Cum de a face un arbore genealogic al familiei sale

Prima sursă de a începe cercetarea este arhivă acasă. fotografii și documente vechi. dosarele de angajare, certificate de căsătorie. certificate de naștere, diplome și certificate. Cu fotocopii ale tuturor documentelor, eliminați și să reinstalați originalul, nu pierde informații valoroase. Împărțiți datele în două dosare: rudele pe paternă și liniile materne. Pentru fiecare persoană informațiile sunt colectate într-un fișier separat. Deci, nu te blochezi în labirintul de relații.În fiecare familie există o tradiție care sa întâmplat în viața celor dragi, cel puțin două sau trei generații. Pentru a interviu rude, lista de întrebări atent in avans nu va fi dificil, dacă vă aflați sau puteți organiza masa festiva sau o noapte de amintiri. Într-o situație în care nu se poate înregistra informații pe un suport de hârtie, cel mai bine este de a utiliza un înregistrator de voce, astfel încât să nu va fi dor de un singur detaliu, pentru că familia poate întrerupe reciproc, adăugând la poveste. Amintiți-vă, astfel cum se menționează la gradul de rudenie și pregătiți-vă să asculte povești interesante.

Dar rudele de cunoștințe nu au fost întotdeauna complete și exhaustive. Dacă decideți să învețe despre strămoșii lor mai, dar să-ți spun despre asta nimeni, poate, atunci când faci cercetarea initiala te va ajuta in arhiva. Dar pentru aceasta este necesar să se cunoască numele și prenumele, anul și locul nașterii unei persoane, despre care doriți informații.

Asigurați-vă un arbore genealogic poate fi imitând tradiții europene, care au fost distribuite în România este slabă. Cel mai adesea, trunchiul de copac a însemnat progenitoare și ramurile sale - descendenții săi care trăiesc astăzi. Uneori trunchiul desemnează persoana care desfasoara activitati de cercetare, și ramuri - de strămoșii săi.

Elaborarea unui arbore genealogic - un proces creativ foarte consumatoare de timp. Cu toate acestea, rezultatele sunt în valoare tot timpul și efortul. Cunoaște rădăcinile tale este pentru toată lumea. La urma urmei, după cum știți, fără trecut nu există nici un viitor.Cum de a face un arbore genealogic al familiei sale

Procesul de colectare a informațiilor începe prin a întreba rudele lor. arbore genealogic poate conține orice informație despre strămoșii dumneavoastră, dar datele cele mai de bază - este numele, prenumele și patronimicul unei rude, sexul, data nașterii și a relației. Principalele instrumente de dvs. în acest stadiu - notebook-uri și stilou. Intervievarea mami și tati, să ia iformatsii maximă. De multe date frații și surorile lor, probabil, ei știu. Scrie totul într-un caiet sub forma unui tabel. În cazul în care părinții au orice lacune de memorie, vă lumineze frații și surorile lor. Ei bine, dacă sunt în viață bunicii tăi. Generația mai în vârstă, cu atât mai mult o acordă o importanță la rădăcinile sale. Bunicii vă va spune mult mai mult decât părinții lor. Orice detaliu care aveți nevoie pentru mai multe poiskov.Deystvuya astfel încât să puteți restaura arborele până la bunici stră-stră. Aceasta este de patru generații adâncime. Unele informații se pot pune in lumina membri ai familiei tribului lui 6, dar limitează și mai mult căutarea de informații vozmozhnostey.Teper ar trebui să fie în arhivele. Din păcate, furtunoase secolului XX, pentru care România a participat la două războaie mondiale și a supraviețuit 2 schimbarea de regim politic ne-privat dovezi documentare mnozhstva valoroase din trecutul nostru. Multe arhive uteryany.escho o singură sursă de informație - aceasta este internetul. dar aici trebuie să știe cum să caute. Acum există mai multe site-uri care pot găzdui copac. Dintr-o dată unele dintre ele puteți găsi link-urile care lipsesc din trecutul tău.

Cum să utilizați Când începe să atragă copac grafic, veți întâlni anumite dificultăți. Faptul că numărul de familii cu fiecare generație încă în creștere, și este puțin probabil să fie în măsură să le descrie pe o bucată de hârtie obișnuită de la. Mai ales trebuie remarcat faptul că pomul nu crește la fel de înalt ca și lat. Este mai mult ca un copac face piramidu.Chtoby inversat. Utilizați unul dintre programele concepute în acest scop. În principiu, puteți crea o diagramă în programul Microsoft Excel.

Regulile de întocmire copac, există trei abordări pe care le preferă să decidă abordarea sami.Pervy - pornind de la familia fondatorului. Aceasta este o abordare clasică, și este folosit în principal pentru a arăta descendenții unei abordări cheloveka.Vtoroy - construi copac. începând cu el însuși. Această așa-numita metodă egoistă. Cine este cel mai popular mod de a rezuma informatsii.Trety familiei - concentrice. Este un mod de a arăta și strămoșii și descendenții omului. Înfățișată ca un cerc - un cerc cu o singură mână extins de către strămoși, pe de altă parte - în detrimentul generațiilor viitoare.