WebMoney consilier

WebMoney Consilier

WebMoney Advisor este un plug-in special sau instrument care este construit în browser-ul dumneavoastră. Se pare că este, de obicei, în partea superioară, în cazul în care se află, de obicei, file. Acesta oferă utilizatorului, instalați următoarea estimare posibilități de încredere:1) Posibilitatea de site-uri permanente de monitorizare. pe care le deschide, pentru că ei aparțin unei anumite comunități de WebMoney. De obicei, indicatorul este kruzhechek, WebMoney logo-ul, care este vopsit în culori diferite. Gray - site-ul Necunoscut Webmoney, verde, indică faptul că site-ul aparține sistemului de partide, galben fel, cu excepția celor de mai sus, se spune că acest partid are o cerere, un cerc albastru, un serviciu de cea mai mare parte a sistemului de plăți.2) De asemenea, WebMoney consilier este un instrument versatil pentru a determina dacă site-ul vizitat poartă riscul de a computerului. Dacă vedeți o pictogramă roșu de stop, site-ul poate amenința securitatea informațiilor.

3) Este posibil să se lase un comentariu pe orice site. De exemplu, puteți lăsa cu ușurință părerea ta despre linkfid de schimb de referință și să fie capabil să citească orice utilizator sau webmaster prin intermediul acestui instrumente utile.

4) De asemenea, folosind Advisor'a va fi capabil să efectueze tranziții rapide pe site-ul în sine Webmoney. pe lista proiectelor lor și de servicii de arbitraj WebMoney.

Articole populare: 4%

Citește Legate de posturi:

Lasă un răspuns