Așa cum ne-am luat o pisică

În familia noastră nu este preferatul tuturor - pisica Vaska. El era deja în vârstă de 12 de ani. Când spun „universal“, nu exagerez. Dragostea lui pentru toate rudele noastre. Chiar și fiul meu în drept, care, în general, nu pot sta toate miauna și zgâriere, se referă la el destul de prietenos. Acest lucru nu este surprinzător: avem pisica inteligent, liniștit și frumos. Dar noi nu ar fi. L-am luat după ce atunci când ne-am dat seama că pisica familia noastră nu va mai fi.Faptul este că, până la Vaska am avut deja o pisica. L-am luat de la mama mea. A fost o astfel de fată bună, care a lovit doar noi toți. Niciodată nu căcat a fost calm și blând, dacă mewed, apoi, în cazul. Când am venit acasă de la locul de muncă, el a apărut de nicăieri și se centrifughează la picioarele mele, trecătorii surprinzătoare toate coada stufoasa neobișnuit.

Așa cum ne-am luat o pisică

Vaska (da, de asemenea, a fost numele) a fost foarte pacient. L-am dus în sat, dacă vii de pe strada este murdară, de spălare a fost dat în liniște, și o dată când câinele lui rănește, el a îndurat cu răbdare toate tratamentele și nu au zgâriat.O dată, când am fost în sat, am pierdut o pisică. M-am gândit, în cazul în care este mersul pe jos. Când am început să plece, Vasya a început să caute, să fie pus în mașină. Dar ei nu au fost găsite. Nu a fost nici un moment să aștepte pentru noi, am sperat că va veni fără noi, pentru că a fost aici, acasă. O săptămână mai târziu am ajuns (comunicarea celulară nu există încă), și a învățat de la mama ei în drept, că pisica nu a apărut.

Toată vara am mers în jurul valorii și a căutat pentru animalul nostru. Toți am întrebat, numit și a așteptat să vadă ce se întoarce. Chiar și venind acasă în oraș, sper un miracol, în mod constant peering fereastră și a alergat la ușa din față, când am crezut că am auzit un miau. Cu siguranță, care a pierdut animal său favorit, mă înțeleagă ...

Am experimentat puternic. Atunci am decis că mai multe pisici nu va începe. După Vaska puțin probabil ca ne altcineva se bucure de ea.

Desigur, acestea sunt un pic diferit. Mai ales în natură, dar pisica noastră actuală este prea inteligent și să-l iubim nu mai puțin. El a învățat să meargă la baie la toaletă, el iese și aleargă la ușă, deși orașul nu merge și, uneori, se uită la noi, astfel încât pare să fie pe cale de a spune ceva important.

Așa cum ne-am luat o pisică

Cu toate acestea, nu diferă de răbdare și nu se spală, dar cred că acest lucru este stima de sine.

Pentru o lungă perioadă de timp am visat, „Aceasta ar fi prima noastră pisica a fost găsit ... și apoi am avut două pisici și frați identice și ambele Vaska!“ Dar minunea nu sa întâmplat.

Acum ne-am amintit de multe ori unele incidente în viața Vasek noastre, nu ne amintim de ce sa întâmplat. Și nu este important. Vasile nostru - un adevărat membru al familiei. Sperăm că va fi mult timp cu noi.