Cum de a trata o tuse la domiciliu

Tusea poate fi numit un fenomen benefic nu ar trebui să lupte împotriva ei, dimpotrivă, pentru a ajuta ușor, luând diverse expectorante. În cazul în care acest fenomen este rulat, acesta va intra în stadiul cronic. Trebuie mai ales să fie participat la, în cazul în care tusea persista pentru o lungă perioadă de timp, pentru că, în acest caz, tratamentul standard nu ajuta.tratament tuse umedă

vindeca tuse destul de simplu la domiciliu. Sarcina principală a tratamentului său este de a accelera eliminarea flegma, acumulate în lumenul organelor respiratorii. Pentru a face acest lucru, încercați să luați multe lichide. În acest scop, perfect coacaze ceai, trandafir sălbatic, zmeura si tei. Scapă de tuse poate ajuta un amestec de miere și alune. Pregătirea este foarte ușor să se pisa 20 de grame de nuci si se amesteca cu 100 de grame de miere. Amestecul rezultat este recomandat să bea în timpul zilei în porții mici, bea lapte cald.

De asemenea, atunci când tuse, puteți folosi proprietățile curative ale ceapa. Legumele ar trebui să fie tăiate, se umple cu zahăr și un pic așteptați. Luați suc de ceapa ar trebui să fie mese mici pe tot parcursul zilei. Deja a doua zi tuse pacientul va fi mult mai puțin. Cand tuse umeda ajuta inhalare cu ulei de eucalipt. Datorită acestei proceduri se va putea recupera rapid.

Tratamentul tusei uscate

tuse uscată nu este foarte util pentru organism, astfel incat tratamentul nu este să-l stimuleze, ci dimpotrivă, suprimarea sau transfer în formă umedă. Rezultate bune compresii toracice și inhalații. De asemenea, în acest caz, necesită utilizarea de medicamente.

Dar, de asemenea, despre metodele oamenilor nu trebuie uitat. Deci, pentru a atenua tuse uscată poate fi din cauza grăsime de gâscă. Este nevoie să se pregătească un amestec, format din el si ceapa tocata. După aceea, trebuie frecat înainte de culcare în gât și piept. Cu toate acestea, această metodă nu este potrivit pentru cei care mâine pentru a merge la locul de muncă, pentru că mirosul de ceapa este foarte persistentă și dificil de a scăpa de ea ar fi. tuse uscată pot fi tratate cu urzica bulion. Acesta ar trebui să bea de mai multe ori pe zi.

O tuse care a intrat în formă umedă, trebuie să facă mai mult și decoct de iarba mare sau mama-si-mama vitregă. Se recomandă să bea după 30 de minute după ce a fost băut un decoct de urzici. Acest tratament va necesita o persoană de disciplină, dar a doua zi, tusea va deranja mult mai puțin, și, ulterior, lăsați cu totul.tuse pentru copii - un fenomen destul de frecvent, și poate avea loc într-un copil de orice varsta. Ea apare ca un reflex la stimularea trahee, arborelui bronșic, sau a gâtului.

Cum de a trata o tuse la domiciliu

Dacă tușiți membranei mucoase sunt grupuri de virusuri, alergeni, corpuri străine. Acest proces eliberează căile respiratorii, curăță-le.

Tusea este uscată și umedă. Uscata apare de obicei atunci cand SARS, etapa inițială de pneumonie, tuse convulsivă, pleurezie, astm. apare umede în cele mai umede bronsita, pneumonie, si unele forme de tuberculoză.

Mesele și de îngrijire a copilului în timpul bolii

ajutor mai rapid pentru a face față cu o aerisire regulată tuse a camerei în cazul în care copilul bolnav, lipsa de fum de tutun de interior, umiditate in camera de aer, punând unele copil pe stomacul lui (în timp ce există stimularea procesului de sputa), piept vibratoare masaj, exerciții de respirație. Puteți cere copilul umflarea baloane, sufla printr-un pai într-un pahar cu apă la suprafața bulelor în creștere.

Tusea copii are un terci lichid util, piure de cartofi cu o mulțime de lapte. mijloace eficace cu o astfel de boală este de struguri, deoarece se vindecă lumina promovează expectorație. Puteți folosi suc de struguri cu o linguriță de miere. Nu este nevoie pentru a da bauturile care contin zahar, in special pentru copii carbogazoase. De asemenea, incearca sa elimini din dieta de bomboane pentru copii și alte alimente care conțin zahăr.

Dintre drogurile în lupta împotriva tusei copil de ajutor „Linkus“, „Gedeliks“, „Sinekod“, „Bronchipret“, „Erespal“ și alte mijloace. Cu toate acestea, ei au restricții de vârstă și contraindicații, astfel încât acestea să poată fi utilizate numai după consultarea cu medicul dumneavoastră.

Home remedii pentru tuse

Infuzia nalba este suficient de mijloace eficiente la tuse pentru copii. Frunza de droguri fin marshmallow necesar să se insiste într-un pahar de dafin termos o oră de apă clocotită. Pentru a da un copil bolnav o linguriță la fiecare 6 ore.

Inhalarea poate folosi frunze sau ulei de eucalipt. Brew perfuzia în cerc, ori pâlnia de hârtie. marginea crater lat pus pe cupa, prin marginea îngustă a copilului trebuie să inhaleze aburul.


tuse și apă minerală cura calma și lapte. Sticla trebuie sa toarne jumatate fierbinte lapte si apa alcalina. lapte cald cu miere va ajuta atunci cand tusea incepe sa se gadila in gat. Copii la laptele cald este mai bine pentru a adăuga smochine.

Copiii vor incanta atat in medicina gustoase, pentru prepararea pe care trebuie să se amestecă 100 g de miere și unt, se adaugă într-o pungă de vanilie, se amestecă bine. Lăsați remediul pentru copii 1 lingurita pe zi.