Care sunt cauzele birthmarks

Care sunt cauzele birthmarks

Alunițele au practic fiecare dintre noi. Găsiți o persoană care nu are - nu este o sarcină ușoară. In medie, avem aproximativ 20-40 „pete“ negre mici pe piele, dar acestea apar pe tot parcursul vieții, așa cum se nasc, și toate acestea fără a le. Astăzi vom afla de ce o persoană are alunite pe corp (acest lucru sau că o parte din ea), precum și a afla dacă frica sau nu-l merita.Așa cum am menționat mai sus, cu nașterea copilului nevi complet absentă, dar după aproximativ șase luni sau un an, ei încep să apară, și de multe ori ele sunt atât de mici încât părinții aproape nu le plătească atenția. Cel mai mare număr de moli încep să apară în timpul pubertății, în timp ce ei înșiși sunt destul de mari și bine marcat. Cauza birthmarks este simplu - în primul rând, este hormoni (apropo, care este motivul pentru care apar frecvent la femeile gravide), și în al doilea rând, efectul radiațiilor ultraviolete asupra pielii, care este deosebit de important pentru fete adolescente care nu vad viata mea fara ciocolata Sun.

Alunițele poate fi o varietate de dimensiuni. Ele constau din celule ale pielii, care conțin o concentrație mare de melanină. Prin urmare, culoarea lor - maroniu-negru. Este adevărat că acestea să fie lumină, dar astfel de cazuri sunt mult mai rare. De regulă, nevii sunt tumori benigne, prin urmare, în majoritatea cazurilor, nu este necesar să se teamă complet.

De ce am obține o mulțime de moli?

Există mulți oameni care la un moment dat în viață pentru a observa că acestea au un număr suficient de mare de nevi. Entuziasmul este de înțeles, pentru că noile alunițele pot fi legate direct de cancer - în cazul în care produce daune permanente sau afectează punctul „întunecat“ de radiații ultraviolete, molul se poate transforma in cancer, numit melanom.Medicii sprijină, de asemenea, acest punct de vedere și susțin că, dacă alunița este în cazul în care, în cazul în care acesta poate fi expus la un prejudiciu (pe mâini, gât, picioare, și așa mai departe), este mai bine pentru a scăpa de ea. Cu toate acestea, se poate face numai după consultarea cu un specialist.

Dar dacă aluniță începe să se schimbe culoarea, dimensiunea sau chiar a început să sângereze, se poate vorbi de o problemă mult mai mare cu corpul, așa că trebuie să facă imediat un examen într-o instituție medicală.

Interesant, medicii britanici au propriile lor opinii cu privire la un număr mare de nevi la om. Ei susțin că mai multe alunite de pe corpul uman, deci este biologic mai în vârstă. Cu toate acestea, nimic în neregulă cu asta, pentru că oamenii sunt fizic contrare este în curs de îmbătrânire mult mai lent și, astfel, mai trăiesc adesea la o varsta inaintata. Îți place sau nu, nu se angajează să argumenteze.

Care sunt cauzele alunițe roșii?

Mult mai puțin oamenii sunt alunite roșii pe corp, care poate fi destul de mult. De unde au venit?

Din păcate, această întrebare nu poate răspunde chiar și oamenii de știință. Cele mai multe dintre ele spune că este legat fie la un tulburări de lipide, sau doar un fel de patologie dermatologice. Ei nu acceptă aderenții treia opinie care susțin că aspectul lor este direct legată de disfunctii ale pancreasului sau de colon. Dar profesioniștii din domeniul sănătății, cu cea mai recentă versiune nu sunt de acord în mod fundamental.

Orice ar fi fost, ar elimina nevi roșu, este necesar să se utilizeze un laser. După cum vă puteți imagina, se poate face numai după o examinare completă a medicului.

agăţat moli

Mai există o varietate de nevi - așa-numitele molii suspendate, care reprezintă o varietate de tumori. Ele apar pe piele ca o protuberanta mica, care are de obicei o structură neobișnuită și de multe ori încrețită. Culoarea sa poate varia de la tonul pielii, deși ea uneori are o conotație foarte diferită - de la alb la aproape negru. Aceasta apare cel mai frecvent în zona inghinală, gat si axile. Mult mai rar găsite în alte părți ale corpului.

La prima vedere, aceste alunițe nu ar trebui să fie teamă, dar medicii le trateze cu precauție și recomandă urmărirea cu ei, deoarece ei pot dezvolta intr-o tumora. Cu toate acestea, se întâmplă foarte rar, așa că, dacă sunteți în continuare îngrijorat cu privire la aceasta, atunci este mai bine pentru a vedea un medic și să fie examinate.

Deoarece alunite agățat sunt cel mai frecvent întâlnite în locuri în care acestea sunt mai ușor de daune, chiar și o ușoară accidentare poate duce la cancer. De aceea, medicii recomanda pentru a le elimina. Cel mai interesant este faptul că, în unele cazuri, medicii sunt sfătuiți să le eliminați la domiciliu, de exemplu, folosind iod sau medicamente speciale achiziționate într-o farmacie. Cu toate acestea, încă o dată, se poate face numai după o vizită la instituția medicală și examinarea completă. Ștergerea manuală a Nevii fără o vizita la medic este interzis!

Vei fi interesat de lectură: