Congratulation în proză de la mama la nunta fiicei lui 1

Mei dragi copii! De acum pe tine - soția! Vă rugăm să acceptați felicitările mele sincere! Astăzi nu este doar ziua nuntii, azi - ziua de naștere a unei noi familii! Nașterea - este întotdeauna la început. Acesta aveți un vesel, luminos și fericit. Lăsați această bucurie și fericire nu va ști niciodată sfârșitul! Lăsați familia ta va fi eternă și fără sfârșit, continuă și existente la copiii voștri, copiii copiilor tăi și toate generațiile viitoare. Lăsați lumina și plin de iubire nu numai că în fiecare zi, dar în fiecare an din viata ta impreuna! Divide prin două, și bucurie, și tristețe, și zâmbete, și resentimente, și locul de muncă și de petrecere a timpului liber - și totul va fi bine! Sărut!Dragă fiică! Te căsătorești azi. Preferata mea, cea mai frumoasă mireasă din lume! Nu-ți face griji, eu sunt un pic trist - este luminos tristețe de vacanță de astăzi. Nu vedeți că am avut lacrimi în ochi - lacrimi de fericire de faptul că am acum nu numai o fiică și fiu. Nu-ți face griji, am o privire preocupată - e frumos să aibă grijă de un nou, creat astăzi o familie. Draga mea, știi, dacă copiii sunt fericiți - părinți fericit de două ori. Și dacă da copiii nepoți - din fericire nu există nici un capăt la mamă. Lăsați familia ta drumul va fi lung și fericit, chiar umple casa ta bună, bogăție și copii!

Am crescut copii fine, și în această zi de bun augur mândru de tine. Rudele al nostru. Noi sincer vă doresc. Că viața de familie nu este afectată de probleme și că vei fi mereu împreună. Cu nunta ta, minunat nostru!

Dragi copii! Astăzi suntem cei mai fericiți părinți, să binecuvânteze căsătoria la viața de familie, lung, puternic și fericit! Amabilitatea pentru tine, iubire, pace, bucurie și înțelegere. Fii fericit, dragi tineri casatoriti!

Preferate copiii noștri! Noi suntem cei mai încântați că ați găsit unul pe altul și a căzut în dragoste cu toată inima mea. Abia reține lacrimile de bucurie și emoție care apar sub formă de perechea ta. Vă dorim o viață lungă în dragoste și armonie, bunăstarea financiară și cele mai frumoase, inteligente, copii buni care vor adora nepoții lor pentru noi.

În această zi remarcabilă, eu voi, copiii doresc, cu toată inima mea! Vă doresc fericire, bunăstarea, să păstreze focul iubirii pentru viață, să aibă grijă unul de celălalt, expune și de a depăși toate problemele și greutățile împreună. Lăsați familia ta va fi mai greu decât o piatră, dar viața este plină de numai cele mai bune impresii și emoții.

Buna! Acum, tu - un soț și soție. Din acel moment voi deveni cei mai apropiați și native de pe planeta! Vă rugăm să iubim și să sprijine în toate situațiile. Lăsați viața de familie va fi plin de dragoste, indiferent de numărul de ani petrecuți în căsătorie.

Dragi copii mei, cu căsătoria ta! Fie ca această zi a vieții de dragoste în inima ta mereu. Aveți grijă unul de celălalt, nu doare, fie un sprijin și speranță. Fie ca viața ta împreună nu cunoaște frigul și norii negri. Vă doresc, familia mea, să aibă un fiu și o fiică. Amintiți-vă că casa noastră este întotdeauna deschisă pentru tine, în orice vreme. Fii fericit și iubit!

Cuplu drăguț! Astăzi, pentru voi doi o zi solemnă în special, pentru că în acea zi vei deveni soț și soție. Ai face un pas încrezător într-o viață nouă, bogată cu evenimente luminoase. Primiți felicitări noastre sincere și urări: bun zile pline de bucurie și căldură vă. Păstrați-vă concentra, astfel încât să trăit confortabil și fericit. Planta o varietate de copaci frumoase și să crească acei copii care pot fi mândri. Lăsați unirea voastră va fi puternic și va fi cheia succesului în viață. Amintiți-vă, este tu - speranță și sprijin unul pentru celălalt. Respectul și să aprecieze fiecare „pereche“ lui!

Fiica noastră dragă, astăzi ești cea mai frumoasă mireasă din lume! Ne bucurăm să vedem ochii spumante, zambetul tau, a se vedea cât de patetic în care țineți mâna soțului ei. Dorim familia ta să fie puternic și fericit. Iubirea, respectul, protejează reciproc. Fii înțelept, răbdător, soția grijulie, și lăsați soțul tău va fi un iubitor soț puternic, credincios. Mult noroc!

Dragi copii! favorit noastre, crescut, aproape independentă, dar încă astfel de nativ și cel mai bun din lume! Felicitări pentru ziua nuntii tale! Dorim să trăim într-o pereche de viață lungă, bun, bogat! Ne dorim ca dragostea a fost un pacient blând, loial și foarte! Lăsați-l să devină nucleul, care va păstra pacea familiei tale fericit! Să nu existe neînțelegeri și insinuări, trăiesc în mod deschis, fericit și să fie un sprijin unul pentru celalalt pana la varsta inaintata!

Draga mea! Astăzi a fost un eveniment minunat - deveniți soț și soție. Trăiește întotdeauna în dragoste, pace și armonie. Și amintiți-vă că sunteți acum - unul. Vă doresc o reaprovizionare în familie, bunăstarea financiară, respect reciproc și răbdare pentru mulți, mulți ani. Și dacă va fi dificil, noi, părinții ajuta întotdeauna cu un cuvânt fel și să dea un sfat bun. Fii fericit!

Fiica noastră dragă! Ziua în care visul tuturor fetelor din copilarie. rochie albă, inele de nunta, mire iubitor. Să viața ta căsătorit va fi plin de înțelegere, și cu fiecare an care trece vei deveni mai încrezător că am făcut alegerea potrivită!

Dragă fiică! Astăzi este o zi specială pentru tine - creați familia ta. Mi-aș dori să efectueze soțul tău să iubească prin viața sa, pentru a obține respect reciproc, pentru a păstra răbdare. Consiliul și dragoste, sănătos și copii frumoși!

Dragilor, azi faci pas incredibil de important, creați familia ta. Mărturisesc că atunci când m-am căsătorit, a fost foarte supărat că nu am putut face bunica ta fericit, și tot a crezut că a fost ultima dată când voi refuza. Dar, după cum se poate vedea, acest lucru nu sa întâmplat și avem timp de mulți ani, care trăiesc în armonie perfectă, și ceea ce vrei. Știu că familia ta va fi foarte speciale, exemplare, iar pentru mulți va fi un exemplu de urmat. Mult noroc pentru tine draga mea! Salvați dragostea ta, sinceritate și înțelegere. După ce a trăit în bucuria acelor ani când e rândul tău să felicit nepoții lor precum și astăzi, vă felicit.

Dragii mei nepoți, azi ai o zi specială, așa cum vă creați o familie, ceea ce ar fi cu siguranță o extraordinară și armonioasă. Krovinushechka a mea, când am fost obtinerea căsătorit cu bunicul tău, am știut sigur că acest om, voi găsi fericirea mea, și că el va fi meu de neînlocuit prieten, sprijin, sprijin, și am luat decizia corectă. Și astăzi, sunt, de asemenea, convins că fericirea ar putea găsi, important acum este să nu-l piardă. În ziua ta, draga mea, vă doresc să toleranță, înțelegere reciprocă și dragoste fără margini. Prin toate mijloacele, încredere, reciproc și încredere întotdeauna și peste tot, iar apoi căsătoria ta va dura un secol!Felicitări pentru nunta și vă doresc toate căsătoria luminos și frumos. Simt fericire infinită care acum pot fi numite în conștiință bună o mamă și respinge toate glumele stupide. Acum, noi toți să devină o familie mare si unita.

Nu cred în povești despre relația cu mama și eu sunt mândru că familia noastră devine mai mare. Nu există nici o bucurie mai mare pentru mine decât să văd fericirea fiicei mele și știu că suntem acum toate devin familie. Lăsați ziua nuntii va fi amintit de mai mulți ani de căsnicie fericită.

Felicitări băieților noștri cu nunta! Deci, el a venit ziua când legai viața cu o altă persoană. Vă felicit și doresc fericire pentru căsnicia ta, chiar dacă soția va fi întotdeauna cea mai apropiată persoană de pe pământ, și dragostea dureaza pentru totdeauna.

De la nunta fiica noastră iubită! Ne vom aminti mereu dumneavoastră elev de clasa cu arcuri în părul lor, dar aceasta nu înseamnă că nu suntem mulțumiți de nunta ta în curând. Fii fericit cu partenerul dumneavoastră și lăsați în viața ta nu va fi benzi întunecate, dar numai lumina si curat.

Dragi copii! Dumnezeu acordă fericirea unirii și inviolabilitatea legăturilor de căsătorie! Lăsați iubirea vă va aduce bucurie și satisfacție! Deveniți nu numai iubitori, dar, de asemenea, prieteni și colegi. Aveți grijă unii de alții și să aprecieze ceea ce odată dobândit sub cerul - ei un sentiment minunat!

Buna mireasa si mirele! Deja de mult a fost spus felicitări și toasturile în onoarea ta. Vrei armonie, înțelegere și iubire. Și vreau să doresc familia ta nu va ști niciodată sentimentul de gelozie la ea, ca un vierme, nu va submina relația ta puternic!

Oh, propil dor de fată echitabil autobuz. Tata și mama au trecut cu vederea chadushko ei! porumbel alb a zburat direct la Șoimul, să-l răsucească un cuib mic! El a dat lui tata-mama-in-law, bine, un fel de nobil. Ia-o la familia ca un fiu, și el te va iubi ca propria lor! Felicitări pentru tineri ziua nuntii, și vreau să ridice un toast pentru sănătatea și bunăstarea mamelor socri și marea fericire a acestora, la toate împreună!

acum ai strălucit cu fericire, atât de frumos să se uite la tine, că toată lumea prezentă este evident - esti cuplu fericit! Și suntem foarte fericit pentru tine! Deși un an mai târziu, și după mulți ani nu stinge sclipire în ochi și în duioșia inimii, lasa vatra familiei friguri și oferă prietenii și familia. Să noroc pentru tine in viata!

Se spune că anii de conviețuire a lungul timpului, transforma dragostea în prietenie, respect și obișnuință. Și aș vrea să te iubesc conectarea astăzi, maturizat de-a lungul anilor, astfel încât să nu și-au pierdut tandretea si caldura sa fie atent la jumătatea ei, ei au fost în stare să îndure, să ierte, să se transforme într-o glumă probleme minore și certuri. Sărut!

Ei spun că viața de familie este împărțit în două etape. Prima fază - o lună de miere umplut cu sentimente proaspete, romantism, pasiune. Și această perioadă relativ scurtă în comparație cu poezia. A doua perioadă - restul vieții tale, care este adesea scris în proză. Și astăzi, vreau să doresc ca toată viața ta a fost scris poezii pentru nepoți, ascultând povestea iubirii tale, am admirat romantismul și căldura sentimentul pe care cu siguranță vă va purta prin multe, de mulți ani.

Stai jos, dragi oaspeți, la mesele de stejar, artar pe un banc de pe belobruschatye banc pentru fețe de masă samobranye, feluri de mâncare pentru zahăr pentru staniu alimente cu plăcile de aur, lingura peste cizelate, pentru băut mierea. Întreb ecologice oaspeții Lodge vin pentru a distra, pentru tinere băutură de sănătate!

Cel mai mare test al iubirii - timp. Prin urmare, doar acum simțindu-se ca a ta, este capabil de a învinge ani! Vă felicit pentru această victorie atinge! Lăsați iubirea învinge toate adversitățile vieții din nou și din nou! Pace, căldură și fericire!

eveniment solemn de azi te conectează într-o singură. Aș dori să vă doresc să vă amintiți mereu acest lucru, spre bucuria ar fi întotdeauna o bucurie pentru alții, astfel încât să se asculte reciproc și să se simtă reciproc - deci ajută să trăiască! Vă doresc fericire și noroc, dragi tineri casatoriti!

Familie - este un instrument fragil. Discordanță în familie - nu este un lucru rar, așa că pentru a realiza freturi a trebuit să se întoarcă în toate cheile, în caz contrar, sistemul nu se va realiza. Dorim ca muzica bazată pe armonia inimilor iubitoare, nu a sunat niciodată note de dezamăgire și înșelăciune. Lăsați muzica sparge niciodată într-o cacofonie sălbatic, nebun de scandal și lupte interne. Fie ca inima ta bate mereu la unison!

Cervantes a spus că dragostea este astfel de ochelari, prin cupru steklakotoryh roz par de aur, sărăcia - bogat și scântei de foc -zhemchuzhinami. Deci, lasa viata de familie totul va fi din abundență, și aur, și bogății, și perle. Și lăsați toți veți vedea că nu este înarmat vedere!

Pentru a uni viața lor - un mare beneficiu la orice varsta. Acum am pe cineva să fie fericit, care a băut cu care să schimbe un cuvânt, și pentru cineva să facă dragoste. Ne bucurăm pentru fericirea ta. Familie - o oază în deșert de viață indiferente. Disecate ochelarii lor pentru o viață lungă și fericită inelat, pentru sănătatea și fericirea lor! Dumnezeu să vă binecuvânteze! Și amar!

Atât de mulți ani de răbdare reciprocă, atenție și îngrijire nu au fost în zadar! Tu - un întreg, și acest întreg - mare! Vă felicit pentru faptul că ați reușit să creeze un, bun, lumea confortabil unic, care ne place atât de mult! La aniversarea de la crearea acestei lumi!

Casatorit viață - o carte care este format din două părți: prima parte, poetic - luna de miere, cea de a doua parte, prozaic - întreaga viață viitoare. Desigur, în prima parte a foarte puține pagini, în a doua parte, dimpotrivă, foarte mult. Vă dorim, la cea de a doua, cele mai multe dintre cărțile pe care le-au împărțit în mai multe capitole și fiecare dintre ei a făcut din miere!

Buna mireasa si mirele! Noi din toată inima vă felicit pentru a lua o căsătorie legală și formarea unei noi familii. Consiliul și te iubesc! Cel mai frumos lucru din viata - o prietenie umană mare și dragoste. Lăsați iubirea ta va fi atâta timp cât viața ta! Crearea unei familii, sunteți responsabil nu numai între ele, ci și pentru comunitate, și datoria ta să-l - să trăiască în dragoste și fericire, să crească copii sănătoși și fericiți și să fie un sprijin adevărat pentru tații și mamele voastre. Mult noroc, dragi tineri casatoriti, pentru anii care vor veni! Proclamat un toast zgomotos pentru tineri casatoriti!

Vă felicit pentru această zi luminoasă! Familie - este un organism viu. Prin urmare, amintiți-vă întotdeauna că, dacă o persoană și-a rănit său un picior - el era șchiop. Dacă două picioare pentru a răni o persoană - el nu a mers. Și dacă picioarele omului rănit unul pentru celălalt - se poticnește. De aceea, vă doresc întotdeauna să trăiască împreună în pace și iubire, și cel mai important - să aibă grijă unul de celălalt!

Imaginați-vă o mare mare, fără margini și plutește într-o barcă persoană. Uneori, soarele strălucește și oamenii marea spokoyno- se pot odihni, dar marea este îngrijorat castron, valuri periculoase abrupte alerga, balauri de mare înota în apropiere, și un om atât de dornic să refugiu sigur, în cazul în care lumina și căldura departe de grijile și participarea familiei. Așa că hai să bem pentru familia nou formată și le doresc o înot lungă și de succes prin valurile mării de viață! Sărut!

Buna mireasa si mirele! Vă felicit din toată inima pe a lua o căsătorie legală. Astăzi, în ziua nuntii tale, ți-a dat de ei înșiși soarelui, iar această particulă este o casă de familie. Soare - sursa vieții pe pământ, vatra familiei - o sursă de viață de familie. Păstrați această viață cadou prețios. Oricare ar fi vântul rece, nici suflare, vatră flacără va arde, dând lumină și căldură pentru familia ta. Ridic paharul la lumina nestins si caldura vatra ta!

Viața unei singure persoane poate fi comparat cu podea, în cazul în care există o singură placă de parchet. El este un om, dar această placă de parchet scârțâie și căderi de tensiune, iar echilibrul este pe cale să se piardă. Atunci când doi oameni sunt conectate, cele două plăci sunt aproape și vă puteți extinde o mână de ajutor. unul pe altul, iar viața devine mai stabil decât durata de viață a unei plăci de parchet.
Așa că hai să bem pentru noastră „tânăr“, cu achiziționarea de stabilitatea lor în dragoste reciprocă, sprijin reciproc! Pentru fericirea lor! Sărut!

Viața - este vanitatea, format din mai multe lucruri mici, îngrămădite cuvinte inutile, wranglings, certuri stupide. Viața - zilele însorite această întrepătrundere înnorate, alternante dungi negre și albe. Fericirea și prosperitatea în viața ta va depinde de consimțământul și prudența ta, capacitatea de a găsi un compromis și mai statornic îndure greutățile vieții. Să maruntisuri de zi cu zi si maruntisuri nu strica lucrul cel mai important în viața ta - dragoste și fericire!

În această zi remarcabilă, doresc să propun un toast pentru părinții miresei - soacra și socrul. Ei au ridicat lebodushku alb, inteligent, frumos, vesel - o plăcere să se uite la. Nu e de mirare colegul nostru, deci vânat. Deși unii spun că toscha - spini într-un buchet de căsătorie, un medicament amar, dar mama-in-lege inteligent ca mama soacră. Dorim să aducem fiica ei la asistenta de familie, bunătate, sfaturi, afecțiune, și nu discordie. Pentru sănătatea ta, dragul meu tată și toscha.

În această zi fericită doresc să devină o mireasă pentru soțul ei este atât de indispensabil ca el a dorit întotdeauna să spună: Multe inimi de licitație, doar un singur refugiu si odihna Mea, și casa mea. Tot mai scump este, și o milă este inima iubitul meu!

Buna mireasa si mirele! familia - construcția dumneavoastră în comun a navei de azi ai început. Vă dorim să aveți nava familia sa dovedit a fi robuste, fiabile, astfel încât să nu prăbușit pe viața și necazurile pe care el nu a fost frică de furtuna! Lăsați modul în care strălucesc mai strălucitoare decât soarele, chiar dacă înot va trage de ani de zile și va fi cu siguranță fericit!