Cum ca viței de bărbați și femei; Compatibilitatea cu alte semne de tauri

Pentru a răspunde la întrebarea „Cum de a iubi Taur?“. trebuie să dea mai întâi o descriere a mărcii, pentru a înțelege principalele caracteristici ale caracterului său și să învețe obiceiurile sale.Oamenii nascuti sub acest semn zodiacal se disting prin fermitatea lor extraordinara si persistenta. Taurul să adere la o singură regulă în viață: încet, dar sigur! Pentru unii poate părea că Taurul este foarte lent, dar, de fapt, el analizează doar cu atenție fiecare eveniment și caută abordări diferite opțiuni. Cu toate acestea, este în limită de timp și mișcările lor. Impresia este că Taurii sunt cu întârziere tot timpul, așa cum face totul foarte încet.

Oamenii-Taurii sunt foarte persistente în dorințele lor. Acestea diferă de invidiat persistență, și de multe ori atinge obiectivele lor. Dacă Taurul dintr-o data ceva ce a luat în cap, fiți siguri, niciodată nu va și nu l-ar descuraja de la ideea. Chiar dacă pare o nebunie pentru tine, și știi exact ce Taur nabot conuri în prezent, aducând idei în acțiune. Dar tipa, ștanțare picioarele lor și să încerce să oprească Taurus - o idee foarte proastă. Tot la fel, nu va funcționa, iar relația cu persoana pe care sunt susceptibile de a strica.

Cei nascuti sub semnul de oameni Taur sunt cel mai adesea melancolic. Ele sunt vulnerabile, în timp ce încerca să nu-l arate. Ei sunt foarte ofensați atunci când oamenii nu cred în ele sau îndoiască capacitățile lor. Mai ales în cazul în care este aproape de oameni. În principiu, ei pot face fără sprijin, dar aruncă în disperare Taur.

Cum ca viței de bărbați și femei; Compatibilitatea cu alte semne de tauri

Ele sunt foarte neîncrezători și foarte experimentat starea lui de sănătate. Orice încălcare în organism le face de căutare nelinistit în internet boala, dintre care simptomele sunt similare cu simptomele de tauri. Le place să împartă cu alții starea lor de sănătate și doresc mila lor, mângâiată și a spus că totul va fi bine.

Taurii sunt foarte mândru de bani. Acești oameni sunt foarte economi și economice. Abilitatea de a sacrifica ceva de dragul viselor sale, pentru a aduna rapid la mijloacele ei. Pentru orice cheltuieli neprevăzute includ negativ. Dar când Taurul dobândește o familie, vă pot spune imediat că această familie va trăi în prosperitate. Taurul va încerca pe cât posibil, să înconjoare familia sa doar cel mai bun mobilier, face o reparație excelent și să aducă casa în ordine. Dispuși să lucreze două locuri de muncă pentru familie nu are nevoie de nimic.

Într-un cerc de prieteni și de familie, Taurii de multe ori se simt confortabil și nu se tem să fie ei înșiși. În ceea ce privește mediul nefamiliare, oamenii care au văzut primul Taurus, cu siguranță îl consideră morocănos și taciturn. Dar când a aflat - ar putea deveni cu ușurință sufletul companiei.

Acum, haideți să aruncăm o privire mai atentă ca Taurul dragoste între sexe.

Cum ca viței de bărbați și femei; Compatibilitatea cu alte semne de tauri
Taurul om este capabil de a iubi cu pasiune. Loving Taurul se comportă inițial oarecum constrânsă în raport cu Doamna, dar cu timpul ea se trezește dorința de a face surprize romantice ei, de multe ori îmbrățișarea, petrec mai mult timp împreună.Ca o regulă, Taur - monogamă. Ei vor aminti mereu prima lor iubire, indiferent de cât de multe fete a fost după ea. Dacă el a fost capabil de a lega viața cu un prim iubit, atunci el nu va fi niciodată fi gândit de trădare.

Însoțitorului său Taur se referă cu uimire și admirație. El are o intuiție bine dezvoltată, de aceea este foarte des ghici dorințele ei, și face totul modul în care ea vrea. Pentru sex masculin Taur este foarte important ca femeia sa a fost întotdeauna îndeplinită. El o va da tot ceea ce ar putea da.

Înțelege că omul Taurul iubeste, este foarte simplu. Cel mai probabil, el va arăta la tine imediat, el a luat câțiva pași înainte, înconjurat de o atenție și grijă pentru a obține locația. Ceva timp mai târziu, după ce se va realiza o femeie, se poate observa că i se părea rece la ea. Dar acest lucru nu este cazul. Desigur, Taurul pierde entuziasmul polo vina lui, dar Lady continuă dragostea ei. El pur și simplu nu vede apt să-și petreacă energia pe curtare constantă, în cazul în care acesta și-a atins scopul.

Pentru a atrage Taur, femeia trebuie să fie neapărat naturală, nu purta suc ma. Taurul nu poate tolera ipocrizie, așa că preferă naturalețe. El a legat rapid, astfel încât orice pauză se confruntă dureros.

Taurul oameni ca sa argumenteze. Din acest motiv, se ceartă adesea cu a doua jumătate a lui, aducând o mulțime de negativitate in viata impreuna. Taur destul de pacient, dar dacă le provoca în scandalul, consecințele pot fi cele mai neașteptate, până la pauză.

Dacă Taurul om a spus „Te iubesc“, fiți siguri că este sinceră. Taurii nu le place să mintă, așa că încercați să-l evite.

Condiții de viață cu omul Taur promite să fie un lux. Ei bine, sau, în cazuri extreme, nu veți avea nevoie de nici un produs necesare. Taur confort dragoste de sex masculin, astfel încât acestea încearcă să înconjoare familia sa, cât mai curând posibil.

Cum ca viței de bărbați și femei; Compatibilitatea cu alte semne de tauri
Taur femeie, prin natura sa înzestrat cu sensibilitate, iubesc cu sinceritate și cu atenție, protejarea lui ales din tot felul de adversitate. Aceste femei nu pot fi acuzat de vanitate, dar atentia sexului opus este în mod clar le măgulește.

Care se încadrează în dragoste, Taur, femeia incepe sa se comporte ca o fată prostie naiv. Ea este în orice mod posibil vă va arăta amploarea sentimentelor sale. Începe și indicii subtile vor recurge la metode radicale, în cazul în care este ales prea broneloby. In cazuri extreme - spun, bine în ochi. Cu toate că, de obicei, nu-i place indicii.

Lor relație Taur femeie este de planificare un timp foarte lung. Și el începe să fie dezamăgit dacă ceva nu merge bine. Responsabilitatea de a lua nu ca, asa ca nu încerca să ia pe umerii ei fragile de problemele comune. De asemenea, nu-i forța să se gândească la voi doi. Dacă decideți să o ia la cină, dacă vă rog să selectați ei înșiși instituției. Femeie, născut sub semnul Taurului, nu ia o poziție împotriva sclav în relația ta. stereotip cu ghid: „Tu - omul, nu-i mai puternic“, așa că își poate permite adesea să rămână neprotejat, în ciuda miezul interior puternic.

La fel ca toate femeile, Lady Taurul iubeste cadouri. Nu contează dacă este doar un trandafir, a crescut la un vecin strat de flori, sau un inel de aur - ea nespus de mult cu adevărat o astfel de atenție persoanei.

Taurul lui de sex feminin este obligat să dăruiască o atenție, afecțiune și îngrijire. Ea va face griji cu sinceritate dacă întrerupeți un loc de muncă sau se îmbolnăvesc, iar dacă știi unde să apăsați, ea poate deveni o gazda excelenta.

Cei nascuti sub semnul femeilor Taur sunt foarte loiali, precum și de oameni de același semn. Dacă ei au ales un partener, acesta este cel mai probabil un timp foarte lung, dacă nu pentru totdeauna. Familia lui va fi pasionat și va face tot posibilul pentru a asigura confortul familiei și confort.

Compatibilitate Taur cu alte semne

Cum ca viței de bărbați și femei; Compatibilitatea cu alte semne de tauri
Cea mai bună compatibilitate Taurus observate cu astfel de semne, Fecioara, Capricorn, Berbec, Gemeni si Scorpion. Oamenii nascuti sub aceste semne, Taurul ajutor pentru a înveseli neajunsurile și meritele doar evidenția lor. Relația cu ei vor forma bine, continua cu pasiune și cu răbdare unul dintre parteneri, va dura mult timp.

Taurul nu este recomandat să se conecteze viața cu astfel de semne ale zodiacului Rac si Pesti. Oamenii nascuti sub aceste semne, sunt capabili de a aduce pacientul din Taurus în sine, datorită zelului și vânt. relatie pe termen lung, nu-i trebuie să se aștepte.