Vis ochii vopsea Interpretare în oglindă

Vis ochii vopsea Interpretare în vis oglindă, ceea ce un vis într-un vis pentru a picta ochii în oglindă? Pentru a selecta interpretarea de somn, introduceți cuvântul cheie visurilor tale în formularul de căutare și faceți clic pe prima literă caracterizează imaginea de vis (dacă doriți să obțineți o interpretare de vis online pe scrisoarea gratuit în ordine alfabetică).Acum puteți învăța, ceea ce înseamnă visul de a picta ochii în oglindă, citiți mai jos pentru interpretare vis liberă a Casei cea mai bună carte de vis on-line a Soarelui!

Pentru a picta ceva într-un vis înseamnă că, în realitate, pe care trădează involuntar secretul lui, în cazul în care acest ulei capac sau alte vopsea pereti, obiecte, și așa mai departe. D.

Ruj de buze, gene, etc - .. Un semn de acceptare universală, ci o nemulțumire veșnică.

stofa Vopsirea, piele sau blană produse de curățat din fabrică - apoi, brusc, există ceva ce mult timp pierdut și căutat fără succes.

Pentru a picta ceva întunecat în alb - o afacere riscantă, care poate aduce sau profituri mari sau pierderi mari.

Vopsit in culoarea negru - ghinion, probabil, la pierderea unui prieten; în cazul în care persoana - la durere mare.

Pictat în verde - un semn de speranță de a câștiga, succesul monetare, va călătorie lungă sau de a primi vizitatori de afaceri de departe.

Dacă sunteți pictura într-un vis ceva în roșu - ajunge atât de curând o invitație la o sărbătoare; rosu aprins - pentru a îmbunătăți sănătatea lor în vacanță.

culoare albastru deschis albastru sau în care picta pereții în apartament cu repararea - un vestitor de bucurie asupra îndeplinirii fericit de intențiile tale.

Vopsite in culoarea galben sau ocru - în realitate cauza invidie progresul prosper cuiva din cazurile lor, în orice mod vă va împiedica finalizarea lor.

Dacă utilizați în maro vopsire sau aproape tonul, să zicem, cafea, - în realitate sunt în așteptare pentru o mulțime de probleme în familie.

Un vis în care pictezi ceva vopsea de aur - va fi câștigătorul în lupta lungă și dificilă din cauza de optimism și încredere în propria lor putere.

Aboneaza-te la canalul de vis!

Fabric colorant într-un vis este o expresie a speranței. Culoarea determină dorința, ceea ce face din beton. Prin urmare, interpretarea se vedea: culori.

Paint casa într-un vis - o schimbare de reședință. casa proaspăt vopsită (perete, baie), într-un vis prevestesc executarea cu succes a planului. A se vedea interpretarea: casa.

Vopsea lavabila, lucru incolor pentru a face - un semn că, din cauza greșelilor tale, viața ta va fi plictisitor, neinteresant. Uneori, visul înseamnă pierdere sau deteriorare.

vopsea murdar într-un vis - un scandal, bârfe, intrigi. Vopsite în culori luminoase (sau pestriț) - vestitor evoluțiilor rapide, experiențe în schimbare, bucuria de comunicare cu oameni frumos. A se vedea interpretarea: trage.

Paint ceva moale, culori pastel într-un vis este intimitatea dorinta cu un iubit-o, nevoia de companie, conversații intime, caută înțelegere, trebuie să-și exprime sentimentele profunde și sincere. Pentru a picta ceva într-un vis, în culori strălucitoare, irizate înseamnă că comportamentul sfidător va provoca dezaprobarea altora, sau invidie. Vopsite în tonuri de negru și mai întunecate în somn - vestitor de doliu, tristețe profundă, durere. A se vedea interpretarea: pictura, ornament.

Ea simbolizează schimba intențiile, imaginea.

Paint haine - abuzarea încrederea cuiva.

Paint casa, podelele, pereții - o ofertă bună, o afacere bună.

A se vedea o paleta de vopsea, vopsea - pentru a avea o gamă largă de posibilități, idei interesante.

Pentru a vis de ochii cuiva prevestește noroc, succes în afaceri și plăcere. În cazul în care ochii sunt nesănătoase, orbi, oblic, etc - .. Este să trișeze, rănit, boală și alte probleme.

urmați rapid ochii - bunăstarea, a se vedea bolnav - lipsa de pierdere a banilor. În acest Miopia înseamnă implicare în afacerile unei vizite surpriză și oaspeți nedorite, și clarviziune spune că afla despre existența unui rival care trăiește cu tine sub același acoperiș.

Pierde un ochi într-un vis - la boli, moartea celor dragi. De un ochi om - o zgudui în treburile, neașteptate și nedorite. A se vedea ochii în locul greșit - un semn rau, prevestind dificultăți de vedere sau afecțiuni oculare progresive. Ochi căprui un semn de trădare și viclean, gri - un avertisment împotriva lingușirea unui om albastru - nu din cauza propriei lor timide.

Inflamarea a ochiului - spre disperarea și evenimente teribile, congestionat - din păcate, cu prietenii.

Ochii bulbucați - un avertisment împotriva uneltirilor dușmanilor tăi, care urmăresc fiecare mișcare.

, ochii languid - se stinge un rival fermecător.

Legat la ochi - o perspectivă, o schimbare a minții despre ceva, un spin în ochi - să trișeze, orz - la avere.

Ochi negri - feriți-vă de prietenie false, verde - dragoste fierbinte, incolor - declinul cazurilor sau toamna la locul de muncă, moleșit - dragostea este fabricarea berii în duș și în curând va avea un efect, închis - primi vestea cea bună. clipirii ochilor Silly prevestesc pierderea de vina lor.

Ochii mari și foarte frumoase - fericire și bogăție.

Pentru a vedea un om fără ochi - să-și piardă un iubit-o.

Plângând ochii - un vestitor al unui viitor rău.

Plansul într-un vis sau permanent șterge ochii cu lacrimi atunci când tăiați ceapa prevestește că adversarii dumneavoastră vă va provoca daune grave.

Poartă ochelari de soare într-un vis in fata - ajungi la o vârstă copt vechi. A se vedea punctele în fața celuilalt - să monitorizeze îndeaproape proprietatea dumneavoastră, atunci puteți suferi pierderi.

Tratați ochii într-un vis de un medic oftalmolog înseamnă că nu sunteți mulțumit de viața ta și să fugă la un mijloc foarte sofisticate pentru a atinge succesul dorit.

„Deschide ochii chtolibo“ pentru a vedea esența, pentru a observa. „Ochi de sticlă“ indiferență, dezinteres. „Vezi, toți ochii“ sau „uite ascuțite“ entuziasm, o atenție extremă, vigilență. „Pentru a căuta cu ochii larg deschiși“ de groază, o mare surpriză. „Închide ochii pe ...“ lipsa de concentrare, de retragere de la problema de a ignora in mod deliberat. „Ochiul nu poate clipi,“ un fragment. „Rănește ochii“ respingere. „Ochii pe frunte a urcat“ surpriză totală, surpriză. „Pune ochii pe ceva, altcineva“, această dorință de a învăța. „Ochii namozolil“ necăjească, irita. „Splurge“ înfrumuseța, de a crea o impresie greșită. „Poke în ochi“ reproș. „Orbit de succes“ nu ia în considerare circumstanțele reale. „Privirea Incinerate“ furia, ura, pasiunea iubirii. „Uita-te iubitorii de ochi.“

„Eu văd“, „L-am văzut cu ochii mei.“

„Al treilea ochi“, „văzând cu ochii (psihic).

„N-am văzut ce este evident.“

„Ochiul rău rău“, „ochiul rău.“ „Ochi pentru ochi“ ostilitate implacabil, răzbunare. „Scrierea în ochi“ agresiune, pumn într-o poziție vulnerabilă. „Trage prin ochi“ să ispitească, să arate interes în komulibo, încercați să scadă în dragoste cu tine, pentru a atrage.Eye View, calitatea vederii - semnele de starea mentală a visătorului, intensitatea vieții sale spirituale visătorului, sanatatea lor, boala. Organisme dragoste visătorului, potența lui sexuală.

Au vedere buna, ochii muta rapid - bun, fericire, sănătate.

seeing slabă, ochii abia deschise. Ele sunt lent de cotitură peste - pierdere, sărăcie, rău de la epuizare sexuala.

Miopie - probleme.

Durere în ochi să se simtă nisipul în ele sau ceva interferează - urât de sine, o conștiință vinovată.

Au un spin - o farsă. Despre copiii adulți au o mulțime de îngrijire, ei nu vor veni în curând în lume.

Ochii își pierd una - cazuri complicate, boondoggle, nefericire cu copii.

Ochiul urmează într-un vis - chinurile conștiinței.

Pentru a merge orb într-un vis - o pacoste, trădare, moartea celor dragi: copii sau surori.

Se freaca ochii - tendinta de a masturbare.

A se vedea în oglindă pe care ai ochi frumosi mari - fericire (fericire la copii).

Ce ai ochii inflamat dim - necazuri (anxietate din cauza copiilor).

Vedeți-vă în oglindă, cu un ochi incolore sau albe - să fie conștienți de nesimțirea comportamentului lor.

Cu bombat, a ieșit din orbitele ochilor - pietrificare suflet nesimțirea.

Vedeți-vă în oglindă cu găuri pentru ochi - adevărata intuiție, înțelegere profundă, clarviziunea.

Cu ochii strălucind - simt o forțe periculoase, demonice.

Ochii lui renuntat la nunta videt-, copiii vor începe o viață independentă.

Scoateți și trata ochii - un sentiment al falsitatea percepțiile lor, concepțiile greșite despre lume. Copiii lor într-un nou mod de a vedea viata sexuala va fi subiectul conversației.

Au un vis al treilea ochi - nașterea unui copil. Femeia: sarcina. Riscul de ruina creat operele sale.

Lumina de la ochi pentru a ilumina drumul lor - de a începe un nou mod de a percepe lumea.

Pentru a vedea dacă unele creaturi urmărești și încercând să mănânce ochii - simt disconfort si probleme din secretele altor oameni. Avertizare împotriva dezvoltării periculoase a forțelor spirituale, o imaturitate spirituală periculoasă.

A se vedea ochiul uman pe o masă într-un bol, sticla, etc. - va dezvălui detalii jenante din viața ta, să se simtă frica de dreptatea divină.

Pentru a vedea o grămadă de ochi umani - pietre prețioase.

Văzând ochi cu cataracta - pentru tine urmăresc îndeaproape dușmani.

A se vedea ochiul rău cuiva - un vis urât, prevestind un colaps periculos de planuri, înșelăciune, provenind probabil de la rude.

Văzând în ochii singur pe cineva întunecate - ascunse de la tine și munca grea a conștiinței va da rezultate neașteptate, cineva este cu ochii pe tine.

Ochii Dull fantomă în lumina zilei pentru a vedea fără a corpului - neplăcut, dedublare dureroasă a supraviețui.

Eye cineva a pus afară - să sperie și instraineze oamenii cu cruzime chinuit de gelozie să fie.

Aboneaza-te la canalul de vis!

viziune excelenta într-un vis de a avea - vestitor de mare succes și recunoaștere. Dacă visezi vedeți că vederii sa deteriorat și vedeți în mod clar ceva, atunci așteaptă dificultăți financiare sau boli ale celor dragi. Iubitorii de vis prezice că acestea își pierd timpul și speranța lor pentru un om care nu le-valoare. boala oculara într-un vis înseamnă trădare sau pierderea unui prieten din cauza unor boli grave. Pierde viziune într-un vis - un semn că rupe cuvântul sau copiii în pericol de moarte. Uneori, acest vis prevesteste pierderea unui prieten apropiat. Dacă sunteți într-un vis cu ochii întunecat sau amețit, atunci vei regreta într-un rău sau un act criminal. Uneori dormi prezice pierderea de proprietate. Să rămână fără ochi într-un vis - la sărăcie sau pierderea celor dragi. dormit femeie gravidă prezice că copilul a născut el ar putea deveni un criminal și merge la închisoare la o vârstă fragedă. A se vedea interpretarea: orbii.

Au un vis trei sau patru ochi - un semn al unei familii puternice și o căsnicie fericită. Dacă visezi că ochiul prietenul tău în loc de propria dvs., atunci va amenința orbirea. Ochii orbi sau oblici pentru a vedea într-un vis - o neînțelegere, ceartă eșecuri.

Este mărginit într-un vis - la probleme. Faceți cunoștință cu omul cu un singur ochi într-un vis - să trișeze. Cele mai multe au un vis doar un singur ochi înseamnă că poate deveni o victimă a relelor binevoitori. Pentru a visa ca unii ochi sunt cu ochii pe tine - vestitor de ceea ce cineva se gândește serios la tine sau că vă așteptați un mare succes. Dacă visezi că ceva sa întâmplat cu pleoapele tale, prietenul tău este în pericol și a decis să vă cere ajutor, in care da-i niciodată nu va fi negat. ochi foarte frumos pentru a vedea - la afecțiune mare; ochi negri într-un vis înseamnă mașinațiunile de inamici; a redus - un semn de nesinceritate;

închis ochii lor sau a altora înseamnă judecata săraci și necesitatea clarificării circumstanțelor.

Tear-colorate ochi într-un vis - la tristețe și durere. Ochii mari și frumoase pentru a vedea - din fericire, bogăție și noroc. Daca visezi sa vezi un animal sau o persoană fără ochi, atunci va fi despărțirea cu un iubit sau o neînțelegere completă a partenerilor. Un spin în ochi înseamnă că nu vedeți ce se întâmplă chiar sub nasul tău. A se vedea interpretarea: cataracta, ochi, plângând, fata.

Acesta a fost mult timp considerat a fi ochiul oglinda sufletului, ele reflectă tot ceea ce crede persoana, ceea ce simte. Oamenii, în acest caz, sunt compuse din astfel de proverbe: „ascunde ochii“, „ogle“ pentru „ochi frumosi“, „ametit“.

Ochii da nu numai starea de spirit și gânduri ale unui om, dar, de asemenea, servi ca o referire la ea în spațiul „ochii negri vytkni, totuși.“ Ochii - este o mare valoare, această persoană pe care doriți să o protejați, astfel încât valoarea de alte lucruri exprimate în proverbe și zicători, care se referă la ochi. De exemplu, valoarea vieții și jurămintele de valabilitate exprimate prin cuvintele: „ochi pentru ochi, dinte pentru dinte“ Uneori da instrucțiuni, folosind comparația „pentru a prețui ca mere de un ochi.“

A se vedea un om care vine într-un nor de praf și încearcă să găsească drumul meu, - acest vis avertizează că merge pe un drum greșit, cineva este în mod deliberat încearcă să te bat de la calea adevărată, feriți-vă de capcana bariere mascate.

Sa visezi ca în fața ochilor mei matura tipuri pe care nici măcar nu au timp să ia în considerare - te lipsa iritat de timp și din cauza că totul merge bine, crezi că lucrurile merg bine și să le adapteze, nu există nici o modalitate de a avea de fapt numai să se oprească și să se concentreze asupra elementelor esențiale, înlăturând toate secundare.

Tu visezi că ești avertizat de mânia unui om puternic, care arată absolut totul și întotdeauna știe unde, ce și cu cine se întâmplă - aveți o imaginație vie, și de aceea esti nervos din cauza a ceea ce nu este; Ți-e frică de cei în mâinile cărora puterea, stai departe de ei.

Dreaming în copac portocaliu de iarnă în creștere pe munte, la care este imposibil să vină - acest vis prevestește o perspectivă, a cărei punere în aplicare aparține viitorul îndepărtat; Vei fi pasionat de un nou proiect.

Visezi la o conversație cu un om care evită în mod constant uita la tine și nici măcar nu poți prinde expresia lui, ia în considerare culoarea ochilor - vă va pune într-o poziție dificilă; Nu te teme de discuție sinceră; nu încercați să dau seama ce este în mod constant alunecarea departe de tine, pentru că nu a venit încă; iartă datorii vechi, sau se îmbolnăvesc.

Te plimbi pe stradă cu o stare de spirit proasta, si noroc ca ar trebui, să acorde o atenție faptul că toți trecătorii din praf și lacrimi ochii - vis indică o nemulțumire în creștere și incapacitatea de a face față cu necazurile lor; Sunteți prea predispuse la critici.

A se vedea că rătăcesc în întuneric și nu se poate spune dacă ceva e în neregulă cu ochii lui, sau, într-adevăr, întuneric - indecizie te apuca prin surprindere și nu au permis timp pentru a lua decizia corectă; Feriți-vă de toate suspecte și urmați de sănătate.

Pentru a vis in fata toate lucrurile pe care ai visat recent, și de a fi la o pierdere - spre dezamăgirea, corvoada, gânduri grele.

huselor de protecție pentru a vedea că încercați să atașați la ochi, astfel încât nimic nu le-ar putea răni accidental - în viața ta va fi ceva decât tine sunt mult mai scumpe și vă faceți griji cu privire la siguranța; la o achiziție de succes.

Văzând un străin într-un vis, care încearcă cu ochii să atragă atenția - într-o cunoștință neașteptată, o dată romantică; Vei asista ce secretul pe care le poate aduce probleme și complicații.

Dacă sunteți într-un vis holbeze cineva in ochi, aceasta înseamnă că nu ar trebui să încredere prea mult la prieteni: ochi căprui - se așteaptă trădarea și înșelăciune de cel mai bun prieten al său; ochi albaștri - nu va fi capabil să reziste la bârfă, din care cauza va fi omul tău de încredere, la prima vedere, să se manifeste simpatie reală pentru tine; Ochii cenușii - o lingușire periculos care te prind cu garda jos; ochi negri - partid prietenos gay peste certuri și dezamăgire; oroare - sunteți în întuneric cu privire la adevăratul sens al colegilor bună locație. A se vedea ochii animalului sau pur și simplu pentru ochi - după ce te uiți inamicul, ascunde în spatele masca unui prieten; omul se uită la tine cu un ochi - o tradare a celor dragi nu este departe; pentru iubitorii - va avea un rival al mediului imediat.

Imaginați-vă că vă uitați la visat atât de mult în față, el nu se ridice în picioare și se uită la distanță. Din această luptă vede te lăsa un câștigător.

Big frumoase ochii pentru a vedea în oglindă - din fericire la copii.

Ochii plictisitoare și inflamat - din păcate alarme din cauza copiilor.

ochii sunt închise, puteți vedea într-un vis - o dragoste puternică.

mișcarea rapidă a ochilor - la prosperitate.

Mulți ochi umani - pentru producția de bijuterii sau de profit.

Ochii văd prost - la lipsa de bani sau unele pierderi.

ochi pentru ochi urmează cineva stinge - acțiunile lor te descurajează sau instraineze de oameni.

Legat la ochi într-un vis - un avertisment pentru femei - ar trebui să fie atent în jurul tău există o situație pe care ați putea obține într-o mulțime de probleme și chiar să conducă la probleme.