Ventriculomegalie fătului - cauze, tratament, simptome

Ventriculomegalie reprezintă schimbări patologice la făt, în care există puține sau semnificativ creșterea în dimensiuni ventricule cerebrale, ceea ce duce la tulburări neurologice și boli cerebrale.

Ventriculomegalie fătului - cauze, tratament, simptomeCauze si simptome Ventriculomegalie

Patologică Ventriculomegalie fătul poate fi purtat ca un caracter izolat și să fie un viciu, asociat cu alte anomalii de dezvoltare. În această boală există o mare fetale dimensiunea creierului ventriculi, ajungând până la 12-20 mm.

În medicina modernă, printre principalele motive anomalii cromozomiale Ventriculomegalie izolate sunt observate la 17-20% dintre femeile cu anomalii în timpul sarcinii.

Motivele pot fi hidrocefalia Ventriculomegalie obstructivă, traume fizice, infectii, hemoragie, si factori ereditari. Patologie este amplificată de prezența altor malformații.

Ventriculomegalie fătului poate duce la dezvoltarea acestui copil are sindromul Down, sindromul Turner si Edwards. Boala afecteaza schimbarile in structurile creierului ale sistemului inimii și locomotor.

Simptomele Ventriculomegalie pot fi identificate în mod clar cu ajutorul ultrasunetelor, iar aspectul lor se observă în 20-23 săptămâni de sarcină. În unele cazuri, patologia este fixată la începutul celui de al treilea trimestru de sarcină, cea mai buna perioada de diagnostic și de detectare a simptomelor bolii este de 25-26 saptamani.

Dacă unitatea este tulburări Ventriculomegalie la făt, atunci probabilitatea de încălcări grave ale cromozomilor este scăzut. Medicul curant determină riscul de a dezvolta boli ale creierului copilului, în conformitate cu creșterea lățimii ventriculare.

Studiile medicale au constatat ca riscul de Ventriculomegalie ridicat în rândul femeilor gravide în vârstă de 35 de ani (rata de boli este de 0,5-0,7%), iar femeile tinere în muncă este redusă considerabil.

În pediatrie, există trei tipuri principale de Ventriculomegalie:

  • tip greu cu prezenta creșteri mari ale fatului ventricule cerebral sau nou-născuți, precum și în combinație cu alte anomalii ale creierului;
  • cu creșterea ventriculelor tip medie la 15 mm, și mici schimbări în fluxul de lichid cefalorahidian;
  • tip de lumină, care are o unitate și nu necesită un tratament serios.


diagnosticarea bolii

Ventriculomegalie diagnosticată în timpul sarcinii (17-33 săptămână) cu ajutorul ultrasunetelor și spectrale karyotyping fătului. Perinatală Ancheta ar trebui să includă studiul structurilor anatomice ale fătului, în special în sistemul ventricular al creierului.

Pentru a stabili un diagnostic precis este efectuat cap fetal transversal de scanare cu ventriculii laterali prag de determinare. Ventriculomegalie determinat atunci când dimensiunea ventriculilor de peste 10 mm.

Ventriculomegalie fătului - cauze, tratament, simptome

tratamentul Ventriculomegalie

Tratamentul principal Ventriculomegalie are ca scop prevenirea apariției efectelor acestei boli, care pot fi boli cerebrale severe, și sistemul nervos central.

Un medic pediatru si neurolog ca sunt atribuite pentru a primi antihypoxants terapie medicala, diuretice si vitamine.

Pentru tratamentul Ventriculomegalie prescrie masaj și exerciții de fizioterapie (exerciții cu sarcini statice pe muschii pelvieni si planșeului pelvin).

Cu titlu de medicamente destinate să prevină dezvoltarea copilului tulburări neurologice prescrie medicamente care vizeaza retenția de potasiu din organism.

Știați că:

Speranța de viață este mai mică decât stângaci dreptaci.

stomacul uman se descurcă cu obiecte și fără intervenție medicală. Este cunoscut faptul că sucul gastric se poate dizolva chiar și o monedă.

Cu vizita regulat sansa solar de a dezvolta cancer de piele creste cu 60%.

oase umane sunt mai puternice decât betonul de patru ori.

Dacă zâmbetul doar de două ori pe zi - poate scădea tensiunea arterială și reduce riscul de infarct miocardic si accident vascular cerebral.

Anterior, se credea că căscatul îmbogățește organismul cu oxigen. Cu toate acestea, acest punct de vedere a fost infirmat. Oamenii de știință au arătat că căscat răcește creierul persoanei și îmbunătățește performanța.

Oamenii care obișnuiau să mănânce în mod regulat micul dejun sunt mult mai puțin susceptibile de a suferi de obezitate.

Temperatura maximă a corpului a fost înregistrată la Uilli Dzhonsa (SUA), care este internat în spital, cu o temperatură de 46,5 ° C

Primul Vibratorul a fost inventat în secolul al 19-lea. El a lucrat pentru motorul cu aburi și destinate pentru tratamentul de isterie de sex feminin.

În timpul funcționării creierului nostru vom cheltui cantitatea de energie egală cu puterea becului de 10 wați. Deci, imaginea bec peste cap la momentul ideilor interesante nu sunt atât de departe de adevăr.

Când iubitorii de sărut, fiecare dintre ele pierde 6,4 kkalory pe minut, dar au în comun de aproape 300 de tipuri diferite de bacterii.

Cele mai multe femei sunt capabili de a obține mai multă plăcere de contemplarea corpului ei frumos în oglindă, decât sexul. Deci, femeile, să depună eforturi pentru armonie.

În patru lobuli de ciocolata neagra contine aproximativ două sute de calorii. Deci, dacă nu doriți să obțineți mai bine, cel mai bine este să nu mănânce mai mult de două felii pe zi.

În plus față de persoanele care sufera de prostatita doar o singură ființă vie de pe planeta Pământ - câinele. Aici, cu adevărat prietenii noștri cei mai fideli.

Pe medicamente pentru alergii in SUA a cheltuit singur mai mult de 500 de milioane $ pe an. Încă mai crezi în ce mod de a învinge definitiv alergie va fi găsit?

Cuvântul de gura vs Internet: alege cel mai rapid și cel mai convenabil mod de a scrie la doctor

Ritmul unei metropole mare, lucra târziu în noapte și o lipsă cronică de timp - toate acestea determină amprenta asupra stării sănătății noastre. Uneori, chiar nekog.