Vom intelege ce vise pe care căsătorim

Fată sau femeie a avut un vis în care ea se căsătorește. Pe de o parte, data vazut poate fi interpretat ca un semn bun, prevestind fericire și bogăție. Pe de altă parte, unele părți ale somnului sunt interpretate foarte neplăcut. Să ne uităm în detaliu, ceea ce poate însemna un vis pentru sexul frumos, în care există o căsătorie.Lonely femeie sa căsătorit într-un vis

Tu - o femeie singură. Ai avut un vis în care se merge în jos pe culoar, apoi gata pentru o schimbare a vieții evenimentele din viața lor. Deși, pentru a spune sigur ce visează că se căsătoresc, nu poți. Pare a fi un vis favorabil și interpretat în mod pozitiv. În cărțile de vis se spune că ești obosit de singurătate și doresc să fie aproape de o persoană care nu a fost frică să se întâlnească bătrânețe. Visul poate fi interpretat ca vestea că în viitorul apropiat va întâlni pe viitorul ei soț, și relația sigură de căsătorie. uniunea ta va fi puternic și plin de momente pozitive.

De asemenea, nu există o interpretare foarte favorabilă a ceea ce vis care se casatoreste. În cazul în care un vis femeie a fost îmbrăcată în haine albe, și, în căutarea în oglindă, am văzut reflecția lui, un semn foarte rău. Vis interpreți cred că această moarte și boală persistent. Este necesar să se spună ce vis: căsătorit, dar nicăieri nu poate mireasa găsi soțul ei. Ea speră să golească și relațiile frivole. Este posibil ca iubitul tau nu te ia în serios, și nu intenționează să se căsătorească.Pentru a vedea nunta partea lui

Vom intelege ce vise pe care căsătorim

Foarte interesant este interpretat, ceea ce visează că se căsătoresc, dacă te uiți la nunta ta de. Puteti vedea de departe logodnicul ei, dar se simt atingerea lui și știu că mireasa este mersul pe jos, cu nimeni altul ca tine - se așteaptă de succes în afaceri, succes și recunoaștere. Ați început o dungă de lumină în viața mea. Cel mai probabil, în viitorul apropiat, va avea o excursie. Apropo, în timpul călătoriei, veți face cunoștință cu omul care va juca un rol foarte important în viitorul tău. Poate că a fost un tovarăș de drum ai cunoscut pe viitorul ei soț. Dacă visezi ai cunoscut-o procesiune de nunta, dar nu sunt ei înșiși alături de mire, știi, ce vise? Casatoreste-te - la succes, și să nu meargă la nunta - este dor norocul. Și vă afectează în mod deliberat realitatea cursului evenimentelor. Vei realiza că face o greșeală, dar nu fac nimic pentru a preveni consecințele. Acest vis a avut o femeie căsătorită - pentru trădare, la certuri și divorț.

Vom intelege ce vise pe care căsătorim

Deci, căsătoria într-un vis poate fi interpretată în moduri diferite. Practic, de predicție plăcută și pozitivă. Doar unele detalii pot indica un semn rău.