Cum să se spele akvamaris nasul copilului, musetel, furatsilinom

Lavajul nazal și recomandat pentru tratamentul unei varietăți de boli, și un scop preventiv. Ca urmare a tratamentelor cu suprafața mucoasei îndepărtate de evacuare anormală și praf de la microbi patogeni, alergeni, si produse de degradare.Lavajul nazal nazofaringe poate imbunatati tonusul vascular si reduce edemul, activează celulele și crește proprietățile de protecție ale țesuturilor.

Indicații și contraindicații pentru proceduri

Lavajul nazal este o parte a terapiei complexe în tratamentul următoarelor boli:

Medicii recomanda efectuarea procedurii de la primul semn al bolilor inflamatorii, pentru agenți patogeni se acumuleze și înmulțiți-l în zona nasului și gâtului. Spălarea pacientul va face expunerea mai infectioase si de a imbunatati eficienta medicamentelor - spray-uri si unguente sunt direct pe mucoasa și nu sunt îndepărtate în timpul suflare a nasului cu mucus.

Contraindicațiile Lavajul nazal după cum urmează:

 • Otita medie acută.
 • Obstrucționarea canalelor nazale.
 • epistaxisul regulate.
 • Neoplasmele în cavitatea nazală.

În ciuda faptului că procedura este simplă și prezintă o majoritate care deține în fața ei este mai bine să se consulte un medic. Copilul poate avea o afecțiune în care este contraindicată spălarea. De asemenea, este posibil idiosincrasie la unul dintre medicamentele recomandate pentru procedura.

Vom intelege ce este posibil și ceea ce este cel mai bine să se spele nasul copilului.

mijloace eficiente pentru copii de spălare nazală

Cum să se spele akvamaris nasul copilului, musetel, furatsilinom
 • Saline. Preparatul conține clorură de sodiu 0,9%, curata delicat cavitatea nazală de mucus, praf și microbi. Saline este absolut sterilă, eficient și este foarte ieftin. Cum să vă spălați nas cu copilul soluție salină? Pentru a împiedica pătrunderea murdăriei flaconului cu medicamentul și microorganismele se recomandă să nu se deschidă și să tragă un ac steril într-un lichid seringă sterilă. După aceea, acul este îndepărtat și seringa este folosită pentru spălare.
 • Aqua Maris. Medicamentul și recipientul special conceput pentru spălarea ușoară a nasului. Sare de mare a Mării Adriatice și ierburi de ulei hipoalergenice lichefia și spele mucus și să normalizeze mucoasa generală nasofaringian și de a îmbunătăți imunitatea.

Cum să se spele akvamaris nasul copilului? Soluția de clătire este necesară pentru a vă pregăti. Aqua Maris pulbere din plic se toarnă într-un recipient pentru clătire temperatura apei și se toarnă 36 ° C După dizolvarea completă a pulberii poate începe procedura.Capacitatea este construit în așa fel încât pompare are loc prin gravitație. Lean peste chiuveta, întoarce capul. Gura deschisă, se aplică o presiune pe recipient și se toarnă în nara, care se află deasupra soluției. El va turna imediat prin cealaltă nară. Dupa procedura, a suflat nasul și se repetă aceeași procedură cu cealaltă nară, întoarce capul invers.

Cum să se spele akvamaris nasul copilului, musetel, furatsilinom
La o răceală la copii este mai bine să folosească mijloace moi și sigure de, de exemplu, suc de aloe vera. Cum se aplica aloe la rece.

Cum să se spele corect nasul copilului?

Cum să efectueze procedura în mod corespunzător și în condiții de siguranță

Înainte de a utiliza această metodă, trebuie să consultați medicul. Copilul poate fi o deviatie de sept sau din alte motive, din cauza care lavajul nazal poate fi dăunătoare.

Cum să se spele akvamaris nasul copilului, musetel, furatsilinom
În cazul în care casa este un dispozitiv special pentru procedura, puteți utiliza o seringă fără ac sau seringă. Această tehnică este utilizată pentru copii cu vârsta peste 2 ani.

 • Se umple seringa cu o soluție pentru clătire.
 • Copilul se îndoaie la un unghi drept, și respiră adânc.
 • Sfârșitul seringii este aplicat la una din nările și se comprimă foarte lin, până când lichidul începe să curgă din cealaltă nară.
 • Burghiu de filetat fără a muta, seringa de nas și numai atunci poți da drumul.
 • În timpul procedurii, copilul trebuie să deschidă gura și nu respira. După ea, el ar trebui să sufle nasul în mod corespunzător. Continuă repetarea spălare printr-o a doua nară a unui scenariu similar.

Cum să se spele pe nas încă un copil mic? Sugarii până la 2 ani nu se poate spăla nasul cu ajutorul unei seringi. În lichidul pentru sugari din cavitatea nazală se poate obține cu ușurință în tubul Eustache, care este plină cu dezvoltarea otitei medii. Este utilizat pentru spălarea pipetei. Pune copilul pe spate, țineți capul și se picură câteva picături de soluție în fiecare nară. Apoi, folosind un mic pere scoate de mucus nazal.

Cum să se spele akvamaris nasul copilului, musetel, furatsilinom
lavajul nazal este uneori recomandat pentru uscat senzație în nas. Totul despre cauzele si tratamentul uscăciunii in nas.

Despre ce să fac, dacă vă simțiți uscăciune în nas și a observat sânge în ea, pentru a afla în acest articol.

Cum și de ce să se spele copilul care alăptează nas? Sugarii de dorit să se spele nas saramura slab, bulion mușețelul sau apă călduță, pur și simplu.

măsurile de precauție necesare

 • Aveți grijă la gura copilului, nu respira în timpul procedurii și să păstreze gura deschisă. În timpul suflă nasul și cere copilul să-l deschidă - aceasta va reduce presiunea asupra timpanului și pentru a evita complicațiile.
 • Dupa procedura, aproximativ o oră, nu lăsa copilul afară.
 • De asemenea, nu este de dorit să se facă de spălare înainte de a merge la culcare.
 • Este important să se evite o presiune puternică asupra seringii în timpul unei proceduri.

Atenție! Numai astăzi!