Cum de a alege un proiect de informații umbrelă modul de a alege

Iarna este de peste și a venit căldura, și cu ea a venit ploaia. In primavara acestea sunt binevenite în vara - burniță caldă, plăcută, iar în toamna înăsprit pe cer timp de săptămâni, aducând note de tristețe. Dar viața merge mai departe, de lucru, întâlniri, întâlniri, toate acestea în orice vreme ar trebui să continue și să ajute să facă față condițiilor meteorologice nefavorabile nu poate fi decât o umbrelă bună. La urma urmei, chiar și pentru a ajunge la masina nu funcționează întotdeauna cu uscat, să nu mai vorbim de mers pe jos de așteptat în parc cu cei dragi. Deci, du-te înainte de a alege un partener care este întotdeauna în jurul pentru a face față ploii.Astăzi vom învăța cum să aleagă o umbrelă, deoarece bunurile care fac obiectul sunt de cumpărare. Toată lumea, fie bărbat sau femeie cel puțin o dată în viața lor se ascunde sub el într-o zi ploioasă. Dar piața oferă prea multe bunuri care nu corespund standardelor, astfel încât factorul de risc este mare pentru a cumpăra un sfat fals și numai corecte de fiecare cititor va fi capabil să trimită în direcția cea bună.

1. Regula de bază a alegerii unei umbrele. Evaluarea de proiectare.

Regula principală atunci când aleg o umbrelă citește: „Design-ul mai ușor capota - deci va dura mai mult.“ Asta e despre asta și să facă un început. Unul nu ar trebui să cred că mai elaborată mecanismul unei umbrele costisitoare, vom obține adevărata calitate, nu este așa. Și umbrele scumpe și ieftine la fel de frecvent reparate în cazul în care sunt selectate în mod necorespunzător simplitatea relativă de construcție.

Umbrele Deci moderne sunt împărțite în patru tipuri de pe mecanismul de lucru: mecanic (deschis și închis manual); semi-automat (prin apăsarea butonului se deschide bolta umbrela); Automat (deschidere are loc în întregime pe cont propriu, trebuie doar să apăsați butonul); Dual mașină (ambele de deschidere și de închidere este pe masina). Este clar că orice tip de acumulare este mai convenabil de a utiliza acest subiect. De asemenea, aici există și o parte effektnosti factor. Dar aici este calitatea, apoi uita-te la regula noastră „mai simplu. - cu cât este folosit“ Dacă, de exemplu, pentru a face patru umbrelă cu aceleași materiale cu privire la calitatea, apoi a rupt prima dublu-automate, și durează mai mult - mecanica. De ce? Răspunsul este simplu, în automatele din mai multe elemente mobile și o șansă mai mare de ceva să eșueze, ca și în piese mecanice umbrelă și mai puține șanse de ceva pentru a sparge minim. Dar acest lucru nu este de a spune că un confortabil semi-automată sau automată nu este în valoare de cumpărare, nu este deloc. În cazul în care, în raport cu alte reguli de selecție a tuturor vor fi preluate corect, nu, atunci de ce, pentru că comoditatea joacă, de asemenea, un rol și toată lumea are gusturi diferite. Amintim doar că servesc - mai, care - mai apoi - alege pentru tine în ceea ce privește preferințele și bugetul, pentru că mai complex umbrela de design, mai scump este.

Cum de a alege un proiect de informații umbrelă modul de a alege

Desenul original al fiecărei umbrelă să iasă în evidență.

Acum, pentru spițele și cadru, este de proiectare, de asemenea, caracteristici și regula simplitatea aici este similară. În primul rând, umbrelele structurii carcasă sunt împărțite în pliante și umbrelă. Prima poate fi împărțită și numărul de adăugări, genunchi, pot exista două, trei, patru. Cu cât este mai - este mai scurt umbrela în stare pliată, dar din cauza adăugarea de elemente, care crește din nou posibilitatea de a rupe rapid în jos întreaga structură. Umbrela în acest sens este cea mai bună alegere. deoarece nu există link-uri, ceea ce înseamnă că nu există nici o pauză și ceea ce eșecul este cadrul poate fi complet eliminate. Dar, din nou, preferințele joacă un rol important. Umbrela este o alegere foarte bună pentru durabilitate, numai el are Negative. Nu poate fi pliat, este nevoie de o mulțime de spațiu, este probabil să uite acest lucru în transportul sau cafenea, iar cel mai rău lucru să poarte această umbrelă nu este posibil, cu excepția cazului pentru a transporta în mașină. Dar pliere umbrela ideala, este de multe ori femeile și nu scoase din geanta ei, deși o umbrelă mică ar trebui să aibă mai mult de două completări, și optimă a avea doar două. Ce să aleg? Din nou, de preferință factor predomină, selectați durabilitate optimă nu poate fi aici, înseamnă mai mult confort.

Continuând să spun despre spițele, numărul acestora joacă, de asemenea, un rol important în problema modului de a alege o umbrelă. Numărul lor este diferit, dar este de obicei mai puțin - mai bine eliminat. Numărul de spițe diferite 8-32 (pereche obligatorie), cea mai bună alegere - 8-16. Și este clar că spițele mai mult, cu atât mai puțin stres există pe fiecare dintre ele, deși prea mult este, de asemenea, nu este bun, deoarece greutatea in plus - minus o umbrelă.

Cum de a alege un proiect de informații umbrelă modul de a alege

umbrela Multicolor ridica mereu moralul.

În plus, primul punct, trebuie spus despre materialele de construcție. Pot fi utilizate oțel, plastic, aluminiu și altele (ne referim și spițe și rama). Spuneți fără echivoc că este mai bine, aici este imposibil, atâta timp cât fiecare material a fost de fapt testat pentru durabilitate și este confirmată prin certificate de calitate, care este, o umbrelă de la un brand bun de orice bun material. Diferențele sunt mai mult în alte nuanțe, cum ar fi alegerea unui oțel vom obține de multe ori este întotdeauna calitatea (în cazul în care nu este „China Steel“), minus numai aici, în greutate mare. Alegerea aluminiu, dimpotrivă, avem ușurința și numai în cazul în care este un aliaj de înaltă rezistență, care și durabilitate. În caz contrar, această umbrelă se va rupe la prima rafală de vânt. De asemenea, pentru a viziona afară din plastic, deși nu este de obicei, și fibră de carbon și o rezistență ridicată, fără îndoială, o alegere bună. Un foarte practic și sticlă, doar un material perfect, flexibile și a salva forme. Umbrela de la ea nu numai descompune când rafale de vijelie, și de a salva întreaga structură, îndoită în direcția cea bună. In mod similar, se pot alege materiale variații cum ar fi oțelul acoperit cu titan și fibra de carbon terminații. Este scump - da, dar va fi o lungă perioadă de timp. Și alegerea, aici este necesar să se evalueze calitatea materialelor, sau „ochi“, sau de a lua un brand dovedit în celebrele buticuri unde spun ce material este folosit pe noua achiziție.Aici, de fapt, toate caracteristicile structurale, este acum alegerea tesatura pentru umbrela.

2. Alegeti materialul de umbrela.

Pentru a crea o cupolă umbrelă este adesea folosit patru materiale: nailon, poliester, Teflon, și pânză pongee. Despre tesatura poate cere vânzătorului, este mai bine să se uite la eticheta. Cel mai simplu este nylon, utilizat în modelele mai ieftine. Dar calitatea nu este la fel de nailon și joasă, în comparație cu mai scumpe poliester, umbrele de nailon va dura mai mult, deși decolorare culori mai mare în nailon. Și dacă alegeți umbrela un pic mai scump, este mai bine să se uite la poliester cu bumbac, se pare ca o matase si satin, se pare uimitor. În plus, poliester cu fir de bumbac este mult mai durabil și mai bine de umiditate repels, și un poliester este cu siguranță mai bine, dar nu mai rău decât nailon. Costul este doar un pic mai mare, dar că umbrela nu arata ieftin, și să cumpere mai des de mai mulți ani. De altfel, poliester cu fire de bumbac sunt adesea contrafăcute, să-i dea lucrurile obișnuite, nu conduc, fire de bumbac de lumină sunt în mod clar vizibile.

Cum de a alege un proiect de informații umbrelă modul de a alege

E bine sa ai ploaie kuchochek cer fără nori.

Următorul pas de selecție, ea Pongee - tesatura japoneza cu proprietăți unice pentru a respinge umezeala. Acesta amintește plaschevka, făcute pe baza unei țesături de bumbac și mătase. Da, această umbrelă este un cadou perfect, dar dezavantajul este prețul. La fel cu o noutate - o pânză de teflon. La atingere este foarte subțire și moale, dar, datorită teflon, are proprietăți uimitoare resping ploaie. O astfel de umbrelă nu se udă, se va arata intotdeauna mare și va servi ca gazde pentru o lungă perioadă de timp.

3. Micul și producătorii și China, în special.

În piețele din aproape toate umbrelele din China, care sperie mereu pe cumpărători în căutarea de lucru de calitate. Mai bine pentru a alege umbrele de japonezi, Germania, Marea Britanie, italiană și producătorii francezi. Dar există o nuanță, acum pe piață de 90% din umbrele produce în China, în plus, aceleași mărci europene nu disprețuiesc ansamblul de acolo. Prin urmare, marcate cu „China“ nu ar trebui să sperie, umbrele de bune mărci renumite sunt făcute acolo și perfect îndeplini funcția lor principală - de protecție împotriva intemperiilor. Cu toate acestea, alegerea unui umbrelă bun de brand, numele lor de marcă distinctive trebuie să existe în toate părțile început și de sfârșit cu un pix cu o cupolă pânză.

Cum de a alege un proiect de informații umbrelă modul de a alege

Classic Umbrela negru este întotdeauna la modă.

Dar nu toată lumea își poate permite să cumpere o umbrelă de scump, asa ca uite, în primul rând, de calitate, apreciază că, pentru a alege componente din materiale și țesături din dreapta, doar așa și nu altfel, mărcile nu spun întotdeauna foarte mult. Amintiți-vă, pe falsurile pot fi orice comenzi rapide, chiar și în buticuri scumpe, uneori, acest lucru se întâmplă.

4. Lucrurile mici atunci când aleg o umbrelă.

Secretul principal nu este mult, dar sunt lucruri mici dau o contribuție semnificativă la alegerea corectă a umbrela. De exemplu, un stilou, ceea ce ar trebui să fie? Lemn, plastic, e preferinta personala. Alegerea circumferinței relativă ușurință și nu uitați să utilizați o umbrelă va fi doar pe vreme rea, de palmier, astfel umed, un vânt puternic, acesta va fi tot. Deci, în primul rând, răspunde la întrebarea: „Dețineți umbrela pentru un pix?“.

Acum, despre securitate. Toate final trebuie să fie întotdeauna protejate cu capace de plastic. Acest ac, și vârful, pentru că te poate răni pe cineva și de el însuși. Acest lucru este important mai ales dacă alegeți umbrelă pentru copii pentru copii. sistem de pliere, de altfel, de asemenea, ar trebui să poarte siguranță. La urma urmei, Doamne ferește pliere copilul prindeți degetul. Cu aceste motive, un copil este mai bine să cumpere mecanica.

Cum de a alege un proiect de informații umbrelă modul de a alege

umbrelă pliabilă poate fi realizată în jurul valorii de peste tot.

Și, în sfârșit, joncțiunea țesăturii dom și spițe. Amintiți-vă cât de des a venit de pe corzile de pe o umbrelă veche și a trebuit să fie cusută. Pentru a face acest lucru, selectați cupola cu capace speciale pentru spițe, este singurul mod sigur de a nu deranja cu un ac.

Și cine a fost în căutarea de informații despre umbrele de soare sau pentru oportunități foto, deci nu este aproape la fel. Doar despre nuanțele de selecție a acestor umbrele speciale citi alte materiale „Accesorii“.

5. Înainte de a cumpăra, încercați umbrela.

Deschideți umbrela, aproape, asculta dacă toate deschise în mod corespunzător, nu este blocat acolo. Se agită întreaga structură în stare deschisă, se simt puterea. să evalueze cu atenție dacă țesătura de alegere. Evaluează materialul spițe, cadru și alte componente ale umbrelei. Priviți cu atenție la întindere tesatura, acesta trebuie să fie bine întinsă în Umbrela și ușor de a fi liber în modelele de ori-out. Asigurați-vă că nu există defecte, evalua ușurința de construcție. Dacă luăm o hotă din oțel, trebuie să fie dificil, în cazul în căutarea pentru luminozitate, apoi aprecia spițe materialul carcasei și încă mai alert decât de obicei. Când totul a fost plăcut și există chiar și cea mai mică schimbare de gândire - cumpara! Dar nu ne-am spus despre un detaliu mai important - alegerea de culoare și stil umbrela.

6. Selectați umbrela stil.

Cum de a alege un proiect de informații umbrelă modul de a alege

Cu umbrela original și ușor de utilizat.

Astfel, un stil strict de afaceri, este negru, gri sau alb. Pentru umbrele de femei pot adăuga o singură culoare (toate culorile curcubeului), și clasic nu pierde un fel de celule. Aceste culori sunt potrivite pentru cadou, deoarece umbrela clasic ar trebui să fie în fiecare ființă umană. Și amintiți-vă, o umbrela este un accesoriu important pentru completarea ansamblului. Femeia în ploaie - o ghicitoare, nu rupe această tradiție. Și, să fie luminos, este întotdeauna la modă, și cel mai important, face ca vopseaua într-o zi ploioasă mohorât.

7. umbrelă de îngrijire.

Dacă ați cumpărat o umbrelă bun, este doar dreptul de a avea grijă de el. Se spală se afla intr-o stare deschisă a unui prosop cu apă și săpun. După aceea, se spală și se usucă. Pentru a face acest lucru mai des, mai ales în orașul prăfuit, în caz contrar puteți pierde culoarea. Si cel mai important, încercați să timp să se usuce după fiecare utilizare a umbrelei și fă-o numai în stare de semi-deschis. Deci, umbrela aleasă va fi întotdeauna nou și frumos.

Cum de a alege un proiect de informații umbrelă modul de a alege

Cu o umbrelă de bun se pot bucura de viață în orice vreme!

Tot ceea ce sunteți gata de a alege o umbrelă! Și nu trage că vremea rea ​​nu ar găsi prin surprindere și a fost evaluată o stare de spirit fin. Deoarece aerul după ploaie întotdeauna mai curat și de mers pe jos, în acest moment nu este plictisitor.