura moleculară și legate între ele prin două antigene specifice -ESAT6 și CFP10.

Deoarece antigene de date sunt extrem de specificare, exprimate în absența lor nici agenți virali non-tuberculoase Diaskintest dă particular răspuns imun la patogen exclusiv Micobacterium tip de cultură a tuberculozei și modificarea mutațional multiple.

Datorită acestui fapt, este considerat a fi un medicament este aproape o sută la sută sensibilitate și specificitate, ceea ce elimină posibilitatea apariției unui rezultat fals pozitiv.

Diaskintest contraindicații

Deși a fost inițial conceput ca o alternativă modernă la testul Mantoux nu prea de încredere, ci o opoziție cu drepturi depline la aceasta până când nu a făcut-o.

Astăzi, această proteină recombinantă este utilizată exclusiv ca o completare eficientă a diagnosticului tuberculină tradiționale.

Iar unul dintre motivele pentru această stare de lucruri este faptul că, prin utilizarea contra Diaskintest suficient de numeroase.

Nu se recomandă în următoarele cazuri:
 • boli acute și cronice care apar cu complicațiile etiologie virală infecțioasă;
 • Temperatura crescută cauzată de inflamație;
 • Prezența pielii diferitelor patologii distructive în faza acută (cum ar fi dermatita atipica);
 • Toate tipurile de reacții alergice;
 • Epilepsie. Mai ales în prezența convulsiilor slab controlat.

In plus, nu are contraindicații, și este utilizat în diferite forme de hepatită, colită, pancreatită, pielonefrită și alte procese patologice ale organelor interne.

Contraindicații sunt identificate și în astfel de situații, atunci când pacientul exprimat în boli respiratorii: infecții virale respiratorii acute, pneumonie acută, bronșită cronică. În plus, ele, de asemenea, testele intradermice nu sunt efectuate pentru copiii sub un an.

Este toate contraindicatii absolute, dar sunt, de asemenea, raportate.

Pentru contraindicațiile relative sunt clasate:
 • exacerbare fază diferitelor patologii somatice
 • în timpul sarcinii și alăptării la femei,
 • și în instituții sunt interzise pentru a efectua teste în timpul carantinei.
Printre posibilele reacții adverse la medicament ar trebui să fie remarcat:
 1. slăbiciune;
 2. hiperemie;
 3. Dureri de cap;
 4. boala pulmonară totală;
 5. O ușoară creștere a temperaturii.

reacția Hyperergic la Diaskintest

În practica clinică, utilizarea sa este uneori răspunsurile excesive observate ale pacientului. Ei au mai multe manifestări.

Mai mult, în unele cazuri, de a dezvolta vezicule tisulare necrotic modificări structurale, limfangita si limfadenita.

Pot absorbi Diaskintest

Apa care intră în locul de inoculare până când datele de înregistrare pot denatura rezultatele, provocând un răspuns la agenții tuberculoase și orice alergeni străine similare care pot fi conținute în apă.

În cazul în care este încă lovit-analiza trebuie repetată apa.

Prin urmare, mulți oameni și sunt interesați de întrebarea dacă este posibil să se ude Diaskintest. Desigur, trebuie să accepte faptul că este mai ușor să fii în siguranță decât să aibă probleme suplimentare.

În următorul articol vom discuta despre caracteristicile rezultatelor de înregistrare, gradația de papule, știu ce reacția este norma și că ei scriu la pacientii cu o revizuire cu privire la această metodă revoluționară de diagnosticare a tuberculozei.

În acest articol, am învățat, ce are Diaskintest contraindicații. și următoarea atingere pe subiect ca test tradițional aplicație integrată Mantoux, iar acest compus proteină recombinantă.

Vaccinarea DST dacă umed

Cât de mult nu poate fi udate test de piele?

Răspuns rapid: 48-96 ore.

test cutanat cu tuberculină, pe care o numim adesea vaccinarea Mantoux este un test de piele, care poate fi utilizat pentru a identifica prezența unui răspuns imun la intrarea tuberculinei sub piele. Cu alte cuvinte, etc. Cu acest test, un profesionist cu experiență poate înțelege dacă o persoană are infectie TBC in organism, sau nu există.Prin ea însăși, tuberculina este o baghetă care provoaca tuberculoza, dar nu este nimic de cei vii, asa ca TB nu va funcționa. În același timp, injectarea unui alergen, o reacție care se reflectă în suprafața pielii.

Odată ce a fost de a face rochia, este nevoie de câteva zile pentru a vedea rezultatul. De obicei, verificarea poate fi efectuată în termen de două zile de la injectare, dar expertii recomanda face acest lucru nu mai devreme de trei zile. In cele mai multe cazuri de butoane (reacție alergică) are o dimensiune nu mai mare de 5 mm în diametru, care este norma. În cazul în care dimensiunea sa este crescut aproximativ de două ori, aceasta poate indica o posibila infectie cu tuberculoza. În cazurile în care dimensiunea sigiliului pielii este de 15 mm, riscul de infectie este extrem de mare.

În acest caz, testul cutanat la tuberculină, și niciodată în nici un caz nu furnizează informații cu privire la cazul în care boala este localizată sau cât de mult este periculos pentru oameni. Neta, butoane este o reacție a corpului, care poate confirma faptul infecției cu tuberculoză, deși nu este sursa cea mai fiabilă, acesta este doar cel mai accesibil.

Ne întoarcem la cel mai important -mediki, vaccinări, spune întotdeauna că eșantionul nu poate fi udate cu apă. Potrivit experților, această opinie este eronată și păstrată, se pare, din timpul probei Pirke umed, care a fost de fapt interzis deoarece a fost aplicat pe piele de pre-zgâriat. Mantu se injectează sub piele, astfel încât acesta nu este supus apă. Cu toate acestea, se poate schimba dimensiunile sale sub influența proceselor chimice sau fizice, astfel încât atunci când ia un duș sau baie este un loc pentru a atinge nu este de dorit. Probabil medicii știu despre acest lucru, dar de modă veche oameni recomanda, dintre care majoritatea sunt copii, nu mâinile ude, care a fost introdus infectie, deoarece prea mult de expunere poate afecta într-adevăr dimensiunea butoanelor.

Astfel, se obține că procedura Mantoux nu poate fi udate timp de aproximativ trei zile, până când medicul verifică dimensiunea sigiliului pielii. De asemenea, nu-l frecat, pentru că nu este un rezultat bun, iar eșantionul va trebui să fie introduse din nou. Sau tu si trimite-l la clinica TBC pentru examinare.

Ați putea fi interesat:

Diaskintest contraindicații și efecte secundare

Ca orice injecție subcutanată, Diaskintets (DST) are un număr de contraindicații. Caracteristici similare cu reacția organismului la PPD, dar au propriile lor caracteristici. Să vedem ce se poate și nu se poate face înainte și după injectarea Diaskintest.

Vaccinarea DST dacă umed

Ce este interzis să facă după injecția?

Există o serie de reguli care trebuie urmate după testul tradițional pentru tuberculoză în primele 3 zile înainte de testare care urmează să fie măsurat:

 1. Deoarece DST este format din proteina alergene, ud după procedura de inoculare nu este recomandată pentru 75 de ore. Acesta poate fi spălat imediat după rezultatul măsurătorii.
 2. Nu este necesar să se freca „un buton“ și plutesc în baie.
 3. Să se abțină de trei zile de sport ca forța de reacție sudoare și un test negativ poate fi pozitiv.
 4. Nu este necesar, după reacția de înot și face plajă tuberculozei.
 5. Frost poate afecta negativ reacția, DST.
 6. Nu se poate zgâria locul de injectare și zona din jurul acestuia. Dacă mâncărime intolerabil, puteți ușor pat butoanele.

Diaskintest trebuie să pună un specialist cu experiență, deoarece calitatea de injectare subcutanată va depinde de cât de exacte de testare.

Hematom sau învinețire la locul injectării

De multe ori, pe site-butoane de pacienti au format o mică vânătaie. Nu vă faceți griji că acest lucru va afecta precizia testului.

Vaccinarea DST dacă umed

Vânătaie format la fața locului, unde a fost o jumătate de volei Diaskintest din mai multe motive:

 • Pielea este subțire și vasele sunt aproape. Un ac subțire este deteriorat un flacon și introduce acul înțepa vânătăile.
 • seringa defectă a fost utilizat cu un ac gros și bont. Pentru injectare subcutanată este mai bine să utilizați seringi de insulină mai mici. Acul este subțire și nu dăunează vaselor.
 • Injectarea nu a fost făcut profesional.

Înainte de a pune o Diaskintest injecție, medicul trebuie să examineze pacientul și la fața locului de grăsime pe antebraț cu o soluție de alcool. Seringile folosite importate, cu piston din cauciuc. Vânătaia nu provoacă o mulțime de probleme și va dura câteva zile.

O mică vânătaie nu va afecta și reacția de testare nu se schimbă. Dar, dacă credeți că vânătaia este în creștere și multă durere în jurul locului de injectare, umflare apare, consultați un medic.

La locul de injectare se poate obține o umflătură mică pe de droguri, care a fost introdus sub piele. Nu e infricosator, medicatie rezolva rapid.

Dacă pe de o parte, după butoanele unui abces a apărut, ar trebui să contacteze imediat experții. Se pare că pericolul de infecție. Dar acest lucru se întâmplă foarte rar.

Acest test nu ar trebui să facă?

Diaskintest - o nouă generație de contraindicații de droguri, deci minime. Proteine ​​și alergen, ca parte preparate injectabile, sunt sigure pentru copii, femeile însărcinate și persoanele în vârstă. Dar, la fel ca orice medicament, Diaskintest are un număr de contraindicații.

Vaccinarea DST dacă umed

Contraindicații combina diagnostice:

 1. Orice procese inflamatorii in organism.
 2. Respiratorii și boli virale.
 3. Temperatura, chiar nesemnificativă.
 4. O reacție alergică la proteină.
 5. Rinita sub forma acută, tuse uscată sau umedă.

Ar trebui să se abțină de la pacienți cu boli alergice de test. De exemplu, în astm face ca raspuns la tuberculoza este posibil, dar medicul trebuie să informeze pacientul în prealabil. Cu o săptămână înainte de injectare pacientul ar trebui să ia preparate antihistaminică: zodak, fenkarol. Dacă nu pregăti pacientul cu atacurile sistemului respirator, The Diaskintest poate provoca complicații: bronșită, traheită, laringită.

Testul practic au contraindicații sunt aceleași ca testul Mantoux. Tocarea simultan în mâini diferite, astfel încât trei zile nu ar trebui să ude întregul corp.

Efectele secundare ale injectării DST

Efecte secundare în Diaskintesa puțin, ca o nouă generație de droguri. Prin detectarea complicatii includ:

 • Temperaturile scăzute pe timp de noapte după injectare.
 • O reacție alergică la proteine: scurtarea respirației, mâncărime a corpului, umflarea ale mucoasei nazale, inrosirea ochilor.
 • Persoanele în vârstă pot fi supratensiunilor de presiune. Dar ele sunt legate nu atât de mult cu droguri decât cu experiență în așteptare pentru rezultate.

Preveni efectele adverse posibile, dacă ați efectua o pregătire corespunzătoare pentru injectare Diaskintest și să respecte toate recomandările. Nu neglijați sfaturile și dacă aveți contraindicații ale testului este mai bine să se abțină.