copii visate

Vise care implică copii (propria lor, altor persoane sau străini), cea mai frecventă apariție. Acest lucru nu este surprinzător, deoarece copiii - o parte integrantă a vieții fiecăruia. Cu toate acestea, deoarece cele mai vechi timpuri oamenii au încercat să explice, în cazul în care visul copiilor - aceasta înseamnă pentru ei?De multe ori aceste vise nu înseamnă nimic, și ecoul gândurilor tale frecvente în timpul zilei pentru copiii lor. Dacă fată fără copii a avut un copil mic, este probabil, acest lucru într-un subconștient vis atunci când aceasta nu controlează mintea, „spune“ despre anxietatea asociată cu lipsa de copii. Visele de copii pentru părinți reprezintă, de asemenea, preocuparea pentru soarta lor.

copii: semnificație mistică visate

Timp de secole, oamenii se adună și să organizeze informații, în scopul de a identifica relația dintre visele copiilor și evenimente ulterioare în viață. Acesta este modul în care diferitele interpretări ale acestor vise care au supraviețuit până în ziua de azi. Ajustat pentru ziua de azi unele dintre ele sunt încă relevante, și altele - nr. valoarea acestor vise nu se recomandă să fie luate literal. Acestea sunt date doar ca o „cheie“ mici care se deschide ușa către propria lume interioară a sufletului și subconștient.

Visat copiilor: interpretarea cărții vis Miller

copii visate
Această colecție stimat de vise interpretează valori ca „copii“. Funny, copii care joacă - punerea în aplicare a planurilor concepute în afaceri, succes în domeniul iubirii. , copii sănătoși reprezintă râs viitoarea prosperitate materială și prosperitate spirituală. A se vedea stând la birou elevi - pentru bunăstarea în toate domeniile vieții. Dacă ați visat de pacienți copii, în stare de moarte - așteptați pentru probleme, catastrofe și distrugere. Acest vis este privit ca un avertisment. Copiii într-un vis, în orice stare proastă a avertizat de boală, eșec la locul de muncă, tovarăși ipocrizie, etc. Dacă visezi că copilul este bolnav, în realitate, nu va durea. Dar pot exista alte probleme: academice, comportament, atitudine.Interpretarea Vanga

Copiii cu dizabilități, bolnavii și schilozii reprezintă probleme în comportamentul uman. Poate că acțiunile sale, el cauzeaza durere oamenii din jurul lui. Dar, pentru a participa la un joc cu copiii, de Wang, are o valoare negativă: să eșueze în găsirea de noi locuri de muncă și a stimulat îndeplinirea funcțiilor lor pe pozițiile vechi. Văd o mulțime de copii - pentru problemele viitoare și preocupările mărunte. Dacă visezi că copilul - acest lucru este, acesta este un semnal pentru reflecții asupra maturitate. Astfel de vise poate întruchipa, comportamentul și acțiunile infantil.

Un vis în care te vezi ca un copil, de asemenea, afectează procesele care stau la baza ale subconștientului. Aceasta înseamnă că o persoană intră imatur, nu își asumă responsabilitatea pentru viața lor și frică să ia o decizie privind unele afaceri importante. A se vedea, se joaca cu copii mici - îngrijire complexă nerealizat de alte creaturi.

A avut un copil (fata)

copii visate
Un astfel de vis este de multe ori ridică semne de întrebare. În cazul în care fata de vis este bolnav, el este sumbru, este nefavorabilă, iar tu o țin în brațe, în viitorul apropiat, nu trebuie să se aștepte schimbări bune. Visul promite obstacole în vis, goluri, cred. După un astfel de vis o persoană poate perturba pacea de spirit care duce la anxietate, frica, și chiar boala. Orice vise cu distracție, sănătos și fermecător girly prevesti o veste neașteptată, dar vesel și pozitiv. La oameni, se spune că „o fată într-un vis - este o minune.“

copii visate

Cele mai mari keshbek 50 de magazine online cu Megabonus Popularitate keshbek utiliza servicii (retur pentru clienți din banii cheltuiți pentru a le cumpere) a crescut constant. Acest lucru este de înțeles, pentru că uneori.

copii visate

copii visate

copii visate