Vis cuțit Interpretare, ceea ce un vis într-un vis pentru a vedea cuțit

Interpretare vis A.Menegetti psiholog

Ce cuțit de vis, analiza viziunea:

Cuțit - simbol de agresiune, violență, moarte, agresiune sexuală sau organul sexual masculin. De obicei, atunci când o persoană vede un mod similar, cea mai mare valoare este povestea ca un întreg decât el însuși în acest fel. Cu această legătură distructivă, distruge, ucide agresiune. Într-un alt caz, imaginea reală este motivată de activitate, al cărui mecanism este Edipov activitate complexă de sondare falic în cazul în care Oedipus complex poate fi considerat ca un fel de programare. Cu alte cuvinte, un fel de programare străin dintr-o serie de structuri de control.De ce visul unei femei cuțit de ceea ce acest vis?

Vis cuțit Interpretare, ceea ce un vis într-un vis pentru a vedea cuțit
 • Cuțit - În vis acest simbol înseamnă legate de eveniment, inamici, trădare.
 • cuțite ruginite vis la nemulțumire în probleme de familie sau de ruptura cu iubitul ei.
 • cuțite ascuțite și lustruit înseamnă de multe ori anxietate și neliniște, rupte cuțite - prăbușirea toate speranțele.
 • Dacă visezi încercați să atace intrusul cu un cuțit în mână - se așteaptă schimbări în viața sa personală.
 • Pentru a visa ca cineva face o lovitură de cuțit în spate cu un cuțit, - un avertisment că în viața reală, inamicii vor încerca să dea o lovitură perfidă ai ieșit din colț.
 • Pentru a vis pe care îl au grabit pentru cineva cu un cuțit, înseamnă că vă arată josnicia caracterului. Ai nevoie de a munci din greu pentru a dezvolta un puternic simț al dreptății.

Mici vis de carte Veles

Ce cuțit de vis, somn interpretare:

Cuțit - E rău, probleme, omule atac, ceartă, probleme, înșelăciune; să ia, pentru a da - pericolul inamicului; curat - o nunta, o mulțime de vizitatori; Mai clar - este rău, de a lupta, de a concepe, ceartă, discordie, lucru rău supărătoare; le facă rău - jignesc; multe cuțite - resentimente, ceartă; în cruce minciună - război, crimă.

carte de vis popular românesc

Ce vis cuțit - interpretare de vis:

Cuțit - simbol crimă, dar, de asemenea, protecție. Acesta indică un mediu ostil.

Cuțitul, care este și ceea ce un vis:

Cuțit - Pentru a vis este un semn de înșelăciune și minciuni; a fost înjunghiat înseamnă abuz și violență; cuțite mult pentru a vedea în grămadă minciuna semne resentimente și ceartă; cuțite situată în cruce, a se vedea portends de război și crimă; cuțit de la cineva înseamnă să ia măsurile de precauție împotriva inamicului; Cuțit care să dea este de a căuta moartea dușmanului său.

Vis carte scriitor Aesop

Ce visați de cuțit în sensul de zi cu zi?

Ce vis cuțitul în somn?

Cuțit - un cuțit, văzut într-un vis, prevestește separare și certuri cu un iubit, precum și costurile de materiale pentru hobby-uri și recreere. Este probabil că în curând va fi oferit să-și petreacă noaptea într-un club sau la un striptease? Show.

Interpretare vis spiritualitate E.Tsvetkova

Vis cuțit Interpretare, ceea ce un vis într-un vis pentru a vedea cuțit

Interpretare vis: Un cuțit ceea ce înseamnă că

Ascute un cuțit - Ceartă.

Vis carte Freud Psiholog

Ce cuțit de vis, analiza de vis:

 • Cuțit de vis - Văzând un cuțit culcat pe masă - ești prea frică pentru a întâlni oameni noi. Acest lucru se datorează faptului că o dată foarte mult ars. Încercați să fie mai obiectivă și să nu fie condus de propria sa frică.
 • Dacă visezi vezi că cineva știi este de a lua un cuțit, ceva care să taie, atunci visul sugerează că sunteți merge pe punctul de a ceea ce este permis, dar cred că pentru un motiv care nici unul dintre ceilalți nu observă. Aștepta în curând consecințele comportamentului tău frivol.
 • Pentru a vis de un cutit frumos - vei primi un cadou de la care s-ar putea aștepta. Dar acest dar nu este destul de inofensiv - se așteaptă un truc.
 • Se taie ceva într-un vis cu un cuțit bont - complexele tale care vin din adolescență, este timpul pentru a scăpa de mult timp în urmă eu. Dar hrăni în mod constant temerile subconstiente, prin urmare, nu numai că a scăpa de, ci, dimpotrivă, ceea ce le face mai puternic.
 • Daca visezi ca ai pierdut cuțitul și nu-l pot găsi, atunci visul sugerează că ești prea obosit și nu vă oferă posibilitatea de a trata cu ușurință de sex. Se simte ca o datorie, care nu aduce nici o plăcere. Pentru bărbați, această situație în vis spune că nu se pot relaxa pe deplin în compania partenerului său, văzându-l doar ca un obiect sexual. În ambele cazuri, o soluție bună ar fi o schimbare de peisaj, care oferă spațiu suficient pentru imaginație.
 • Cumpara cuțit decorativ în magazin - vă mereu eforturi pentru a controla situația, pe care doriți ca partenerul tau sa întotdeauna face doar ceea ce vrei.
 • Dacă ai atins, este puțin probabil ca va fi mulțumit de rezultat - nimeni nu va trebui să iubească, cu excepția faptului că umbra lui, în conformitate cu cartea de vis - predictor.


Visul de interpretare a secolului XXI

Ce cuțit de vis?

 • Knife - Dacă visezi te-ai înjunghiat - astfel încât, în realitate, s-ar putea face obiectul abuzului și violenței. A se vedea o mulțime de cuțite, situată într-o grămadă - să insulte și certuri în familie.
 • Dacă visezi să luați de la cineva un cutit - trebuie să manifeste prudență în relațiile cu inamicul; daca ascuti un cutit - este necesar să se ferească de măsuri pripite; Ai un cuțit ca un cadou - pentru a face pace cu inamicii.
 • În vis arunca un cuțit, disc, etc. - aceasta înseamnă că, în realitate, să te ridici pe o pantă alunecoasă fărădelegi.
 • Dacă ați avut o singură tulpină, fără oțel - aceasta înseamnă că Rob, lăsându-vă doar inutile. Uneori, într-un sens alegoric, înseamnă că viața prea tumultuos și fericit va provoca daune semnificative pentru sănătatea dvs. prin faptul că lipsirea de forțe și mijloace.

Dreams Traveler (T.Smirnova)

Cuțit de bucătărie - certurile de familie.

Ce înseamnă când cuțitul de vis -. A se vedea secțiunea arma.

Ce înseamnă când un cuțit de vis - Cearta, lupta; separare. Cele mai lungi și mai strălucitoare decât lama, răul mai lungă sau mai manifestă, emoții negative. Folding cuțit - ascunse, impulsuri agresive nedezvoltate. Mascarea - ascuns ostilitate în următoarea Expositor puteți citi o interpretare diferită a ceea ce visezi.

Ce vise și cum să interpreteze cuțitul pe Interpretare vis?

Cuțit într-un vis prevestesc de multe ori certuri de familie. A se vedea un briceag deschis - promite o amenințare de vrăjmașii voștri. Mesaje Închis notificare cuțit cu privire la o posibilă infidelitate în dragoste.

Vis Interpretarea psiholog G. Miller

Ce cuțit de vis pe Interpretare vis:

Knife - cutit vis - un semn rău, așa cum prevestește și separare, precum și certuri, și pierderi în afaceri. A se vedea cuțite ruginite - nemulțumiri în probleme de familie sau de ruptura cu iubitul ei. cuțite ascuțite și lustruit înseamnă probleme în viitor. lame sparte a însemnat prăbușirea tuturor speranță. A se vedea că sunteți rănit cu un cuțit, prevestește probleme interne, sau masinatiunile adversarii tai. Pentru necăsătorit acest vis prevestește rușine. Pentru a vis pe care îl au grabit pentru cineva cu un cuțit, înseamnă că vă arată josnicia caracterului; aveți nevoie pentru a face o mulțime de efort pentru a dezvolta un puternic simț al dreptății, așa stă ambigua vis pe care visezi.

Vis cuțit Interpretare, ceea ce un vis într-un vis pentru a vedea cuțit

Dacă visul de cuțit este astăzi?

Cuțit - Certurile, probleme, ceartă

Interpretarea biblică vis Azar

Cuțit pe surse spirituale ce vis?

Cuțit - dorința cuiva irezistibilă de a te vedea

Ce înseamnă dacă visul de cuțit:

 • Cuțit - într-un vis, acest simbol este legat, inamicii, trădarea.
 • În vis, ați pregătit cina pentru casa lui și a tăiat mâna cu un cutit - aproape de realitate va încerca să reducă cumpătul, dar va creste in certuri de familie și certuri.
 • Un vis în care mâinile tale a scăzut cuțitul, înseamnă că casa ta un om necunoscut în grabă.
 • Pentru a visa ca cineva face o lovitură de cuțit în spate cu un cuțit, - un avertisment că în viața reală, inamicii vor încerca să dea o lovitură perfidă ai ieșit din colț. Fii atent!
 • Dacă visezi încercați să atace un străin misterios, cu un cuțit în mână - visul promite schimbările din viața ta personală.
 • În vis, te-a lovit pe cineva cu un cuțit, și pătate cu sângele victimei - în realitate, te va urmări nefericire cauzate de gânduri impure și lăcomia strămoșilor tăi.
 • Veți fi capabil să evite dezastrul și mizeria numai dacă dedica viața pentru a sluji altora.
 • Dacă visezi ați fost prezentat cu un set de cuțite - ceea ce înseamnă că, în realitate, ai înșelat cu cruzime.

Cuțit de interpretare ce vis:

Cuțit - Pericol. Se taie ceva cu un accident de cuțit.

Interpretare vis Vrăjitoarea Medeea

Ce vise și cum să interpreteze cuțitul?

Cuțit (pumnal) - Avertizare trădării, simbol agresiune. simbol falic Male. Admirați cuțitul - plină de calități rele. cuțit de gard (pumnal) - la certuri și dispute. Să fie înjunghiat - la boli, circumstanțe nefavorabile.

vis de cuțit, simbolizează?

 • Cuțit (alte arme rece) - „ascuți cuțitul împotriva cuiva“ - să se pregătească pentru atac.
 • „Muchie de cutit“ - o situație critică.
 • „Sabie cu două tăișuri“ - o situație disperată, contradictorie.
 • „Pentru a trece cu cineva de sabie“ - disputa, lupta, confruntarea.
 • „Fii la cuțite“ - un conflict, ceartă;
 • „Sabia în teacă“ - reconciliere.
 • „Fără un cuțit pentru a ucide“ - tresarire sau supărat.
 • „Pentru a pune cuțitul“ - de a ucide; „Arma de represalii.“ A se vedea. Extras. Baionetă.
 • Înjunghiat - înjunghiat în sine - pentru a schimba mintea ta, schimba planurile tale.
 • Plonjați un cuțit în cealaltă - să se îndrăgostească. experimenta dorința de a fi iubit.

Vis medie Interpretare Hasse

Visul cuțit, la ce?

Cuțit - Gaseste - cântărește cuvintele lor; cumpăra - ușor va dobândi proprietatea; le taie - să respecte propriul lor beneficiu; pierd deschizător - te într-o ambuscadă; primi un cadou - va fi invitat la masă.

Cuțit de buzunar - vezi - te afli într-o situație dificilă.

Visul interpretarea apostolului Simon Zelotul

Ce vis cuțit Interpretare vis?

Cuțit - Cearta, probleme - găsi - cântărește cuvintele lor - să cumpere - cu ușurință dobândi bunuri - să le taie - să respecte propriul lor beneficiu - să-și piardă cuțitul - va cădea într-o ambuscadă - primi un cadou - va fi invitat la masa

Cuțit de buzunar - A se vedea - aflați într-o situație dificilă; Ai probleme

Vis cuțit Interpretare, ceea ce un vis într-un vis pentru a vedea cuțit

Cuțit ce vise de primăvară?

Înjunghiat - o iubire feroce.

Cuțit - la sosire.

Cuțit de ascutit - Pentru a clarifica intenția de relații.

Cuțit la gât - la cerere.

Cuțit ce vise cad?

Înjunghiat - într-un vis înjunghiat - mult să se îndrăgostească și să sufere.

Plonjați un cutit - Pentru a vis, cineva aruncă un cutit - pentru tine sau cei dragi masacru.

Cuțit - Vazand un cutit - pentru a face cunoștință cu un om puternic. Ascute un cutit - pentru a concepe un lucru rău. A se vedea modul în care cineva te amenință cu un cuțit, - o confruntare urât.

Cuțit ce vise de vara?

Înjunghiat - într-un vis înjunghiat înseamnă că prietenul tău este să te anexați un porc.

Plonjați un cuțit - Dreaming cuțit vonzenny - o curiozitate.

Cuțit de buzunar - Găsiți vis briceag ruginite - toată viața ta va fi însoțită de o serie de ghinioane.

Cuțit - un cutit ascutit într-un vis - pentru a pregăti un fel de truc murdar. A se vedea modul în care cineva te amenință cu un cuțit - la amenințări nefondate, este interpretarea a ceea ce visezi noaptea.

Ce vis cuțit în timpul săptămânii:

La dacă viziunea de noapte va deveni realitate nu depinde numai de conținutul său, ci și în ce zi a săptămânii și la ce oră din zi a avut un vis.