Consecințele iubirii oarbe pentru copii - portal de oraș

Consecințele iubirii oarbe pentru copii - portal de oraș
Ce este dragostea oarbă? De ce de multe ori ne da fără rezerve pentru copii, iar în schimb ... nu primesc nimic?

Adevărata dragoste părintească - iubirea este inteligent, cerând. Este în cazul în care copiii sunt învățați încrederea în sine, și-a exprimat încrederea și respectul față de el. Activitatea comună a părinților și copiilor le aduce bucurie dă comuniune, unește familia. Copiii prețui de fitness împreună, lectură, pescuit, vizite la teatru, parc, circ, de așteptare pentru ei. Schimbul de experiențe și emoții doar posibile într-o familie în care există interese comune.

Manifestările externe ale iubirii în familii diferite sunt diferite. În unele - infinit generos cu sărutări și mângâieri. În alte familii - relații calde și cordiale ascunse în spatele sistemului de siguranță exterior, chiar dure. Și vorbind de iubire, trebuie să ne amintim o singură regulă - în dragoste nu ar trebui să fie prefăcătorie, nu poți înjosi banalitate și vulgaritatea ei. Dragostea are nevoie de copii, dar trebuie să fie inteligent și rezonabil, nu mutilează personalitatea copilului și dezvăluind totul bine și luminos.

Nu este un accident spune educator sovietic și scriitor A. S. Makarenko, că „în cazul în care copiii sunt crescuți în mod corect - este vechi de vârsta noastră fericit, în cazul în care au primit o educație proastă - sunt durerea noastră viitoare, este vina noastră în fața altor oameni.“

Ultimele știri

1229 16:30 0 fotografie

S-au găsit eroare în text? Evidențiați și apăsați pe Ctrl + Enter