Verificați test de viteză online, conexiune gratuită la internet

Test de viteză pe Internet - un serviciu gratuit care va verifica starea reală a ISP.

Viteza de conectare la Internet unitate.

Furnizorii indică viteza în kilobiți sau megabiți. Imaginea exacte pot fi găsite în traducerea suma solicitată în octeți. Un octet este tradus în opt biți. De exemplu, în contractul specificat viteza de 256 kilobiți. Calculele mici dau rezultatul în 32 kbps. descărcare în timp real a documentelor oferă o ocazie de a reflecta integritatea furnizorului? Acesta ajută la internet de mare viteză de încercare.Cum serviciul online?

Programul determină datele exacte cu datele transmise. Pe PC, acesta este trimis la site-ul nostru. După - înapoi. Testul detectează valoarea medie pe unitatea de timp. Procesul este destul de simplu, trebuie doar să aștepte un pic.

Ce factori afectează viteza de conectare?

  1. Tranzitată.
  2. Calitatea conexiunii.
  3. Aglomerația de la furnizorul de linie.


Conceptul: lățime de bandă.

Ce este acest factor? Este foarte simplu. Acesta este numărul maxim de informații care este teoretic posibil să treacă prin acest furnizor. Aceste date sunt aproape întotdeauna mai puțin de lățime de bandă. Vino aproape de această cifră a fost doar câteva companii.

Mai multe teste online, da rezultate diferite.

Acest lucru este posibil. Multitudinea de influență factori conduce la un rezultat ușoară variație. coincidență improbabilă constantă. Dar, de asemenea, diferențe puternice, nu ar trebui să fie.

Cum de a verifica viteza de internet?

  1. Este necesar să se închidă și să dezactivați toate programele de transmisie (radio, torenți de client pentru mesagerie instant).
  2. Asigurați-un buton de test a alerga la „test“.
  3. Un pic de timp și este rezultatul gata.

Se măsoară viteza de Internet de mai multe ori mai bine. Eroarea nu este rezultatul a mai mult de 10 la suta.

conchidea:

Dacă există îndoieli cu privire la corectitudinea datelor furnizate de ISP-ul dvs. atunci când vă conectați, puteți face o varietate de moduri.

  1. Utilizați serviciul „Test de viteză pe Internet“.
  2. Crede informațiile din contract.
  3. Masurati - timp pentru a alimenta documentele.

Primul punct va ajuta pentru a verifica rapid, simplu și eficient. Orice calcule, dispute și dificultăți. tester nostru minim încărcat. Ea are doar un singur buton de control. Și dă rezultate corecte.