Ce mai bine să se spele nasul copilului cu o răceală

Cel mai bun spălare copil nas acasă?

Pentru a spăla nasul copiilor cu apă sărată perfectă. Cu toate acestea, nu este necesar să se adauge prea multă sare ea. De exemplu, sticlă pe uncie ar trebui să fie pus o treime dintr-o linguriță de sare, apoi se adaugă într-un cuplu soluție gata de picături de iod, astfel încât să obțineți un fel de apă de mare. Această metodă este perfect pentru copii de la trei luni la cinci ani. Unele sare se înlocuiește cu bicarbonat de sodiu obișnuit. Sare de apa nu irita mucoasa nazală delicată, așa că este absolut sigur de utilizat.În conformitate cu următoarea metodă, puteți cumpăra soluție gata preparată, ser fiziologic în farmacie. El a fost eliberat fără prescripție de la medic, și destul de ușor de utilizat. Este, practic, aceeași apă sărată. Soluția va ajuta la eliminarea infectiei si perfect curata mucusul din nas. Pesmeti poate fi îndepărtată cu o soluție salină, pentru că le ud vată sau un tampon de bumbac lent și să trateze locul crusta. Fii atent, pielea de copii este foarte sensibil.Este foarte eficient în rinita și congestie nazală la copii decoct de musetel. Un amestec de ierburi uscate, care plantele sunt vândute într-o farmacie. Mușețel trebuie berii într-o baie de apă, apoi se diluează cu apă la fierbere într-un raport de unu la unu. Acesta poate fi folosit chiar și cele mai mici, cu excepția cazurilor în care un copil poate fi alergic la droguri. De asemenea, pentru lavajul nazal decoctul perfect de galbenele si salvie.

Cum să se spele în condiții de siguranță nasul copilului?

Foarte copii mici, în cazul în care nici măcar nu pot păstra propriul cap, nasul ar trebui să fie spălate foarte atent. După ce a pus copilul pe spate, se picură câteva picături din soluția aleasă cu o pipetă. Bury ar trebui să fie în fiecare nară, o cantitate mică de lichid.

În cazul în care un copil este deja în sine poate ține capul, ar trebui să-l ridice și să păstreze în poziție verticală. gura copilului trebuie să fie deschis la soluția copil sufocat. Sub picioare mai bine pus ceva pentru a nu pata pe podea care au apărut după spălarea nasului lichid. Folosind o clismă de cauciuc mic intră soluția în cavitatea nazală a copilului și să păstreze gura întredeschisă. Uita-te cu atenție pentru a se asigura că copilul nu arunca înapoi capul.

Pentru copiii de vârstă școlară, puteți folosi pulpa de Kalanchoe. Din său foarte atras de strănut, astfel încât nasul este obține perfect scăpa de mucus. Mai multe foi de Kalanchoe zdrobi și formați suc stors într-o seringă, îngroapă una sau două picături în fiecare nară a copilului tau.