Virusul papiloma uman

Virusul papiloma uman. Tratamentul.

Virusul papiloma uman

papiloma uman are mai multe tipuri. Unele dintre ele sunt inofensive, în timp ce altele - au un risc oncogen ridicat.

Modul principal de răspândire papilomavirus uman - sex. Infecția apare în timpul contactului direct al eroziuni mucoase si microscopice cu negi unei persoane infectate.Sistemul imunitar lupta impotriva virusului pentru o lungă perioadă de timp: de la 6 luni la un an și jumătate. La schimbarea frecventă a partenerilor sexuali funcția de protecție a corpului nu au timp să se ocupe de un singur tip și, ca o femeie (om) pentru a infecta alte persoane. Deci tastat „buchet“ de diferite tipuri de papilomavirus uman.

Găsit în papilloma de sânge de tip virus 6 este sigur din punct de vedere oncologie. El se referă la viruși de risc oncogen scăzut și face parte dintr-un grup de virus Papiloma uman specii 6. Este veruci genitale, care cresc pe colul uterin.

În ciuda faptului că verucile format tip de virus papiloma 6 sunt sigure, este de dorit să se îndepărteze.

Deosebit de virus periculos poate fi de 33 de tipuri de papilomavirus, care se manifestă sub formă de veruci sau condiloame pe mucoasa vaginului și vulvei.

Prin papilomavirus oncogen virusul uman de risc nu sunt doar 33, ci 45. Acest tip de papiloma virusuri papilloma uman care aparțin riscului oncogen ridicat.

Apariția veruci genitale si a verucilor genitale, chiar și într-un singur caz - o ocazie serioasă pentru a se referi la un medic oncolog. Medicul va prescrie o examinare completă și, ulterior, eliminarea negilor de mucoase folosind diferite instrumente.

Toate infecția cu HPV oncogenice media ar trebui sa fie analizate in mod regulat si sa fie testate pentru prezența celulelor atipice

Toate virusurile papiloma de mai sus, cum ar fi locul și aspectul erupții cutanate. Acestea sunt caracterizate prin nivelul de risc oncogen.

Ce medicul va ajuta sa scapati de negi.

Medicina moderna permite diagnostirovta mai mult de 600 de soiuri de papiloma virusuri. Studiile medicale au aratat ca toate papiloame care cresc în zonele deschise ale corpului, este absolut inofensiv si sunt benigne.

papiloma virus se transmite de la persoană la persoană de uz casnic, sexual. Ca și în cazul oricărui virus care intră în membranele mucoase, ea începe să prolifereze în mod activ. Acest lucru explică prezența acestui virus în corpul unui procent mare de oameni.

În cazul în care organismul apare unul sau mai multe veruci care cresc într-un loc intim sau pielea expusă, atunci se pune întrebarea, ce medicul vă poate ajuta să scape de ea. Pentru a elimina excrescențele ar trebui să consulte un chirurg, oncolog, ginecolog, androlog, urolog sau un dermatolog. Acești medici sunt familiarizați cu problemele legate de eliminarea și tratarea papilomavirus și poate determina tipul de tumori prin aspectul lor.

Motive pentru care contribuie la infecții.

papiloma virus poate intra in organism prin piele deteriorat. Chiar și escoriații microscopice permite virusului să intre în fluxul sanguin. Pentru a proteja zonele expuse ale aspectului de negi, trebuie să se ocupe în mod corespunzător toate reducerile, zgârieturilor. Nu spălați pielea la sânge lovit de apă brută. Nu înota în sursele de apă stagnante. Sprijinirea sistemului imunitar în ordine, există cât mai multe fructe și legume.

Dacă negi și papiloamelor a apărut pe piele, nu le șlefuiască, au format o rană sângerândă, în care infecția intră la rupere.

Principalul motiv pentru aparitia negilor pe piele - aceasta imunitate scazuta si de stres. Tratamentul in clinica, în cazul în care există medici cu experiență, pentru a ajuta la a face față cu problema îndepărtării papiloame, care apare pe corp.

Locuri de localizarea papiloame.

Cu un virus papilloma imunitate slabita apare pe zone ale corpului în cazul în care pielea este în mod constant umed: sub brate, pe gat, sub sani, pe stomac, in zona abdomenului. In timpul actului sexual cu genitale papilomavirus nativ apar în cavitatea bucală, laringe. Aceste papiloame sunt cu risc ridicat virusuri oncogene.

Virusul papiloma uman

Există un papilomavirus leac? Pe această problemă reflectă toți pacienții care se confruntă cu acest diagnostic. Trebuie să spun că metodele moderne de tratare a papilomavirus uman este destul de eficient, cu toate că nu unul dintre ei dă un rezultat perfect.

Cum de a trata virusul papiloma?

Papiloma - o creștere mică benigne pe piele sau mucoase, care poate avea loc numai într-o persoană infectată cu virus papiloma uman (HPV).

De obicei, HPV infectează persoanele cu un sistem imunitar slabit sau intreruperi hormonale. În cazul în care o persoană care fumeaza mult, abuzul de alcool sau utilizarea contraceptivelor orale, atunci el poate alege cu ușurință virusul papiloma. Boala este tratată doar o abordare integrată: cu ajutorul medicației și hardware medicale.

Înșiși papiloma sunt simptome ale bolii interne, astfel încât primul pas ar trebui să fie o examinare completă a pacientului pentru a determina starea organelor sale interne. Pentru a vedea un medic, care va spune dacă este posibil să se vindece papilom de date, trebuie remarcat faptul că tratamentul va consta din două părți. Primul dintre acestea va avea ca scop eliminarea HPV în sine, iar al doilea cu privire la distrugerea consecințelor sale - papiloame deja a apărut.

Dacă limitat la eliminarea virusului papiloma nu începe un tratament, apoi în timp, boala poate reapărea. O metodă de îndepărtare a excrescențe depinde de mărimea lor, gradul de dezvoltare a formei și starea pacientului. Recomandați acest lucru sau că metoda de eliminare a manifestărilor inestetice ale bolii ar trebui să fie dermatolog calificat.

Virusul papiloma uman. Tratamentul conservator.

Primul pas in tratarea cele mai multe tipuri de HPV devine terapie conservatoare și, în multe cazuri, este suficient pentru a corecta problema. Acest tratament a accentului papilloma uman asupra asignarea medicamente care acționează asupra celulelor care conțin o genă de HPV. Destul de des prescris ca medicamente imunomodulatoare.

Cu toate acestea, vorbind despre cum se vindeca papiloma trebuie amintit faptul că aceste medicamente ar trebui sa fie prescrise doar după determinarea stării pacientului sistemului imunitar.Pentru tratamentul HPV sunt utilizate:

Știind cum să trateze papilomavirus uman, puteți trece la studiul metodelor pentru îndepărtarea inestetice și sunt capabile de regenerare a pielii formațiuni.

Papiloma. Tratamentul chirurgical.
coagulare chimică.

Pentru procedura de a elimina manifestările HPV pe mucoasei vaginale și cervicale medicamente folosite precum Solkoderm Solkovagina și care reprezintă un amestec de acizi. În acest fel, a subliniat papiloma tratate destul de eficient doar dacă este o locație punct.

Morbiditatea și costul procedurii poate fi numită medie. În cazul în care femeile nulipare a format un papilom, tratamentul chimic de coagulare este aproape singura terapie posibilă.

cryolysis

În cazul în care virusul papilloma uman detectat, tratamentul deja formate acumulare poate fi realizată utilizând azot lichid. Avantajele metodei trebuie să includă durata nedureroasă și scurtă a procedurii. Cu toate acestea, utilizarea metodei de manipulare a colului uterin poate duce la îngustarea canalului.

electrocauter

Mai degrabă metoda dureroasă, procesul de vindecare durează o perioadă lungă de timp. Există un risc de sângerare și tulpina de col uterin, cu toate că metoda este eficientă, chiar și cu leziuni extinse de condiloame genitale vagin.

cu laser chirurgical

Este considerat metoda cea mai sigură pentru cei care au apărut pe gât sau papilom feței. Tratamentul permite eliminarea educației, fără a lăsa cicatrici. Cu toate acestea, această metodă de eliminare acumularea este destul de scump.

radiochirurgie

La întrebarea dacă este posibil de a vindeca papiloma folosind un aparat „Surghitron“ medicii au în mod clar un răspuns pozitiv, deoarece utilizarea raidonozha vă permite să eliminați rapid și eficient negilor. Mai mult, procedura vă permite să trimiteți o zonă îndepărtată la examenul histologic.

excizia chirurgicală

Metoda este utilizată în principal pentru îndepărtarea unei forme severe de papiloame. Fiabilitatea nu este inferior la tratamentul cu laser, chirurgicale, dar nu este blând. După o intervenție chirurgicală, site-ul patologic este întotdeauna trimis pentru examinare histologică.

În cazul în care organismul este revelat papiloma uman modul de a trata boala spune medicul. La urma urmei, tot felul de boli de piele au propriile lor particularități, zona de distribuție.

Virusul papiloma uman

Eliminarea papiloamelor la domiciliu

La domiciliu, puteți efectua tratamentul papiloame remedii populare. Cel mai cunoscut instrument - l rostopasca sub diferite forme, sunt de asemenea folosite ulei de ricin, aloe vera și alte medicamente. Înainte de a începe un tratament remedii populare recomandat pentru a lucra pentru a îmbunătăți imunitatea. Poprinimat au nevoie de vitamine, bea ceaiuri de plante pe parcursul a 4 luni. Este de asemenea important, pe cât posibil stresul evitat.

Rostopasca din papiloame.

Rostopasca a fost mult timp cunoscut pentru capacitatea sa de a ajuta pielea pentru a scăpa de multe boli. Tratamentul verucilor rostopască - este una dintre cele mai bune metode de combatere a bolii la domiciliu.

Nu trebuie să ruleze în jurul valorii de căutarea pentru iarbă, sub formă de extract rostopască pot fi găsite în orice farmacie. În aplicarea acesteia trebuie să fie atent, deoarece concentrații mari de medicament, poate provoca arsuri la nivelul pielii.

rostopască Ulei din papiloame.

Ulei Rostopasca este cunoscut pentru compoziția sa unică. Conține vitamina A,, ascorbic, citric, malic acid succinic. Are un purificator și efect calmant asupra pielii ca un întreg, și, de asemenea, ajută la lupta împotriva diferitelor tumori. Este folosit extern impotriva negilor. Nediluată rostopască ulei aplicat direct zonele cu probleme de 2 ori pe zi. Cursul de tratament ar trebui să dureze până la papilom dispar.

Tinctura de rostopasca din papiloame.

În lupta împotriva Papilloma poate fi folosit sub forma de suc proaspat de rostopasca si tinctura acesteia. Efectul este același. Perfuzia poate fi achiziționat de la orice farmacie. Instrumentul este aplicat direct pe papilom picior de 3 ori pe zi. Ea face acest lucru atâta timp cât nu dispare în sine. În același timp lacrimă, tăiate sau bandaj este interzisă.

Ulei de ricin din papiloame.

Îndepărtarea papiloamelor folosind ulei de ricin - este perfect în condiții de siguranță. Este necesar să ștergeți lână neoplasmul îmbibat în ulei de 2 ori pe zi și apoi masarea porțiunea degetelor. De asemenea, este posibil, direct pe papilom de ulei prin picurare, și apoi acoperă bandaj de tifon. Această procedură se face de două ori pe zi. Pentru a obține rezultate vizibile atunci când papilom dispar complet, va dura câteva săptămâni.

Este important de știut că singura papilom poate multiplica rapid. Prin urmare, dacă găsiți o astfel de tumoare, nu putem uita despre asta. Cu el să lupte cât mai curând posibil, folosind metodele medicinei formale sau tradiționale. În acest caz, aveți toate șansele de rapid și complet a scăpa de leziuni neplăcute, și, astfel, ei insisi si pe cei dragi proteja.

În șarlatanie pot găsi parcele de papiloame într-o cantitate mică, ceea ce înseamnă că sunt un efect neglijabil asupra virusului.

Una dintre cele mai eficiente metode de tratament a fost utilizarea rostopască. Medicina tradițională sugerează folosind extracte de apă de rostopasca. La utilizarea lor regulate o dată pe an, poate fi o lungă perioadă de timp pentru a menține boala într-o stare pasivă. Pentru a face acest lucru în termen de 7 - 10 zile, în dimineața bea un pahar de lichior.

Pentru ridicarea imunității în ultimii 15 ani au fost utilizate în mod activ tinctura de alcool din rădăcină de echinacea. Este nevoie de 10 zile la 5 ml (în două etape).

Metode pentru tratamentul papiloame sunt împărțite pe forum. Utilizatorii sunt sfătuiți să ia antibiotice, imunnoprotektorov, unguente și soluții speciale. Toate numirile face medicul - imunolog, dermatolog, ginecolog. Nu luați nici un tratament pentru tine, pentru că nu se poate recuperate boala, și ar afecta ele însele.

Cel mai eficient tratament pentru condiloame, judecând după comentarii - aceasta este îndepărtarea lor de pe piele.

Cum sa te protejezi.

După confirmarea diagnosticului de medicul prescrie medicamente antivirale, unguente si antibiotice. Tratamentul se efectuează sub supravegherea unui medic - un dermatolog, ginecolog, oncolog. Tratamentul ajută imunitatea pentru a lupta împotriva infecției, astfel încât a fost în stare latentă și nu a avut manifestări externe.

Metodele chirurgicale folosite pentru eliminarea tumorilor. Acest lichid de azot, cauterizare, cuțit cu laser și aplicarea radionozha. exemplarele mari sunt curățate cu un bisturiu.

Dacă va fi găsit pe corp sau papilomavirus organele genitale, care a crescut brusc, este necesar să se apeleze la vrachu ginecolog, dermatolog, medic oncolog pentru confirmarea diagnosticului și a tratamentului medical.

Virusul papiloma uman

Terenul de papiloame №1
Citește o lună în scădere, femeile miercuri, vineri și sâmbătă:
Ia-o jumătate de ceașcă de proaspătă, doar mulse (încă cald) de lapte de vacă, afirmând că o astfel de vrajă pe el:
În numele Tatălui și al Fiului și al Sfântului Duh. Amin. Mântuitorul mă rog, trec peste cruce, harul lui Dumnezeu este înarmat. Hei tu, stafii rău agățat, du-te departe de robul lui Dumnezeu (nume), cu alb alerga său corp grabă, cu ochii pe umăr, de la umăr la cizme, cu cizme pe movila, cu mici umflături pe creanga de la ramura la frunză. Vântul Vetrovich, rupe foaia, efectuate în domeniu, la râu, astfel mostok prin pădurile întunecate. Pădurea este o fiară. El ștampilate cu piciorul, și tu, răni agățat de robul lui Dumnezeu (nume) pentru totdeauna departe. Cauza mea, tenace, modelarea meu discurs. Blocarea tastelor. limbă. Amin. Amin. Amin.

Umeziti mâna dreaptă în lapte fermecat (înainte ca acesta să fie perfect curat) și până când laptele este complet sticla, ștergeți locul unde cresc alunițe agățat, fiecare deget separat, dar în această ordine: mai întâi degetul mic, apoi inel, de mijloc, indicele și mai mult. Brațul poate fi apoi spălată și tratată locul însuși lasa obsohnet. Ritualul ar trebui să fie repetat de trei ori, cu o pauză de trei zile. Nu poți începe să vorbești de lapte în luna nouă, și vacanța majore.

Terenul de papiloame №2
Ia orice cartofi (de fiecare dată când unul nou), tăiate în jumătate. O jumătate de unitate într-un loc în care veruca, cu rugăciunea „Tatăl nostru“. Pentru a face de trei ori (trei zile). Această jumătate îngropat în pământ, că putrezit, iar a doua jumătate a arunca peste cap cu cuvintele:
„Tu, cartofi, zbura, în timp ce robul lui Dumnezeu (nume) sau un baietel, naibii veruci.“

Terenul de papiloame №3
Wart tencuite cu lut, fir invizibil strânge. Pielea cu negilor de a trăi interzice, în cursul revenirii ei. De trei ori am arunca în aer, care se ocupă Conjure. Sa dovedit, negul a ieșit. Spiritul Sfânt a ajutat și șoptește-mi.

Terenul de papiloame №4

În numele Tatălui și al Fiului și al Sfântului Duh. Amin. Mântuitorul mă rog, trec peste cruce, harul lui Dumnezeu este înarmat. Hei tu, stafii rău agățat, du-te departe de robul lui Dumnezeu (nume), cu corpul său alb alerga mai repede, cu ochii pe umăr, de la umăr la cizme, cu cizme pe movila, cu mici umflături pe creanga de la ramura la frunză. Vântul Vetrovich, rupe foaia, efectuate în domeniu, la râu, astfel mostok prin pădurile întunecate. Pădurea este o fiară. El ștampilate cu piciorul, și tu, răni agățat de un slujitor al lui Dumnezeu (nume) pentru totdeauna departe. Cauza mea, tenace, modelarea meu discurs. lock, limba. Amin. Amin. Amin. "