Cum tonifiat parul la domiciliu

Industria frumuseții se dezvoltă rapid, fiecare fată se poate transforma într-o blondă de platină, femeie cu păr castaniu, sau o fiară roșie arde în doar câteva ore. Pentru adversarii cerneluri rezistente dezvoltat tonere speciale, facilitează foarte mult durata de viață a frumoasei jumătăți a omenirii.Cum tonifiat parul la domiciliu

Cum tonifiat parul cu henna

Henna și Basma - ingrediente naturale cunoscute încă din cele mai vechi timpuri. Fetele din tari orientale folosesc adesea henna, atunci când se dorește să dea coamă profundă umbră cu o tentă de cupru. Henna este disponibil sub formă de pulbere, un pachet format din 3-4 saci.

Important!
Rezultatul final sugerează o nuanță diferită în funcție de culoarea de pornire.

 • frumusete blonda sa transformat într-o fiară roșie.
 • fată blondă se va găsi o nuanță de cupru.
 • Doamnelor cu parul inchis la culoare, aprofunda culoarea și să dea un fir de păr tentă roșiatică.

Dacă doriți să vă părul cu o tentă roșie, se prepară un decoct de ceapa la rata de 2 150 ml. apă clocotită. vsypte După aceea henna la soluție și se amestecă până la masa cremoasa.

Pentru a face părul cu o nuanță aurie, se amestecă bulion mușețel și se dizolvă în henna. Doamnelor cu henna parul blond va da o nuanta delicata de ciocolata prin adăugarea de zaț de cafea.

șampon de păr Cum tonifiat

Specialiștii au dezvoltat o serie de șampoane de colorare, care acționează treptat. Cu fiecare câștig de păr spălare a părului nuanță saturate, în funcție de culoarea selectată. Înainte de a utiliza, citiți instrucțiunile incluse timpul de expunere menționate, precum și numărul de cereri simultane. După ce ați spălat capul, înfășurați prosopul lumina, în caz contrar se va pata agent.

balsam de păr Cum tonifiat

Balsam balsam cu pigmenti speciali este sampoane nuanțare mai repede. În plus față de efectul de colorare, mijloace dă strălucire părului, rezistența mecanică și aspectul îngrijit. Un rezultat bun se realizează datorită minerale, vitamine si uleiuri naturale.

Cum tonifiat parul la domiciliu

După procedura, efectul de asomare, dar nu durează mult timp. Cu fiecare saturație ulterioară de spălare a părului dispare, deci nu este nevoie să re-utilizare. Balsam nu pătrunde în structura firului de păr, ea învăluie filmul lor, care este rapid spălate.

O caracteristică importantă a balsamuri nuanțare este că ei, practic, nu colorat părul gri. Poti da parului o culoare profunda, dar nu va fi în măsură să se ascundă mediocritatea. bucle întunecate vor deveni mai ușoare după utilizarea de aer condiționat, și o nuanta de platină blonda a subliniat. 1. Se spală părul cu șampon obișnuit sau nuanță. În primul caz, trebuie să alegeți o companie și o serie de aceeași, ca un balsam. Înfășurați capul unui prosop de culoare închisă și permite umidității să fie absorbită.
 2. Aplicați ulei de măsline sau o cremă hrănitoare pe urechi, frunte și temple, fără a afecta parul. Acest lucru este de a se asigura că pigmentul nu este colorat pielea.
 3. Pune silicon sau polietilenă mănuși, apoi continuați cu procedura. Pentru parul prosop uscat se aplică uniform balsamul, mutați de la rădăcini la vârfuri. Ia un pieptene cu câțiva dinți și toroane pieptene pentru tonifiere luat monotonă.
 4. Locui timp indicate în instrucțiunea, dar de obicei, este de 15 minute pentru a obține o saturație medie de culoare, și 40 de minute pentru un efect mai intens.
 5. La expirarea compoziției de clătire, cu șampon. Se clătește cu încuietori până la apa curge limpede. În caz contrar, vă va păta hainele și prosop.

Important!
Ajuta la rezolva rezultatul decoctul de plante aromatice. Se toarnă salvie, rozmarin și mentă apă clocotită, se scurge, se clătește părul și nu se clătește.

Efectul va fi mai saturate în cele expuse de păr recent permed sau modificări de culoare.

mousse de păr Cum tonifiat

Spuma de păr neted Tonirujushchaja până la următoarea spălare. Sub influența apei, ea se spală imediat, revenind la fostul culoarea parului. De regulă, această metodă de redare utilizare înainte de un eveniment important, de Anul Nou petrecere corporate sau sedinta foto.

Cum tonifiat parul la domiciliu

 1. Se spală părul cu șampon obișnuit, se aplică balsam. Pentru a evita supra-uscate sfaturi face o masca și țineți apăsat timp de 15 minute.
 2. Se usucă uscător de păr, le pieptene bine.
 3. Purtați mănuși și se aplică mousse pe mâini, distribuite uniform pe palme. Ia-o plimbare pe suprafața părului sau încuietorile individuale.
 4. pletele pieptene sunt supuse tonifiant, după care face de stabilire cu o perie și un uscător de păr.

Important!
Aplicati produsul numai pentru păr sănătos și pre-umed. Compoziția este distribuită uniform pe părul deteriorat, prin care rezultatul s-ar putea surprinde foarte mult.

Spuma ascunde rădăcini regrown, dar se va efectua în șuvițele, vopsite anterior cu henna. Mousse nu ascunde părul gri, astfel încât să fie atenți dacă va provoca mijloace, rezultatul va fi un verde murdar.

Înainte de a utiliza testul glisant pentru reacție alergică: se aplică mijloace la încheietura mâinii, așteptați 30 de minute, clătiți. Dacă nu iritații, se poate aplica compoziția.

Cum tonifiat remedii populare păr

În plus față de produse cosmetice profesionale, puteți utiliza produse care sunt la îndemână. Rețetele sunt ușor de preparat, nu necesită timp și bani.

ceai
Se toarnă 50 oz. 400 ml de ceai negru. apa, se fierbe la foc mic timp de o jumătate de oră. După acoperire timp și se lasă timp de 40 de minute. Se strecoara supa și se clătește părul. Înseamnă a da o lumina nuanță de cupru fete de culoare brun deschis si blondele. Puteți utiliza o parte dintr-o zi sau după cum este necesar, efectul este realizat după 3 tratamente.

cafea
Se toarnă 50 oz. cafea măcinată 600 ml. apă caldă, se fierbe timp de 10 minute. Se răcește soluția și se adaugă 10 picături de ulei esențial de primula de seară. Se aplică amestecul, așteptați 40 de minute. zaț de cafea da culoare ciocolata toate tipurile de păr.

ierburi
Ia 40 de grame. salvie, 20 gr. Rosemary, 30 oz. pătlagină și 45 de grade. mușețel pentru prepararea cafelei de plante de apă clocotită și infuzat timp de 3 ore. Se strecoara, se adaugă ulei vegetal și se clătește părul. Păstrați compoziția de cel puțin o jumătate de oră. Înseamnă a da parului nuanță aurie slabă, le face strălucitor și ușor de gestionat.

Nu te părul tonifiat acasă? Pentru a obține un efect de durată, se diluează henna. Pentru evenimentul de o zi este mousse potrivit. Șampon, balsam, și remedii populare nu dau rezultate imediate, dar utilizarea lor în continuare vă va da un nou culori saturate.