Vis ochii vopsea Interpretare într-un vis, un vis ce să picteze ochi

Ce un vis pentru a picta ochii în somn

Vis ochii vopsea Interpretare într-un vis, un vis ce să picteze ochi
Vis ochii vopsea Interpretare într-un vis, un vis ce să picteze ochi

Ochii poate deschide calea spre lumea noastră interioară. Prin urmare, orice acțiune pe care le producem cu ei in timpul somnului, poate face o diferenta in viata reala. Paint ochii în vis poate fi interpretată în moduri diferite, în funcție de circumstanțele de somn. În cazul în care acest lucru este un vis de o fată tânără, apoi, în realitate, ea poate să apară domn insistente, care ar trebui să acorde o atenție la curtare. În cazul genelor vopsite prea luminoase sau chiar artificiale, probabil, în viața practicați opiniile greșite cu privire la probleme importante, sau nu ai impus stereotipuri care împiedică discerne adevărul. De asemenea, somnul poate vorbi de sentimente nesinceritate.

Vopseaua ochii poate fi un semn că nu doriți pentru a permite oricui în lumea lui interioară și cum de a pune pe o mască. Dacă spălați vopseaua cu ochii, visul vorbește despre dorința de a fi el însuși. Daca visezi pe cineva pictează ochii altora, poate, în realitate, să aibă pe cineva să inducă în eroare sau înșela. O altă valoare de somn poate fi o dorință de a înțelege realitatea din jur și să știe prietenii lor mai bine.

vise similare:

În cartea noastră de vis online, puteți afla nu numai ceea ce este de a picta ochii într-un vis, dar, de asemenea, pentru a vedea interpretarea altor vise. În plus, noi oferim un aspect Downers Vanga și Nostradamus descărca Miller vis - poate că în cazul în care veți găsi visul „pentru a picta ochii.“