Cum sa scapi de arsuri la stomac acasă repede


Pentru a scapa de arsuri la stomac la domiciliu, puteți utiliza o varietate de mijloace. Despre cele mai eficiente rețete populare vă spun în acest articol.Pirozis rezultă din faptul că esofagul este adjudecată la acid gastric, și care provoacă cele mai senzatia de arsura, precum si poate determina o caracteristică suplimentară a simptom de arsuri la stomac - gust acru, însoțită de regurgitarea neplăcută. Pirozis nu suportă prejudicii sănătății în cazul în care nu este un simptom al însoțitor alte boli, în special la nivelul tractului gastro-intestinal, cu toate acestea plăcut, de asemenea, nu se va numi, deoarece sentimentul de arsuri la stomac poartă întotdeauna un disconfort.

Cum sa scapi de arsuri la stomac acasă rapid, fără pastile? Nu e fiecare organism poarta medicamente, și să se ocupe de ardere încă nevoie pentru a face trecut repede. Metode pentru a scăpa de arsuri la stomac acasă rapid și pentru totdeauna rețete populare pentru a elimina arsuri la stomac, care sunt destul de sigur și plăcut chiar și pentru uz casnic. Pregătirea un excelent remediu pentru arsuri la stomac de suc de cartofi.

De ce am arsuri la stomac

Înainte de a începe pentru a trata arsurile la stomac. Este necesar să se afle de ce obtinerea de acid gastric in esofag se produce în continuare? La urma urmei, eliminând probabil cauza inițială, și poate elimina foarte pirozis și repetate manifestarea ei.

La risc sunt acei oameni care au fost deja diagnosticați cu boli gastro-intestinale, precum si arsuri la stomac de multe ori „vizitate de“ și la femeile gravide, chiar dacă acestea nu au suferit de arsuri la stomac. În plus față de aceste grupuri de persoane, trebuie să fie în cauză și altor persoane, deoarece acestea pot ajunge si arsuri la stomac, mai ales în cazul în care o persoană care se sprijină pe aspirina.


Cum sa scapi de arsuri la stomac acasă repede

Pirozis poate fi un rezultat de a manca prea mult, dar în aceste cazuri, atacul durează mult și dispare repede. În cazul în care, cu toate acestea, în cazul supraalimentării arsuri la stomac rămâne în cauză, ar trebui să arate un pic mai profund, pentru că este de multe ori adevăratul motiv constă în însăși măruntaiele corpului.

În acest context, putem obține o listă principală a cauzelor de arsuri la stomac:
• Boli ale tractului digestiv;
• Perioada de gestație;
• Supraalimentarea;
• Abuzul de picant, prăjit, sărat și afumat;
• Problemele sistemului cardiovascular;
• Boli ale sistemului nervos.

Astfel, în unele cazuri, este suficient doar pentru a elimina foarte cauza arsuri la stomac. De exemplu, în hyperalimentation, scad porțiuni. Și în cazul de arsuri la stomac sarcinii poate opri îngrijorătoare după nașterea copilului.

Pentru cei care sunt în mod constant chinuit de arsuri la stomac, si sunt destul de obosit, este necesar să se știe cum să scape de arsuri la stomac acasă repede. Da, și pentru prevenirea unor astfel de prescriptii va fi util, pentru că nu știi niciodată când va depăși senzația de arsură neplăcută. Care este diferența pirozis în timpul sarcinii și cum să scap de ea.

Sucul proaspat ca remediu pentru arsuri la stomac

Beneficiile de suc proaspăt a fost mult timp cunoscut multe fapte. Aceasta nu este doar un tonic pentru întregul corp și un impuls de energie și de sănătate. Dar, de asemenea, o modalitate foarte bună de a scăpa de arsuri la stomac la domiciliu rapid, și în timpul sarcinii, această metodă poate fi utilizată, de asemenea. Dar, nu toate sucurile sunt potrivite ca un remediu pentru arsuri la stomac, este necesar să se acorde o atenție specială suc de cartofi, suc de sfeclă, sucul de varză.

Această băutură este considerată a fi una dintre cele mai eficiente metode pentru a scapa de arsuri la stomac acasă repede. Sucul de cartofi ajută la ameliorarea rapidă arderea, și este, de asemenea, un excelent remediu pentru gastrita cu aciditate ridicată, care este adesea însoțită de arsuri la stomac.

Bea suc de cartofi ar trebui să fie imediat din momentul presării, deoarece mai târziu, timp de 10 minute, el pierde toate proprietățile sale magice. Trei cartofi trebuie curățate, spălate, frecat pe o terochke fină. Mai mult, piure de cartofi ar trebui să fie depășite prin utilizarea cheesecloth. Astfel, sucul separat de pulpa, care, în acest caz, va fi absolut inutil.În cazul în care atacurile de arsuri la stomac apar în mod regulat, ar trebui să bea un pahar de suc de cartofi pe stomacul gol, timp de 10 zile. După ce a băut băutura ar trebui să ia poziția culcat pe spate și să rămână acolo timp de 30 de minute. După tratament, este necesar să se ia o pauză, de asemenea, în 10 zile. În mod ideal, suc de cartofi de tratament efectuat de trei ori. În această perioadă vom reuși să scăpăm de arsuri la stomac pentru o lungă perioadă de timp.

Important! Sucul de cartofi nu poate fi utilizat cu aciditate scăzută, diabet. Cum de a consolida sistemul imunitar, fără droguri.

Cum sa scapi de arsuri la stomac acasă repede

Tratamentul de arsuri la stomac: Iarbă

Ierburi - Un alt mod de a scapa de arsuri la stomac acasă repede. Probabil că nici o singură listă de rețete populare, nu fără plante aromatice, caz de arsuri la stomac nu este o excepție.

Infuzia de mușețel ajută la reducerea aciditatea din stomac. Trei linguri lingură de mușețel iarbă uscată trebuie să toarne un pahar de apă în fierbere timp de 20 de minute și, de scurgere. O astfel de tinctura de mușețel de sticlă împotriva arsuri la stomac este luat de trei ori pe zi. Întregul curs de tratament timp de trei săptămâni.
amestec pe bază de plante

Aceasta reteta include mai multe tipuri de plante aromatice. Paul lingura flori de musetel zdrobite ar trebui să fie amestecat cu o lingurita lingura de frunze de patlagina, și aceeași cantitate de must de bere uscată Sf. Ioan.


Cum sa scapi de arsuri la stomac acasă repede

amestec din plante turnat un litru de apă clocotită, acoperit cu un capac etanș (cel mai bine folosit pentru acest tincturi presterilizate borcan de sticlă litru). amestec infuzat timp de 15 minute (în nedeschis!). Este necesar să se bea o lingura de tinctura înainte de mese de trei ori pe zi.

carbon activat cu arsuri la stomac

Deși carbon activat și nu se încadrează în grup, cum să scapi de arsuri la stomac acasă rapid, fără pastile, dar cu siguranță nu a rănit. Și poate fi considerat cărbune activ dăunătoare? Cărbunele este bun. Că el „presupune“ excesul de acid gastric, care și să depună eforturi pentru a ajunge în esofag, provocând arsuri la stomac. Carbon activat, ca un mijloc de a scăpa de arsuri la stomac poate lua și femeile gravide, deoarece tabletele de cărbune nu irita mucoasa intestinală.

Dacă ați prins atacul de arsuri la stomac, acesta va fi suficient pentru a bea doar câteva tablete de cărbune activat și arderea va avea loc. numai pastile ar trebui să fie luate cu multă apă, astfel încât efectul a avut loc mai rapid.

In atacurile mai complicate și dureroase ale pirozis recomandate fărâmița 10 comprimate de același carbon activat și se amestecă cu o jumătate de litru de lapte. Toate consumate la un moment dat.

Atenție! Destul de ciudat, dar supradoza de carbon activat se poate produce. Norma zilnică este de un comprimat pe 10 kg greutate corporală.

Prin efectele secundare includ diaree, fecale negre, uneori, constipație.

Noi tratăm arsurile la stomac miere

Mierea ajută la „calm“ stomac, îl învăluindu ușor. Dar, dragă, dacă sunt luate în mod izolat, este puțin probabil să fie în măsură să depășească arsuri la stomac. În cazul în care utilizarea eficientă miere în combinație cu alte ingrediente.

De exemplu, în cazul în care arsurile la stomac doare pe cei slabi, ajuta acest retseptik: Se dizolvă o lingura o lingura de miere într-un pahar cu apă caldă și bea o băutură timp de 30 de minute înainte de masă, înainte de micul dejun și cină. Neplăcut senzație de arsură va trece, iar după câteva luni de un astfel de tratament poate uita ce arsuri la stomac.

Dar daca arsurile la stomac severe doare, asa ca mai bine sa folosesti aceasta reteta: Se amestecă 100 de grame de acasă medicale și 100 de grame de suc de aloe, bea 40 de minute înainte de mese. Acest instrument este plăcut la gust și acționează rapid.

Sfat! Pentru un efect mai mare, se recomandă utilizarea de miere de tei miere sau balsam de lamaie.

După îndepărtarea apei minerale pirozis

Secretul de apă minerală pe cale de a combate arsurile la stomac constă în faptul. Acesta este capabil de a elimina impactul acestor acizi inofensive care se încadrează în esofag și pot provoca arsuri la stomac.

Dacă pirozis doare, se va potrivi doar și apă minerală bicarbonat alcalin.

Important si interesant! Apa alcalină ar trebui să fie depozitate numai în recipiente de sticlă!


Cum sa scapi de arsuri la stomac acasă repede

Pentru apă minerală pentru a elimina arsuri la stomac, este necesar să se respecte următoarele principii:
• Apa minerala incalzita la 40 de grade. Pentru a nu pierde toate beneficiile de apă minerală pentru fiecare căldură, cel mai bine este să-l încălzească și să păstreze o dată într-un termos.
• înainte de administrare ar trebui să scape de toate gazele se agită puternic de apă și de a lăsa timp de câteva ore de perfuzie.
• Pentru a elimina atacul de arsuri la stomac, este necesar să se bea un pahar de apă minerală de trei ori pe zi, in inghitituri mici, încet. Tratamentul durează 3 săptămâni.
• Pentru a reduce aciditatea stomacului după o masă ar trebui să bea apă minerală 30 de minute înainte de a mânca. Dacă aciditatea gastrică este crescută (care este la o gastrita), apa minerală este mai bine să se bea o oră înainte de mese.

Știind cum să scapi de arsuri la stomac la domiciliu pot îmbunătăți considerabil calitatea vieții lor. Mai ales în cazul în care arsurile la stomac doare în mod constant și îi face să se simtă inconfortabil. Cu toate acestea, trebuie remarcat faptul că atacurile de arsuri la stomac va ajuta pentru a evita și o alimentație sănătoasă, și având grijă de sistemul nervos.