Vis copil Interpretarea în brațe, ceea ce un copil vis pe mâini într-un vis pentru a vedea

Ce visați la un copil vis pe mâinile tale?

Un copil mic în brațe - mult spre surprinderea, în cazul în care acest copil este foarte frumos - un eveniment fericit, în cazul în care copilul este murdar - probleme neașteptate.De ce visul unui copil mic în brațele soțului ei - vei avea un fiu.

Țineți copilul în brațe - pacientul - la necazurile și problemele pe care le va întâlni în viitorul apropiat. Dacă vă păstrați copilul în brațe și să încerce să-l calmeze, stâncă să doarmă, așa că a mers la culcare - în drum spre obiectivul pe care trebuie să depășească un mare număr de obstacole.

Vis copil Interpretarea în brațe, ceea ce un copil vis pe mâini într-un vis pentru a vedea

Ce vis de a păstra copilul în mâinile altcuiva - cineva vrea să treacă pe la tine bunurile la problemele lor. Cel mai probabil, este cineva de la rudele tale. Pentru a păstra copilul în brațe, pe care nu le poate calma - nu va fi capabil să facă față problemelor care apar.

Ce un copil vis în brațele ei pe Interpretare vis:

Copilul în brațele ei - un vis interpretat mai ales într-un mod pozitiv, dar încă mai trebuie să acorde o atenție la detalii, intriga generală a somnului, sentimentele și emoțiile de la ceea ce vezi. Astfel de vise prezice treburile plăcute, pentru că, în realitate, un copil în familie înseamnă întotdeauna apariția unor noi preocupări, dar ele produc numai bucurie. Copilul vis a rezerva la mâinile omului vestitori problemele de la locul de muncă pot întâmpina dificultăți neprevăzute în afaceri sau afacerile, dar ele nu sunt teribil, iar decizia lor va avea succes și profit.Copilul în brațe, în cazul în care nu este a ta, și altcineva? Visul avertizează întreprinzători rude care doresc să schimbe problemele pe umerii tai. Nu lăsa pe nimeni altcineva folosi bunătatea și naivitatea ta. Ține-ți mâinile pe un copil plangand si nu-l calmez - în realitate se confruntă cu probleme care se tem să decidă.

Vis Interpretarea psiholog G. Miller

Ce un copil vis în brațele ei pe Interpretare vis:

Copilul în brațele ei este adesea un semn de avertizare de ceva. În cazul în care copilul este bolnav, aceasta înseamnă că, în viitorul apropiat vă așteaptă dezamăgire și sentimente. Tu încerci să-l legene, legănând în brațe - în realitate, va trebui să lucreze din greu pentru a atinge obiectivele lor. Ce un copil vis în brațele ei, care te hrănesc? În viața reală, se întâmplă să se confrunte cu o afacere dificilă, supărătoare, care va aduce mai multe beneficii materiale și satisfacție morală de la locul de muncă. Același vis poate însemna ceva cu totul diferit - în realitate, ești neajutorat, așteptând sprijin din exterior, care nu doresc să participe la un eveniment.

Ce înseamnă dacă copilul vis în brațele ei?

Interpretarea cărții de vis: Copilul în mâinile unei femei gravide? Dacă știți exact jumătate din firimiturile de la visul său, înseamnă că acesta este un semn directă arătând spre sexul copilului. Tu vezi un om într-un vis cu un copil - vei avea un băiat, o femeie -, respectiv, fata. Vis de carte pentru copii pe mâini pot să vă spun ce să numim copilul lor. În cazul în care copilul în vis arată sănătos și bine îngrijit, și tu știi numele - asculta acest semn, probabil, că e numele copilului tau va aduce fericire în viață.

Dreaming copil în brațe, când a fost un copil găsit, semne primi beneficii neașteptate și profituri. Somnul este foarte favorabil, în viața reală vă aflați într-o surpriză. Astfel de vise pot însemna necazuri vin, băiatul mai puțin obraznic, astfel încât acestea vor fi minore, iar mai repede o puteți face cu ele.

Ce un copil vis în brațele ei în ziua săptămânii:

La dacă viziunea de noapte va deveni realitate nu depinde numai de conținutul său, ci și în ce zi a săptămânii și la ce oră din zi a avut un vis.