Cum de a construi muschii pieptului la flotări la domiciliu

Vrei să știi cum să construiască un piept masiv la domiciliu, fără simulatoare? Sfaturile drept și cunoștințele de bază de anatomie pentru a vă ajuta să atinge succesul.

Cum de a construi muschii pieptului la domiciliu

În continuare vom vorbi despre mușchii pieptului, care va instrui, exercitarea, care vor fi utilizate și condițiile care trebuie îndeplinite pentru a se umfla rapid piept la domiciliu.Dacă doriți să vedeți rezultate rapide, nu se poate face fără a:

  • Cunoașterea anatomiei a mușchilor pectorali
  • Exercitii pentru diferite grupe de mușchi ale pieptului
  • Sfaturi privind formarea

Bazele Anatomia mușchilor pectorali

Sânul este compus din două grupe de mușchi:

Cum de a construi muschii pieptului la flotări la domiciliu

Pectoral pectorali majore și minore (acestea sunt mai mici și situate la mare)

Fibrele musculare lor merg în direcții diferite, astfel încât mușchii pectorali tind să fie împărțite în următoarele domenii:

Exercitii pentru diferite părți ale sânului

Amintiți-vă că își exercită propria greutate implică mai mult de o parte a pieptului, cu unele dintre ele a pus mai mult accent pe un anumit grup de mușchi.

Exerciții pentru părțile superioare și inferioare ale sânului

Verhnyayachast. push-up-uri cu picioarele pe platforma, push-up-uri cu extrem de ridicat șoldurile, push-up-uri cu picioarele de pe platformă și a ridicat mari pelvisului.

Partea de jos. push-up de la banca de rezerve, goluri de tensiune (aplece pentru a comuta focalizarea la partea inferioară a pieptului).

Exercițiile pentru părțile interioare și exterioare ale sânului

Dips arme de așteptare înguste (cum ar fi diamant sau orice altă variantă deshidratării în care sunt situate mâinile au latimea umerilor) de accentul cade pe interiorul pieptului. Pe de altă parte, push-up-uri cu o declarație largă de mâini sunt mai concentrate pe mușchii partea exterioară a sânului.

alte exerciții

Indian de push-up-uri - o opțiune excelentă pentru cei care par a fi obișnuite push-up-uri sunt prea ușor

Flotari cu bumbac - un exercițiu avansat conceput pentru a stimula mușchii într-o creștere mai activă

Cum de a construi muschii pieptului la flotări la domiciliu

Cum se pot combina exerciții în timpul unui antrenament?

Pentru cele mai bune rezultate includ exerciții de formare pentru mai mult de o parte a sânului. efectuați întotdeauna o varietate de exerciții pentru antrenament a rămas o provocare, deoarece provoaca cresterea masei musculare.

Cât de jos trebuie să omită corpul atunci când se efectuează push-up-uri?

Trebuie să atingi fața podelei. Încearcă să se miște încet, dacă aveți puterea de a păstra în același timp, din nou într-o poziție dreaptă. Ești mai puternic decât tine deveni, cu atât mai ușor va fi de a reduce trunchiului, păstrând tehnica corectă.

Cum să faci exerciții pentru a maximiza cresterea masei musculare?

Să ne uităm la modul de a face push-up-uri de la podea pentru a pompa muschii pieptului? Întotdeauna asigurați-vă că pentru a viza mușchii au rămas tensionate. Acest lucru va ajuta să obțineți cele mai bune rezultate atunci când se efectuează orice exercițiu la domiciliu sau pe piept în sala.

Cum de a construi muschii pieptului la flotări la domiciliu


efectua sârguință fiecare repetiție, și amintiți-vă că exercitarea dă roade numai dacă rămâne dificilă. Urmați aceste sfaturi, asigurați-vă că tehnica, și apoi să fie capabil de a construi musculare fără utilizarea de scoici și aditivi. În continuare, vă vom arăta cum să construiască mușchii pectorali la domiciliu, cu ajutorul push-up-uri.

5 exerciții cu propria lor greutate pentru mușchii pectorali

Mulți oameni cred că, în scopul de a pompa un piept masiv, aveți nevoie pentru a merge la sala de sport sau de a folosi echipamentul de sport. Cu toate acestea, există mai multe exerciții care le puteți face la domiciliu, fără nici un echipament, deoarece greutățile din ele este greutatea propriului corp. Și vă vom arăta cum să faci push-up-uri de la podea pentru a pompa pectorali fără echipamente suplimentare.

Efectuarea de push-up-uri pentru mușchii pectorali și 5 exerciții de mare pentru a ajuta la pompa de san la domiciliu destul de repede.

grupe musculare vizate. piept, brate, umeri si spate

1. Push-up-uri

Push-up-uri pe mușchii pectorali în stilul clasic - un exercițiu de mare cu propria sa greutate, care vizează dezvoltarea mușchilor Pieptul și brațele. Avantajul său principal este că o poți face oriunde și oricând. Pentru a face acest lucru aveți nevoie doar de o suprafață solidă.

Push-up-uri sunt de lucru mai multe grupuri musculare. Spre deosebire de alte exerciții care necesită cochilii grele, acestea implică mușchii mici ca stabilizatori. Acest lucru înseamnă că, în plus față de piept în lucrări includ flexorii șoldului și mușchii miezului.

Cum de a construi muschii pieptului la flotări la domiciliu

Dacă doriți să pompa un piept masiv și nu știu de unde să încep, utilizați clasic flotări până când simți că ai devenit mai puternici și pot complica exercițiul.

2. Push-up-uri cu picioarele pe platforma

Flotari cu picioarele pe podium sunt versiune mai sofisticată a clasic de push-up-uri. Sarcina este crescută prin plasarea nivelul picioarelor mai mare. Cu cat mai mare banca de rezerve (sau orice alt element selectat), mișcările mai intense și mai complexe, devin care duce în consecință la o mai multe rezultate notabile.

Cum de a construi muschii pieptului la flotări la domiciliu

3. Diamond push-up-uri

Diamond push-up-uri - o versiune mai complicate de push-up-uri. Când executați, aveți nevoie pentru a pune mâinile, astfel încât degetele mari și arătătoare ating, formează o siluetă de un diamant. Această formulare a mâinii permite utilizarea activă a triceps și interiorul pieptului.

Cum de a construi muschii pieptului la flotări la domiciliu

4. flotari izometrice

flotari izometrice permite să lucreze muschii piept, fese, umeri și brațe, precum și pentru a îmbunătăți definiția. Pe lângă faptul că acest exercițiu dezvoltă rezistență fizică, întărește, de asemenea, spiritul.

Acest lucru se datorează faptului că trebuie să țină corpul în stare închisă, atâta timp cât este posibil. Cel mai important, cred că poți face acest lucru și să încerce să îmbunătățească întotdeauna rezultatele.

Cum de a construi muschii pieptului la flotări la domiciliu

Utilizați diferite variante de push-up-uri pentru mușchii pectorali. Cu ajutorul lor, puteți face o varietate de programe de formare și pompa de san mai bine.

5. Push-up-uri cu o declarație largă de mâini

Push-up-uri cu o declarație largă de mâini - o altă variantă de push-up-uri, ceea ce va crește povara asupra muschilor pieptului. Amintiți-vă că mai mult te aranja o parte, mușchii zadeystvuete mai activi.

Cum de a construi muschii pieptului la flotări la domiciliu

Acest exercițiu va contribui, de asemenea, consolidarea puterea părții superioare a mușchilor pectorali și corpul ca un întreg. Acum știi cum să pompa de san push-up-uri în condiții casnice.

Dar, probabil știi că cresterea masei musculare mai bine, trebuie să schimbați în mod constant sistemul de formare, astfel încât mușchii nu au timp să se obișnuiască, și în continuă creștere. Pentru a împinge în mușchiul pectoral a fost permis rezultat permanent, este posibil să se utilizeze o greutate suplimentară. De exemplu, puteți lua geanta și a pus-o în cărțile pentru greutatea și deja a efectua push-up-uri cu un rucsac pe spate. Foloseste-ti imaginatia pentru a surprinde corpul tau si pompa muschii pectorali la domiciliu.