Ca și în mâinile lor de a face arborele genealogic

Ca și în mâinile lor de a face arborele genealogic

Istoria științei definiția și rudenie de studiu, care se numește „genealogie“. Din greacă este tradus ca cunoaștere a familiei. Genealogie vă permite să setați rădăcinile și originile istorice, atât ca indivizi și dinastii întregi.Pentru a efectua sarcini specifice efectuat un studiu special, al cărui rezultat devine un arbore genealogic. Pentru claritate, aceasta poate fi trase de mână. Puteți urmări întreaga istorie a un fel, variind de la primul și terminând cu reprezentanții contemporanilor tăi. Un alt nume pentru un astfel de sistem - lista genealogie. Acestea sunt liste de toți membrii familiei, defalcate în funcție de generații. Lista include:

 • numele membrilor familiei;
 • data nașterii;
 • data nuntii;
 • data decesului.

Pentru sistemul de numerotare înrudire de urmărire este utilizat, care acoperă atât indivizilor și generarea.

Diagrama arbore genealogic al imaginii

De obicei, arborele genealogic al familiei imită lemnul natural. La baza sa este plasat strămoș. Frunzele sunt folosite pentru a se referi la membrii familiei, și crengute să stabilească o legătură între familii. Un astfel de sistem se poate face cu propriile mâini. Un arbore genealogic poate fi creat în două tipuri principale, și anume:

 • în jos, care este un fel de a fi primul reprezentant;
 • ascendent, adică, din descendenții.

Ca și în mâinile lor de a face arborele genealogic

Pentru imaginea arborelui genealogic, puteți utiliza o altă schemă - sub formă de cercuri. În centrul unei tabula rasa este necesară pentru a desena un cerc cu o indicație a cărei cursă va fi studiată. Se atrage apoi cercul exterior, care urmează să fie împărțit în două jumătăți, fiecare dintre acestea sunt indicate tatăl și mama. Următoarea rundă trebuie să fie împărțit în patru părți și să le introduceți bunicii.

În unele cazuri, alcătuiesc o masă pe care este posibil să se traseze o legătură între familiile de același gen. De obicei, tabelele includ numai anumite linii de tăiere laterale de comunicare, care nu sunt de interes.

Majoritatea genealogiilor lumina linie tip de sex masculin, care este, numele transportatorului. Cu toate acestea, în ultimii ani au început din ce în ce să se întoarcă în jos într-o variantă a arborelui genealogic mixt.

Noțiuni de bază

Până în prezent, informațiile disponibile face posibilă determinarea strămoș în urmă cu aproximativ 12 generatii. Oamenii de știință estimează că genul, care are 12 generații, poate total 250 de reprezentanți. Pe la mijlocul secolului al 17-lea pe teritoriul numelui țării noastre a apărut. Ca oameni liberi ar putea intra în diferite tipuri de documente legale, a fost necesar să aibă un anumit nume. Pentru a da numele omului, era necesar să se legalizeze porecla sau numele unei persoane. Atribuiți un nume poate fi un număr de moduri: 1. În numele bunicului său sau tată, de exemplu, Petrenko.
 2. Prin ocupație, profesie are, de exemplu, olar sau Cooper.
 3. porecle Conform, de exemplu Wise, Quick.
 4. Dacă o familie tatăl moare, copiii s-au dat numele de numele mamei, de exemplu, copii Lubin - Lubchenco.

Ca și în mâinile lor de a face arborele genealogic

Având în vedere că populația a fost împărțită în clase diferite, informații privind numele și a reprezentanților genului a devenit mai greu de găsit. Acest lucru necesită studiul documentelor de arhivă. Dacă strămoșii tăi se presupune că a venit dintr-o familie de țărani, datele de pe ele se regăsesc în registrele parohiale, declarații confesionale și povești de sex masculin înregistrate. Data nașterii și morții au fost înregistrate în registrele parohiale. Listele de revizuire - un document care conține informații despre recensământ, care a fost efectuat în șantierele pentru stabilirea de impozitare. Declarații confesionali au fost întocmite înainte de sărbătoarea Paștelui, atunci când țăranii întreaga familie a venit la biserică să mărturisească.

Linii directoare pentru crearea unui arbore genealogic

Discutați despre modul în care ar trebui să arate ca un arbore genealogic. Prin crearea sa ar trebui să urmeze un set de reguli, care sunt reglementate în principal prin intermediul unei imagini grafice de date concrete despre familie. Pe baza descrierii de tipul de caracteristici create sistem specific genealogică care corespunde tradițiilor țării. În cazul nostru avem în vedere sistemul european.

Ca și în mâinile lor de a face arborele genealogic

Aceste norme se pot găsi cu ușurință pe Internet sau publicații de specialitate. Dacă doriți să simplifice procesul, ridica un program adecvat de pe Internet, inclusiv template-uri gata făcute gratuite și utilizare. Prin instalarea programului, va fi capabil să facă informațiile necesare, și ca urmare a obține un grafic pedigree, construit cu respectarea regulilor.

copac în jos

Acest mod de a crea mai pedigree familii aristocratice inerente. Acesta este de obicei denumit „arbore genealogic“. Baza - fondator al genului, care sunt descendenți ai sucursalei. De obicei, linia feminină de numele de fată, în acest caz lipsește. Acest lucru se datorează faptului că, după căsătorie fiica schimbării numelui și nu mai este menționată în legătură cu ea. Dacă este necesar, puteți defini pentru fiecare tip de o anumită culoare într-o imagine grafică.

Grafic strămoşi

Această metodă de construcție implică studiul de genul din strămoși, atât bărbați, cât și linia de sex feminin. Inceputul este luat de la mama și tatăl, și apoi se adaugă la bunici, dar ele sunt urmate de bunici mari.

Ca și în mâinile lor de a face arborele genealogic

Procesul de realizare a unui arbore genealogic

Pentru a lucra veți avea nevoie de:

 • placi din lemn de aceeași mărime într-o cantitate de 4 bucăți;
 • cadru și sticlă;
 • placaj;
 • buclă;
 • cârlige;
 • vopsea albă;
 • vopsea de culoare brună;
 • pânză groasă de sac;
 • clei;
 • carton;
 • fotografii de familie;
 • chit.

Ca și în mâinile lor de a face arborele genealogic

trebuie urmat procedura:

 1. măsurători efectuate ale cadrului și sticlă.
 2. De la panouri în funcție de dimensiunea primit se face o cutie.
 3. Cadrul este realizat pentru adâncirea balamalei.
 4. box Ready și cadru pentru a fi acoperit cu grund.
 5. Efectuați elemente de fixare în buclă și cârlig.
 6. În partea de jos a casetei este lipit pânză groasă sau alte țesături naturale
 7. Trunchiul copacului viitorului ar trebui să fie tăiate din placaj.
 8. Pe tulpină tăiată în tencuiala aplicată pentru a da textura de lemn natural.
 9. În cazul în care tencuiala se usuca, suprafața cilindrului este lustruit și acoperit cu vopsea maro.
 10. Acum trebuie să taie frunze, lemn, hârtie și le lipici la portbagaj.
 11. Apoi, taie poze cu rude, care apoi sunt lipite pe bucăți de carton mai mare decât fotografie.
 12. Fotografii cu carton lipit de butoi prin intermediul bandă dublu adezivă.