Vis Interpretarea se căsătorească într-un vis, un vis ce să se căsătorească

aventuri romantice ni se poate întâmpla ca realitate și vis. Din cele mai vechi timpuri, fetele au fost întrebați înainte de a merge la culcare, pentru a visa noaptea au deschis fața Logodnicul viitorului. Dar ce se întâmplă dacă nu ați ghicit, dar a avut încă un vis. Deci, ce vis să se căsătorească?Acest vis este important să se analizeze în detaliu, luând în considerare nu numai întregul simbolismul viselor, ci și realitatea situației. În general, propunerea de căsătorie sonnik vede ca un semn favorabil, în unele cazuri, chiar și ca profetic. Deci, să acorde o atenție la următoarele detalii:

  • Cine este cel ales.
  • Rochie si voal.
  • nunti circumstanțe.
  • Comportamentul tău.

În primul rând, în analiza viselor și de noapte plimbări este necesară pentru a înțelege ce o propunere de căsătorie vis. De obicei, viziune este direct legată de valoarea celor care se face această ofertă.

Deci, dacă o ofertă ați auzit de la viitorul sau sot curent, se vorbește despre schimbările pe care le așteptați. Multe Downers acest vis considerat un avertisment, pe măsură ce devin mai slab punct de vedere energetic, în viitorul apropiat decât de obicei, iar acest lucru poate fi exploatat.

În cazul în care propunerea de căsătorie a venit de la un străin, atunci această viziune prevestește dificultăți temporare atunci când se ocupă cu persoane necunoscute. Aveți posibilitatea să țineți apăsată frica sau lipsa de încredere, vorbitul în public după un astfel de vis este mai bine pentru a anula.

Daca visezi ca prietena ta a sfătuit să se căsătorească cu soțul ei, înseamnă că cineva este în spatele tău nu cele mai placute tartinabile zvonuri. Încercați să ignore spirit sau să înceteze să își împărtășească experiențele cu cei care nu au încredere în mod intuitiv.

împrejurări

Dacă aveți o viziune de a se căsători într-o rochie tradițională albă. atunci acest vis pe care il prevesteste o schimbare în familie, poate cineva din familie sau rude se va schimba în curând statutul lor necăsătorit. Sau poate indica finalizarea familiei.

Să se căsătorească într-o rochie neagră, înseamnă că sunt în așteptare pentru o schimbare neobișnuită în viața ta personală. Se pare că sunt suficient de norocos pentru a întâlni pe cineva diferit de tine în orice mod. Cu toate acestea, în timp, va avea o mulțime de interese comune.

Dacă ați avut o rochie roșie, pasiune apărea în curând în viața ta. Omul nou, sau poate soțul curent se va dilua în jurul tău banalitate.

Ai avut un vis care vine în jos pe culoar mireasa intr-o rochie albă, și a lăsat biserica în rochia de o culoare diferita - casatoria va aduce o foarte schimbări bruște. Ai învăța ceva nou cum ar fi despre tine si despre partenerul tau. De asemenea, un astfel de vis poate indica duplicitatea prietenilor tăi.

Dintr-o dată, cu fața în vise închise voal dens sau un voal - aceasta poate însemna că faci în viața ta nu este destul de alegerea potrivită. Este necesar să se îndepărteze de voal, cu atenție a face cu întrebările dumneavoastră și de a înțelege exact unde o greșeală.

Deci, dacă ai vise pe timp de noapte într-o rochie albă căsătorit cu soțul ei actual sau viitor, atunci visul vă promite o căsătorie de succes și fericit. Ai face alegerea potrivită. Un astfel de vis poate visa în ajunul nunții sau cu o zi înainte de aplicare la oficiul registrului.Este de gând să se căsătorească cu un străin pentru fetele care nu sunt casatoriti, acesta prevestește un dialog interesant, care se poate dezvolta într-o relație serioasă. Dacă o femeie căsătorită visat posibilitatea de a se căsătorească cu un străin, este probabil că va avea un ventilator tânăr. Ei bine, ia-curteze sau nu - este necesară femeia însăși.

Casatoreste-te într-un vis de a purta străin sale militare uniformă - o schimbare radicală în munca ta. Probabil, va crește pe scara ierarhica sau creșterea salariului. Dacă ai visat că te casatoresti cu un prieten al omului, și prietena, bucuros parte, în picioare alături, este viziunea pe care o are relație dificilă cu ea. Pot exista certuri și neînțelegeri, și se poate întâmpla ca prietena gelos pentru tine soțul meu.

Este de gând să se căsătorească cu omul mort, la fel ca în povești de groază, înseamnă că nu merge în viitorul apropiat, în cazul în deal. Și toate pentru că trăiești în trecut. Ai nevoie să-și regândească prioritățile și obiectivele lor de viață, sau o pasiune pentru trecut nu vă oferă posibilitatea de a trăi aici și acum.

De ce vis de o căsătorie cu un fost iubit, vis întâlnește carte „Meridian“ - o viziune vorbește despre lipsa de pregătire pentru o nouă relație. Se pare că nu au trăit printr-o relație din trecut, și un nou, probabil pentru a merge pe scenariul anterior.

Este de gând să se căsătorească cu un bărbat urât, aceasta înseamnă că în curând veți găsi un tânăr foarte atractiv. Casatoreste-te într-un vis de tigan - la pierderi minore în afacerea dumneavoastră. De asemenea, acest vis prevestește că cel mai bun prieten poate căsători mai întâi, sau fiica ta va deveni în curând o mireasă.

Dacă o femeie a visat că fiica ei căsătorit, ea vesteste împlinirea tuturor dorințelor. Cum să interpreteze cartea de vis Nobles, căsătoria, care este implicată în fiica de vis, promite o forfotă plăcută și știri de departe.

Dacă reușesc să se căsătorească într-un vis pentru președinte, se vorbește despre aspectul pe care patronul onorabil și bogat. Dacă o fată necăsătorită visat că ea sa căsătorit cu tatăl său, se spune că, în abordarea provocărilor cu care se va ajuta alte persoane.

comportamentul tău

Dacă la altar îți dai seama că a făcut o alegere greșită, de ce ai spus nu, înseamnă că te las pentru tine dreptul de a alege ceea ce doriți cu adevărat, și nu se bazează pe fatalitatea destinului. Reconsidere deciziile recente, s-ar putea dori să schimbe ceva.

Dacă în timpul înregistrării ați plâns, ea promite o distracție distractiv. În viitorul apropiat vă veți găsi într-o companie mare și zgomotos, și a obține o mulțime de emoții pozitive. Dacă există prietenul tău în viziunea de la altar, și a lăsat-o pentru soțul tău, ar trebui să fie precaut. Poate că hrănește sentimente draga ta.

Dacă ți-e teamă de vise nocturne ale persoanei decedate, care s-au căsătorit, ea marchează schimbări majore în viața ta. Curând singurătate peste și pentru a începe o perioadă care vă va aduce o mulțime de noi cunoștințe.

Dacă ai avut un vis, atât în ​​timpul nunta ai căzut, vorbește despre volumele singur acasă. Găsește pe cineva care ne poate spune despre experiențele și problemele lor, și vei deveni în curând mai ușor.

Vis Interpretarea se căsătorească într-un vis, un vis ce să se căsătorească
Vis propunere de căsătorie
Vis Interpretarea se căsătorească într-un vis, un vis ce să se căsătorească
Ce vrei sa spui despre rochia de mireasa de vis?
Vis Interpretarea se căsătorească într-un vis, un vis ce să se căsătorească
Ce înseamnă să visezi rochie?
Vis Interpretarea se căsătorească într-un vis, un vis ce să se căsătorească
Ce înseamnă elicopter visat?