Vis copii Interpretare viselor copii interpretare ce visează copiii

Dreaming Copii:
Un vis în care vezi copiii, promite bucurie și succes în viitorul foarte apropiat, este foarte frumos - un contact placut si util, pacientii - spre deliciul, plângând - pentru probleme. Pentru a acalmie un copil într-un vis - înseamnă că tu crezi promisiuni false, să greșească pe credulitatea.Pentru a vis de un copil mic - spre marea surpriză, toracice - pentru bunăstarea; frumos - din fericire, Ugly - preocupări neașteptate. Omul de a visa că soția lui alăptează, - pentru succesul în afaceri.

O mulțime de copii de vis pentru a vedea - la bani și profit. Bate într-un vis de copii - în necaz, sarutandu-le sau vorbesc cu ei - pentru succes si bucurie, joaca cu copii - trebuie să facă un act necugetat.

Pentru a vedea un somn copil gravidă pe umerii unui bărbat - un băiat, o femeie - o fată.

Pentru a avea un copil - la avere. Nursing copil într-un vis pentru a vedea - la bunăstarea, succesul în afaceri, copilul altcuiva - bârfele și ceartă, alăpta copilul - pentru o sănătate bună, asistent medical - pentru profit.Un vis în care vei învăța despre nașterea fiicei sale, promite o surpriză plăcută să o văd într-un vis - la înțelegerea reciprocă în familie, atunci când ea a murit - o pierdere.

Pentru a vis despre fiul ei frumos și sănătos - un semn bun; vă va onora și respect.

A se vedea în vis copil găsit - la profit, succesul și bunăstarea, să-l păstrați la îndemână - pentru succes și bogăție, luați-o pe educație - înseamnă să aibă posibilitatea de a face o faptă bună.

Vizita acasă pentru copii într-un vis - înseamnă că, în realitate, vă puteți în timp de nevoie să se bazeze pe prieteni pentru ajutor, să fie orfani și se lasă casa de copii - ceea ce înseamnă că planurile tale sunt pline de iluzii și este puțin probabil să le aducă la viață.

Pentru a vis PRAM - un semn de loialitate și fiabilitatea prietenilor tăi.

Dacă visezi ați răpit copilul și cere o răscumpărare - astfel încât, în realitate, ați făcut un bug mic, dar enervant, din cauza pe care le va avea o mulțime de probleme. Cel mai implicat în răpirea copiilor - vă va face o ofertă tentantă și atractiv, dar vouă vi se poate ascunde unele nuanțe, astfel încât să puteți înțelege că este o capcană.

În cazul în care autoamagitoarea somnul copilului te enerveaza - înseamnă că sunteți obosit de problemele și dificultățile, trebuie să se odihnească; daca doresti, ca un copil rasfatat - acest lucru înseamnă că vă iubiți și vă viața fericită.

Evaluează acest articol în cartea de vis - copii interpretare vis:

8.7 din 10 bazat pe 15 evaluări.