Windows 7 activare

Windows 7 activare

După cum știm Windows 7 modul, versiunea de încercare se execută de 30 de zile, apoi a cerut în mod forțat să-l activeze. Luați în considerare moduri de a prelungi durata de viață a sistemului nostru de operare.


Activarea poate fi atât de cumpărare în mod legal autentic Windows 7 disc, sau nu chiar din punct de vedere - astfel de metode în prezent mai multe:

1. Nu sovesem activarea - prelungirea duratei de viață a versiunii de încercare de până la 120 de zile. Pentru a face acest lucru, doar atunci când aveți un computer semneze copia dvs. de Windows nu este autentică va fi necesară pentru a intra în linia de comandă, executați cmd.exe și introduceți slmgr / reînarma. apoi reporniți computerul. Această comandă se va prelungi durata de viață a versiunii de încercare pentru încă 30 de zile, astfel încât să puteți în fiecare lună pentru a repeta această procedură până când treci 120 de zile - după această perioadă slmgr echipa / înarmeze nu va ajuta la prelungirea duratei de viață a versiunii trial a Windows 7. Pentru a verifica cât de multe zile rămase în proces verssii și de resetare a contorului, executați comanda: C: \ Windows \ system32 \ slmgr.vbs -dlv

3. trei activare a PC-ului BIOS-ul. În acest caz, SLIC 2.1 tabelă emulat pe scena de boot PC-ul și marcote ale sistemului de operare în timpul încărcării acestuia. În această metodă, există doar un singur dezavantaj - este acum pe internet puteți găsi doar o cheie OEM-SLP, respectiv, în cazul în care Microsoft cu lansarea următorul pachet service pack decide să blocheze această cheie, licența va zbura.4. ON-LINE KMS activare. Cel mai simplu și mai convenabil mod de a activa ediții volum de Windows 7 Professional și Enterprise, Ultimate Acasă și versiuni nu pot fi activate. efect de activare de 180 de zile de la ultima acces la serviciul KMS, atunci ai nevoie de bucătari cereri la server. Dacă sunteți interesat de această metodă de activare - Google.

5. OFF-LINE activare KMS cu ajutorul unui serviciu virtualizat KMS activări. Acest lucru necesită descărca o imagine virtuală a serviciului KMS, instalați stația VMware, și încă o dată google :)

Lista completa de metode de activare pot fi găsite în fișierul Win7act_info.rtf. care poate fi descărcat de pe link-ul următor:

Activator Windows 7

Windows 7 activare

Se aduce la atenția, în opinia mea cel mai bun activator al Windows 7 - ULoader 8.0. Caracteristicile sale:

Atenție! Înainte de a instala activatorul este necesară pentru a elimina orice activatori instalate anterior, sau pentru a pune activator pe cele mai recente Windows 7, în caz contrar, dispozitivul de acționare să nu funcționeze corect!

Taste pentru Windows 7

Windows 7 Beta pe 32 de biți cheie de produs:
QXV7B-K78W2-QGPR6-9FWH9-KGMM7
TQ32R-WFBDM-GFHD2-QGVMH-3P9GC
4HJRK-X6Q28-HWRFY-WDYHJ-K8HDH
6JKV2-QPB8H-RQ893-FW7TM-PBJ73
GG4MQ-MGK72-HVXFW-KHCRF-KW6KY

Windows 7 Beta pe 64 de biți cheie de produs:
482XP-6J9WR-4JXT3-VBPP6-FQF4M
D9RHV-JG8XC-C77H2-3YF6D-RYRJ9
JYDV8-H8VXG-74RPT-6BJPB-X42V4
RFFTV-J6K7W-MHBQJ-XYMMJ-Q8DCH
7XRCQ-RPY28-YY9P8-R6HD8-84GH3