Cum pentru a curăța părțile laterale ale omului pentru a elimina grasimea de pe laturile

Cum pentru a curăța părțile laterale ale omului pentru a elimina grasimea de pe laturile

La barbati, corpul nu este la fel de sensibile la acumulări de grăsime, ca o femeie. Dar, în cazul în care câștiga de grăsime de pe părțile laterale, devine dificil de a elimina sarcina, dar greu de realizat. Pentru a scăpa de părți suplimentare. acționează în mod cuprinzător necesar. Să înțelegem acest lucru în detaliu.schimbarea mănâncă

Scoateți omul din partea groasă se va schimba dieta. Este important să urmăriți ce alimente mâncate în fiecare zi.

Pe măsură ce se acumulează grăsimea de pe părțile laterale, datorită consumului de grăsimi și zahăr, să încerce să le reducă sau chiar să excludă din meniurile lor. Încercați să mănânce o echilibrată și corectă.

Mișcarea - inamicul acumulărilor de grăsime

Pentru a elimina grasimea de pe părțile laterale ale oamenilor recomandate pentru a rula în fiecare zi. Jogging tonifierea intregului corp, strânge corpul, ceea ce face o persoană mai sănătoasă și subțire. Înainte de a face jogging sigur de a face un antrenament ușor. Kilometri cuceri, luând în considerare capacitatea lor fizică, disponibilitatea și sănătate.

Deoarece mișcarea ajută să facă laturile mai subțire, acasă încerca întotdeauna să meargă. De asemenea, nu strică să se ridice pe cont propriu etaj al liftului și pe scări.

Piscina, înregistrați-vă pentru clase în fotbal sau conduce ei înșiși mingea în stadion cu copiii lor, prieteni sau colegi.

Exerciții pentru a combate grupurile de grăsime de pe părțile laterale

Scoateți grăsime de pe părțile laterale ale omului pentru a ajuta la o varietate de exerciții. Este important să se efectueze exerciții de aerobic, pante laterale, apăsați piatră. Puteți face o mulțime de diferite programe, elaborate de către un instructor de fitness pentru fiecare om în mod individual.

dezvoltarea de programe

Scoateți mare om lateral va ajuta programul pentru a construi musculare și de a menține țesutul muscular. Punctele sale principale:

  1. a fugit repede în sus pe deal sau scări, și de a face un nesimtit, banc de presa și împinge cu greutăți. Aceste exerciții sunt bune pentru sistemul cardiovascular, și, de asemenea, arde cu succes grasimea acumulata. Ei cresc metabolismul, lucru pe muschii abdomenului si partea inferioara a spatelui;
  2. Pentru a îndepărta partea proeminentă, este recomandat pentru a efectua exerciții de rezistență, cu o greutate de mai multe abordări.


Indeplinirea toate recomandările instructorul poate distruge rapid partea de grăsime.

Primul program

Primul program este format din patru exerciții:

Întregul set de exerciții ar trebui să fie făcut în mod ciclic. Între exerciții de pauză poate fi nu mai mult de 30 de secunde. După fiecare ciclu, trebuie să se odihnească timp de două minute. Întregul complex ar trebui să fie repetat de trei ori.

Al doilea program

Un set de exerciții pentru al doilea program:

  1. 6 ori, greutăți duble de ridicare la umar;
  2. De 10 ori, dublu-press cu haltere;
  3. De 6 ori cu fandare ghemuit cu greutăți;
  4. 10 de ori, urmați up-uri de pe presă.

Astfel de exerciții, de asemenea, trebuie să efectueze ciclic la intervale de un minut. După fiecare rundă de trei minute de odihnă. Se repetă întregul program este recomandat de trei ori.

Formarea ar trebui să fie efectuată de trei ori pe săptămână - în fiecare altă zi, care desfășoară în etapa a doua a programului. Un astfel de sistem de acțiune arde 400 de calorii si mai mult in timpul exercitiilor, si alte 400 de calorii timp de trei ore după antrenament este finalizată. Vă recomandăm utilizarea unui puls metru manual si caloriile arse.

leagăn în mod corespunzător de presă

Pentru partile laterale sunt plecat, este important nu numai pentru a face cu ei, dar, de asemenea, pentru a consolida masei musculare abdominale. În acest scop, este posibil să se efectueze răsucirea pozitia culcat pe spate a corpului.

efectua corect înclinare laterală

În picioare chiar în mână, să ia o gantera. Urmați-le și înclinat într-o parte, în al doilea.

După aceea, să ia o gantera doar mâna dreaptă, iar poziția din stânga pe centura. Mână cu pondere ține deasupra capului său. Spre cotul mâna stângă în lateral. Schimbarea mâini și să urmeze o înclinare similară în a doua direcție - dreapta.

Atingerea cu oprire în poziția culcat

Culcat pe spate, îndoiți picioarele de la genunchi, picioarele paralele între ele. Pune-ți mâinile pe langa corp. Indoaie trunchiul, astfel încât pentru a obține mâna dreaptă la piciorul drept. Trunchiul ar trebui să fie mutat paralel cu podeaua, fără a se ridica de la ea.

Mișcările se aseamănă cu un pendul sau lateral se îndoaie numai în poziția culcat pe spate.

În mod similar, urmați mâna stângă atinge piciorul stâng. Se repetă de 7 - 10 ori pentru fiecare parte.

genuflexiuni hinduse

Aceste genuflexiuni ajuta cel mai arde grupuri de grăsime de pe părțile laterale ale oamenilor. Ghemuit nevoie în fiecare zi, timp de trei minute.

Stand erecta, mâinile pe langa corp. Ghemuit, atâta timp cât degetele de la mâini să nu atingă podeaua. a reveni la poziția în mod energic inițială.

Exercitarea de yoga pentru burtă și părți

Stând maximă se adună în stomac și țineți musculare într-o stare de tensionate 30 de secunde. Exercitarea trebuie să efectueze în fiecare zi, timp de cinci minute pe zi, nu mai puțin.

Amintiți-vă! Când începe primul faci exercițiu, nu doar fac exercițiile la maxim. Urmați prima zi a fiecărui exercițiu de mai multe ori. După ceva timp, numărul poate fi crescut. Pregătiți-vă la faptul că acestea ar fi mușchii prost pregătiți. Dar, după câteva sesiuni de durere merge departe, și cu ea începe să se topească grăsimea de pe părțile laterale.

Acum, că știi ce acțiuni pot ajuta un om să ardă grăsimile acumulate pe părțile laterale. Este important să se acționeze în mod exhaustiv, cu strictețe recomandările unui instructor de fitness si nutritionist. Dacă totul este corect, fără abatere de la regulile, într-un timp scurt, puteți obține solduri bine proporționat și mușchii abdominali înăsprit. Acesta îmbunătățește nu numai forma corpului, dar, de asemenea, starea de spirit.

(Nu există voturi Fii primul)