Wen pe frunte cauzele, simptomele si tratamentul

Apariția unor pete pe fata poate afecta aspectul. O problemă comună este Wen pe frunte, obraji sau alte parti ale pielii. Adesea, ele apar în mod spontan, ajungând la o anumită dimensiune, pentru o lungă perioadă de timp rămân neschimbate. În cazuri rare, talc poate continua să crească, ceea ce va necesita îndepărtarea lor în timp util. În esența sa, un lipom - o tumoare benignă a țesutului adipos, care apare în orice loc unde există țesut gras.Wen pe frunte cauze, simptome și tratament

Cauze si simptome aparitia Wen pe frunte

Nu a înțeles pe deplin cauzele Wen pe frunte sau alte părți ale corpului. În mod clar stabilit legătura între a fi excesul de greutate și incidența de formare a pielii. Lipom langa frunte - benigne tumora compus din celule țesutului subcutanat grase.

A nu se confunda Wen pe frunte cu ateromul sau abces, care la dimensiuni mici pot fi similare. Ateromul este astupată glandelor sebacee si un abces - un site mic de infecție în straturile medii și inferioare ale pielii. Principalele simptome Wen:

 • creștere lentă.
 • Absența durerii.
 • Absența înroșire.
 • Moale sau ușor elastic la atingere.

Dacă ați găsit o educație care este inflamate, dureroase sau au umflarea, probabil ca nu talc. Există un risc de infecție în lipom, care vor fi resimțite semne corespunzătoare. De multe ori dificil de distins de Wen aterom pentru a le elimina, iar diagnosticul final se face după analiza histologică. Pentru a evita potențialele complicații și pentru a vă proteja, înainte de a încerca să se consulte specialiști cu privire la apariția oricăror tumori. tratament în timp util pentru a preveni apariția unor complicații și defecte cosmetice.

Ce dacă a existat un lipom pe frunte

Wen pe frunte cauze, simptome și tratament
Atunci când se confruntă cu problema apare pe lipomul frunte sau alte educație, ca el, ar trebui să ia în curând măsurile corespunzătoare. Pentru a începe, du-te la medic. Pentru a determina ordinea în care medicul cere ar trebui să identifice în mod clar problema. Dermatologi - specialiști se ocupe de problemele pielii, toate straturile și grăsimea subcutanată. Și dacă cazul dumneavoastră nu este conectat cu practica acestui domeniu de specialitate, va trimite calea cea dreaptă și prompte la ceea ce medicul care urmează să fie tratat.

Pentru acumularea la scara mica exista metoda nedureroasa si rapida pentru tratament, care este practicat de dermatologi - eliminarea lipoame laser. În cazul în care se recurge la stadiul în care tumora a atins o dimensiune mare, problema se ocupă de plastic sau chirurg maxilo-faciala, o curatare Wen chirurgical.

Nu se recomandă să se recurgă la remedii populare pentru a trata lipoame. Mecanismul de acțiune este eficientă sau care nu se bazează pe impactul puternic sau suficient pentru a provoca daune mijloace care, dar nu de relief completă. În astfel de cazuri, aceasta nu poate începe decât să crească puternic, dar renăscut în liposarcom -zlokachestvennoe neoplasme, care poate ucide o persoană. Efectuați tratamentul cu referire la mass-media tradiționale, și vă protejează de posibile defecte cosmetice și complicații ale bolii.La care medicul solicita și procedura de tratament

Așa cum este indicat pentru tratamentul Wen în frunte trebuie să contacteze dermatologi. Dacă există un lipom nu este prima dată, ar trebui să se gândească la normalizarea stilului de viață și dieta care pot declansa boala. Pentru a face acest lucru:

 1. Încearcă să scape de excesul de greutate, dacă este cazul.
 2. Încercați cât mai puțin posibil de a utiliza alimente grase si prajite.
 3. Porniți în sânge pentru a verifica nivelul de lipide din sânge, a crescut, care poate indica prezența diferitelor patologii.
 4. În cazul în care pielea este în mod constant expus la razele ultraviolete, produse chimice sau permanent aplicate microtrauma - să încerce să scape de ele.

În cazul în care apar talc pentru prima dată și a decis să meargă la un dermatolog pentru tratament, să fie înțeles posibil pentru a scăpa de ea. Cel mai sigur mod - pentru a elimina cu laser. instrument de precizie arde talcul cu leziuni minime la tesutul sanatos, care promoveaza vindecarea bun, dar în cele mai multe cazuri - lipsa de cicatrizare. Dacă este imposibil lipom tratamentul cu laser, având în vedere dimensiunile sale mari face chirurg de ștergere. Într-un astfel de caz, este posibil să primiți un risc de formare cicatrice, dar în conformitate cu cerințele și utilizarea de unguente hormonale pot fi evitate.

Cum de a elimina umflarea după eliminarea unui lipom pe frunte

Wen pe frunte cauze, simptome și tratament
Se întâmplă adesea că după tratamentul cu laser lipom sau umflarea format chirurgical a pielii și țesutului subcutanat. Acesta poate fi de diferite grade de severitate - de la locuri mici, izolate doar în jurul acumulării umflării, se aplică întreaga zonă de frunte și chiar de rulare pe porțiunile adiacente ale capului. Edemul este capabil să treacă pe cont propriu în primele două sau trei zile fără urmă sau de ședere pentru o săptămână.

Pentru a evita umflarea excesivă în frunte după îndepărtarea lipoame urmeze reguli simple. În primul rând, evitați strângerea capului și gâtului, hainele și pat ar trebui sa fie confortabil, se simt liber să se miște. În al doilea rând, în primele zile, puteți aplica timp de 15-20 de minute de 3 ori pe zi, timp de aproximativ o compresa rece pentru a opera site-ului.

Cum să scapi de remedii populare

Medicina moderna nu este recomandat pentru tratarea oamenilor mijloace pentru a elimina un lipom, dar dacă te temi de o excursie la medic, puteți utiliza următoarele metode pentru a scăpa de lampa de ulei pe frunte:

 1. Găsiți rostopască Bush, rupe o ramură de la ea, și veți vedea sucul galben. Acest suc de cauterizarea lipom de două ori pe zi, de umectare abundent. Puteți uda suc de rostopasca tifon sau vată pentru a aplica la marginea construit și se fixează cu bandă adezivă. După câteva ore, îndepărtați bandaj.
 2. Următoarea metodă, ca și cel anterior, similare cu cele observate în tratamentul negilor. Ia-o lingurita de faina si se amesteca cu o lingurita de otet si usturoi stors, apoi atașați la lampa de ulei și fixați cu tifon și bandă adezivă. Schimbarea bandaj este necesară de două ori pe zi.
 3. Se amestecă proporții egale coapte într-un cuptor ceapa si sapun, apoi se aplică amestecul la Wen și se lasă timp de o zi. A doua zi, amestecul trebuie schimbat, și așa continuă până la dispariția completă a unui lipom.

Wart după cauterizare de azot: grija și consecințele

 • Papiloma in anus: Semne de

 • negii tratament la domiciliu: unguente, tincturi sau medicamente

 • Cel mai bun remediu pentru condiloame: un tratament eficient acasă

 • Tratamentul verucilor tsikloferon: efectul de instruire asupra HPV și analogii

  • Semne si simptome de veruci genitale pe corp

  • veruci genitale ale mucoasei: Caracteristici si metode de tratament

  • Pustule pe corp: fata, maini, picioare și alte părți ale corpului

  • Tratamentul de veruci genitale unguent: caracteristici și tipuri

  • papule sifilitica: simptome, soiuri și caracteristici

   Wen pe frunte cauze, simptome și tratament

   Scapa de negi / veruci, Wen, lipomul, fără intervenție chirurgicală și efort! Cel mai nou instrument Papilayt elimina rapid defectele și motivul pentru aspectul lor ... în toate