Cum de a construi casa de lemn pentru copii, cu mâinile lor

Copiii trebuie să fie fericit, nu este mult. Noi cumpărăm jucării pentru copii din magazin, referindu-se nu la lipsa eternă de timp și efort, nu da de a face ceva cu mâinile lor. De exemplu - căsuță pentru copii din lemn, unde copiii ar putea juca toată ziua, în timp ce petrecerea timpului in aer liber. Faceti o casa din lemn cu propriile mâini sunteți sigur pentru a aduce fericire copiilor săi!Dar adulții au nevoie de un pic de material. În ceea ce privește timpul personal, apoi pe „construcție“ ar trebui să-și petreacă câteva zile. Și nu uita de parteneri de încredere, deoarece copiii sunt foarte entuziaști să participe la construcția propriei case.

Cum de a construi casa de lemn pentru copii, cu mâinile lor

O colibă ​​placaj cu mâinile lor

Mulți oameni subestimează posibilitatea de placaj obișnuit ca material de construcție. Dar, dacă vă construi o clădire pentru utilizarea sa pentru mica fiica sau fiul, acesta va fi capabil să stea chiar și în stradă câțiva ani. Principalul lucru - se ocupe în mod corespunzător foi de placaj si materiale conexe. Placaj este destul de simplu pentru a face casa juca cu propriile lor mâini. rumeguș comprimat au caracteristici excelente de stabilitate la umiditate, cu prelucrare corespunzătoare.

Cum de a construi casa de lemn pentru copii, cu mâinile lor

CPD - mama durabilă și la prețuri accesibile, el este idealul în construcția Playhouse copiilor. DSP ușor de manevrat și să conducă la forma dorită. În cazul în care o casă este construită pentru fiica mea, este posibil pentru a lipi pe tapet colorat sau roz, în cazul în care fiul său - tapet decorativ imprimat cu tema auto. În general, un câmp imens pentru imaginație, principalul lucru - să aibă dorința de a realiza ideile, după consultarea cu copilul.

În plus față de cele solicitate foaie de PAL din lemn scânduri, cuie și șuruburi. Și, de asemenea - o ușă mică. Ușa este fabricată și independent cu utilizarea de scânduri din lemn și balamale metalice.

Cum de a construi casa de lemn pentru copii, cu mâinile lor

În cazul în care aveți nevoie de casa

Înainte de a începe o „construi“ o casa, ar trebui să decidă cu privire la numirea sa. Acest factor va depinde de locul în care casa va fi, iar în unele sezoane ale copilului vor fi acolo să se joace cu prietenii lui.

Alegeți următoarele opțiuni:

 • Casa situată într-o zonă rezidențială;
 • o casă pentru a juca în sezonul cald;
 • Opțiunea de semisezon.

Cum de a construi casa de lemn pentru copii, cu mâinile lor

Acești factori vor afecta nevoia de geamuri ferestre. pereți de izolare și instalarea unui mic incalzitor pentru iubitorii de ceai în aer liber în timpul iernii.

Cum de a construi casa de lemn pentru copii, cu mâinile lor

Casa pentru copii plasați într-o creșă sau loc de joacă. Un copil deține în „acasă“ său o valoare justă de timp și se pot adăuga unele dintre jucăriile lor. Acest exemplu de realizare necesită o cantitate minimă de material de construcție. Cele mai multe casa îndeplinește o funcție pur decorativă, și poate fi format aproape în întregime din placaj frumos decorate. Aceasta casa este cel mai simplu mod de a face propriile mâini.

Pune-o casă în grădina din curte sau o casă privată. Construcția este folosită numai în timpul lunilor calde. Ferestrele nu sunt neapărat geamuri, chiar la ușă, uneori, nu este nevoie. Este suficient pentru a face găurile corespunzătoare în construcția de placaj si lemn.

Cum de a construi casa de lemn pentru copii, cu mâinile lor


Dar este posibil să se construiască casa pentru copii, cu propriile sale mâini pentru utilizarea pe tot parcursul anului. Pereții pot fi ușor cald, glazura ferestrele și ușa trebuie să fie închise ermetic. cel puțin în timpul iernii La bea ceai cu prietenii în această clădire posibil. Puteți instala chiar și un încălzitor electric mic.

În funcție de opțiunea selectată depune, vor fi utilizate materiale suplimentare:

 • sticlă;
 • Lungimea de vată minerală izolarea pereților;
 • Elemente de cablare.

Cum de a construi casa de lemn pentru copii, cu mâinile lor

Determină mărimea

Dimensiunile casei va depinde de vârsta copilului. casa din lemn pentru copii pot fi de mici dimensiuni, dar nu uitați că copilul este în creștere, și într-un cuplu de ani de construcție va trebui să fie demontate, în cazul în care acum are 1,5H2 parametri.

Cum de a construi casa de lemn pentru copii, cu mâinile lor

Vrei să construiască propria ta casă mâini mai durabil pentru fiica mea sau fiul lui? Atunci vom face o înălțime de construcție de cel puțin doi metri. Plus acoperiș. Înălțimea totală a placajului va fi de 2,5 metri. Aceasta este - pentru partea din față. Pentru a se potrivi înălțimea pereții laterali foi de 2 metri.

Lățimea peretelui va fi de 2,5 metri. Acest lucru va fi suficient pentru a plasa în interiorul casei unele mobilier și jucării.

Cum de a construi casa de lemn pentru copii, cu mâinile lor

Inainte de a cumpara materiale pentru casa, ar trebui să decidă care sexul va avea. Să ne insista pe versiunea UE a podelei de lemn, care este potrivit pentru casa de stradă. Sexul pe un mic deal de busteni poate fi, de asemenea, utilizat în timpul sezonului rece. structurile de parametri pot varia, deoarece prezenta doar o listă de materiale necesare pentru a construi, vei fi capabil de a determina mai precis dimensiunea foilor, uși și panouri lungi. Asigurați-l destul de simplu, design-ul nu are nevoie de calcule complicate.

Deci, se prepară următoarele materiale:

 • Patru furnir;
 • patru bușteni, acestea sunt plasate în colțurile casei;
 • grinzi lățime minimă de 10 cm, care au nevoie de cel puțin șase;
 • Grosimea scândură de lemn de 1,5 - 2 cm în fabricarea podelei;
 • bord mai subțire pentru acoperiș.
 • panouri pentru finisarea și etanșarea pereților;
 • materiale pentru fabricarea de rame de ferestre și tocuri de uși, în cazul în care geamurile sunt glazurate, au nevoie de sipci de lemn și sticlă;
 • ușă cu balamale.

Cum de a construi casa de lemn pentru copii, cu mâinile lor

Nu uita de materiale de finisare. Placaj si elemente din lemn trebuie tratate cu impregnare împotriva paraziților și a coroziunii, în plus, acesta va îmbunătăți performanța de siguranță la foc. Acest lucru trebuie făcut pentru longevitatea clădirilor și siguranța copiilor. Afară, o cabină de lemn a relevat lac sau vopsea. Este recomandabil să se utilizeze o bază de apă sau acrilice.

Casa de copii poate avea un acoperiș din metal.

Cum de a construi casa de lemn pentru copii, cu mâinile lor

Ai nevoie să aibă grijă de iluminat în casă. Apoi, va trebui să conectați cablul electric tavan. Puteți pune pe perimetrul benzilor de plafon cu LED-uri, acest lucru - opțiunea cea mai economică și mai sigură. cablarea mâini este destul de ușor, ca urmare a casei de lemn pentru copii vor fi iluminate în seara, care va incanta pe cei mici gospodărie.

Cum de a construi casa de lemn pentru copii, cu mâinile lor

Construirea unei case din lemn

În primul rând aveți nevoie pentru a face podea. El va fi, în același timp, capacul. Datorită faptului că podeaua este montat pe grinzi, construcția poate fi transferată de la un loc la altul, dacă este necesar.

În loc de cuie este mai bine să se folosească șuruburi de lemn în loc de cuie obișnuite: construcții, astfel va dura mai mult. În acest caz, este necesar să se înarmeze și șurubelniță.

Cum de a construi casa de lemn pentru copii, cu mâinile lor

Atunci când podeaua este complet, rama de montare. În primul rând - jurnalele unghiulare, apoi - bord, care apoi va păstra acoperișul din copac. Pe laturile exterioare sunt fixate prin intermediul unor foi de placaj șurubelnițe. De asemenea suturate panouri de acoperiș. Pentru fabricarea sa poate fi folosit placaj, dar el este în mod constant cu privire la efectele de apă și lumina soarelui va deveni rapid necesare pentru a proteja proprietățile casei.

Cum de a construi casa de lemn pentru copii, cu mâinile lor

Pe pereții delimiteaza spatiul pentru ferestre si usi, contururile și asambla cadru. Instalați ușa. Consolidarea structurii de montaj panouri înguste suplimentare. Cea mai bună opțiune este de a instala panourile vertical pe ambele părți ale ferestrelor. Casa pentru copii, realizate cu propriile lor mâini, din interior, aveți posibilitatea să lipiți peste tapet sau vopsea imagini amuzante.

Galerie foto