Vreau să se retragă din serviciul militar prin contract din proprie inițiativă

Vreau să se retragă din serviciul militar prin contract din proprie inițiativă

Legal dacă nu semna raportul și pălmuit articol pentru dezertare?

Re: Vreau să se retragă din serviciul militar prin contract din proprie inițiativă

Acum, spun timp de război și există un război,În Republica Udmurt, precum și în România, nu există nici un război.

El așteaptă aceeași soartă ca și prima.
Raportul alimentat următoarea ordine:
- să pregătească un raport în 2 exemplare.
- depunerea unui raport în unități de linie. Primul exemplar este trimis pentru examinare și decizie. Al doilea exemplar (pentru tine) al angajatului foraj pune numărul de înregistrare, data și semnătura. Această copie (în cazul unor proceduri ulterioare) confirmă faptul că tratamentul și faptul că data unei astfel de circulație.


În conformitate cu art. 116 din Codul disciplinar al Forțelor Armate române ale tuturor apelurilor (propuneri, cereri sau plângeri) de personal sunt supuse controlului obligatoriu în termen de 30 de zile de la data înregistrării. În cazul în care a expirat timpul specificat, și nu ați primit un răspuns, puteți merge la tribunal
precum și de a face apel la tine în procurorul militar de lângă garnizoana sau procurorul militar la locul de amplasare al comandantului (șef), care nu a reușit să își îndeplinească obligațiile în legătură cu tine.

111. Este interzis să interfereze cu un tratament de hrănire (propuneri, cereri sau reclamații) soldați și-l expune pentru aceasta sancționată, sau o încălcare a carierei persecutați. Vinovat de acest comandant (șef), precum și un soldat care a prezentat cu bună știință declarații false (plângere), urmărită penal în conformitate cu legile din România.

Nu-ți fie frică de un om cu un pistol. / Lenin /