Cum de a elimina pistruii metodele tradiționale și mijloace moderne

Cum de a elimina pistruii metodele tradiționale și mijloace moderne

Unde sunt pistruii

Pistruii sunt cauzate de ereditate. dar gena responsabilă de apariția lor nu a fost încă găsit. Brown sau pete rosiatice apar pe zonele pielii, care sunt din motive specifice pentru a produce mai multa melanina.De regulă, există pete în primăvară, cu începutul zilelor însorite, astfel încât să le numesc pistrui. Cu toate acestea, nu numai razele soarelui de declanșare „pete“ a pielii.

De multe ori cauza culoare inegală devine modificări hormonale în organism. Acesta este motivul pentru care călăfătui este aproape întotdeauna să devină mame tinere.

Din fericire, după cum arată experiența, elimina pistruii, dacă se dorește, ar putea chiar doamnelor cu acest tip de piele, cum ar fi Lindsay Lohan.

Cum de a elimina pistruii

metodele tradiționale

Pentru a ascunde fata, gat, umeri, urme de săruturi solare în Rusia din cele mai vechi timpuri fost utilizate produse lactate. spălarea zilnică de lapte acru ajutat fetele găsească ten alb și finețea pielii.

Bun pentru a face față cu pistrui și următoarele instrumente:

  1. patrunjel proaspat tocat si se toarna un pahar de apă clocotită. După aceea, mijloacele de 2 ore și ștergeți această infuzie feței și gâtului.
  2. albire eficientă și proprietăți răcoritoare boabe negre și coacăze roșii. Cum de a elimina pistruii cu ajutorul lor, odată ce am știut toate fetele din sat: suc de fructe de padure proaspete, au aplicat pe piele înainte de a merge la culcare.
  3. Puteți lupta cu pistrui folosind păpădie. Pentru a face acest lucru, trebuie să se pregătească o infuzie din frunze de plante (2 linguri prime se toarnă 0,3 litri de apă și se fierbe timp de 10 minute) și ceea ce înseamnă că se spală fața în dimineața și înainte de culcare.
  4. Pentru a elimina de pe fața de pistrui, puteți șterge sucul de ceapă sale obișnuite.
  5. Cum de a elimina pistruii de pe fata, spune un alt mod național: șterge suc de hrean pielii, jumătate diluat cu apă.
  6. efect de albire are, de asemenea, suc de lamaie, care se aplică pe piele și se lasă câteva minute, apoi se clătește cu apă rece.
  7. Un pic de ajutor ușura pistrui suc de castravete, care șterge doar fata de doua ori pe zi.


Mijloacele moderne de combatere a pistrui

cosmetologie modernă oferă o gamă largă de agenți de înălbire. Utilizarea lor permite de a obține un rezultat bun în cel mai scurt timp posibil. Plus folosi magazin mijloace pentru a lupta cu pistrui este ușurința în utilizare și eficiență.

creme Lightening și alte produse cosmetice pot fi găsite în multe dintre principalii producători de produse cosmetice. De exemplu, Belcosmex, Himalaya Herbals, Țara Sfântă, Clarins, Floresan, Eveline, BIELITA, Phytomer, L'Occitane, linia roșie și colab., Există creme de albire, și emulsii. care sunt populare cu multe femei. Apropo, site-ul nostru a scris deja despre modul de a alege și de a folosi o crema de albire.

cosmetologie hardware

Multe femei se întreabă cum de a elimina pistruii față și corp o dată pentru totdeauna? Răspunsul la această întrebare poate fi experți de intervenții chirurgicale cosmetice moderne.

Astăzi, există tratamente care rezolva perfect multe probleme, inclusiv problema de pistrui.

După cum puteți vedea, există mai multe moduri de a rezolva probleme, cum se elimina pistruii.

Site-ul sympaty.net dorește să le reamintească cititorilor săi că toate fondurile care luminează pielea, - oamenii sau magazin - au un efect destul de puternic asupra pielii, astfel încât acestea trebuie să fie aplicate cu precauție, urmând instrucțiunile. Mai bine, se consulte cu medicul dumneavoastră pentru a asigura siguranța acestora.

În căutarea unui ten, chiar, unele femei petrec peste experimente destul de grave. Nu aveți nevoie să urmeze exemplul lor: mai bine să fie proprietarul unui imprastiere dens de pistrui aurii decât o urmă de iritare și inflamației.

Înțeleg de ce Depoluarea pistrui, ele sunt o persoană foarte simplu. Și dacă este o fată drăguță, atunci de afaceri va interfera serios cu pistrui!

Soțul meu, pistruiată, și voi încerca cu siguranță o reteta cu suc de lămâie. Cred că este cel mai eficient. dar dacă nu funcționează, la rândul său, salonul de frumusete pentru a elimina pistruii.