De ce să cumpărați cocktail de oxigen pentru copii, oricum nimeni acasă el se pregătește elementar!

Cine te-a inventat?

Chiar și primii pași pentru a lua: cabine de oxigen stabilite de urgență, în sanatorii și spitale, miracol cocktail prescris femeilor gravide, copii și sportivi.Dar, la fel ca toate ideea progresivă a respirației peștilor și a trăit un pic sufocat în web birocratic sovietic. „Nu este permis“, „nu se potrivește“, „nu va face“ - care au răspuns în mod tradițional de inovare a funcționarilor de diferite ranguri și același cabinet „de stingere“. Iar poporul sovietic a revenit la băuturile obișnuite: lapte și gazvode sirop cu și fără ...

Sau gatiti-i o mare de cacao, rețetele cele mai delicioase din acest articol.

Ceea ce face „aerul din sticlă“

De ce să cumpărați cocktail de oxigen pentru copii, oricum nimeni acasă el se pregătește elementar!
In cocktail aspect - este spumă rezistentă, creează o serie de bule umplute cu oxigen. Când se utilizează la prepararea rădăcină de lemn dulce (acționează ca un agent de spumare) și un suc sau sirop, ca aditiv. Toate. Reteta este simpla si geniu.

Există un alt tip de astfel de un cocktail numit ekoteyl. Compoziția este aproape aceeași, numai că în loc de suc folosit un decoct de plante medicinale.

Beneficiile de cocktail de oxigen pentru copii

Primul care a apreciat cocktail-ul de noutate nu numai beneficiul, ci și pentru ceea ce este - un delicios, desigur, au fost copii. Mai ales plăcut malyshni consistență spumoasă băutură, care, cu toate acestea, pot fi consumate și lingura. Senzație în același timp, există ... neobișnuite. Într-un cuvânt - distractiv.

Părinții sunt mulțumiți de faptul că cocktail-ul de oxigen, de obicei, este format din ingrediente naturale, și, prin urmare, nu se poate pune în pericol sănătatea copilului. Dimpotrivă: cu imunitate redusă, răceli frecvente, ascaridoză și băuturi disbioză spumoasa este întotdeauna pe partea laterală a copilului. Cu utilizarea regulată a amestecului de oxigen al acestor boli neplăcute pot fi destul de repede uita.

Utilizarea unui cocktail de oxigen este util și pentru elevi. Cu programele școlare actuale superslozhnyh și sindromul oboselii în masă, nevroze din copilărie și din neatenție acest produs devine o necesitate №1.

Pentru a normaliza copilului bunăstarea suficient pentru a-i oferi o băutură o dată pe zi. Nu există nici un astfel de copii, care ar refuza desert. Și apoi - și desert, și beneficiază într-o ceașcă.

Pentru mama

De ce să cumpărați cocktail de oxigen pentru copii, oricum nimeni acasă el se pregătește elementar!


Prima regulă a femeilor gravide, vechi și noi pactele, transmise din generație în generație, de dragul de el, amintiți-vă ce? Asta-i drept! Mai multe plimbare în aer curat. Și dacă chiar unele 10-15 ani, punerea în aplicare a acestei reguli nu a fost dificil, dar acum ... nu atât de ușor de a găsi aer proaspăt într-adevăr, în special femeile care trăiesc în orașele mari.

În cazul în care aerul curat - deficitul, cocktail-ul de oxigen în timpul sarcinii - este același aer. Notă, nu un substitut pentru - un aer cu drepturi depline. capabil de a recupera și de a restabili starea de sănătate, în măsură să influențeze pozitiv nu numai pe fructe. dar, de asemenea, pe întregul corp al mamei viitoare și starea de spirit ei, inclusiv.

De ce să cumpărați cocktail de oxigen pentru copii, oricum nimeni acasă el se pregătește elementar!
Timp de mai multe decenii, dezbaterea continuă pe tema: beneficiile si dauneaza de lapte de capră. avem propria opinie cu privire la această chestiune.

Tot ce trebuie să știți despre ceai galben, ne-am adunat în acest articol.

Este posibil să se pregătească o casă?

Răspunsul este - da. Dar, în scopul de a pregăti un cocktail de oxigen la domiciliu, trebuie să cumpere kit-ul necesar, fără de care nu pare a fi posibilă prepararea, și anume kokteyler (prețul Online de la 900 de ruble, doar du-te la Yandex piață și tipul în căutarea de kokteyler de oxigen), oxigen hub (sau spray-uri cu oxigen) și spumantului pulbere (diferă în mare de selecție, de obicei, numai gust). Și apoi - totul este simplu:

De ce să cumpărați cocktail de oxigen pentru copii, oricum nimeni acasă el se pregătește elementar!

  1. Se amestecă suc spumantului (calcul: linguriță de pulbere pe litru de suc) și umple acest amestec kokteyler.
  2. Macara kokteylera concentrator de oxigen și se conectează prin tuburi de silicon.
  3. Setați volumul debitului de 3-4 litri kokteylera valvă deschisă până când se oprește.
  4. Observăm: dacă spuma începe să se ridice, înseamnă că totul se face corect.
  5. Atunci când containerul finit este umplut cocktail de suprapunere macara sau alt substitut pentru umplerea cupe.

Apropo, dacă vorbim despre cocktail contraindicații de oxigen, ar trebui să acorde o atenție la următoarele: În cazul în care ai cumpărat un cocktail? Ca se pare frumos, inventivă a servit, ca și salubritate publică pregătit și cel mai important din ceea ce?

Să nu vă faceți griji cu astfel de probleme, - pregătește-te.

amestec Paradise

De ce să cumpărați cocktail de oxigen pentru copii, oricum nimeni acasă el se pregătește elementar!
Deoarece acest produs versatil, cocktail-uri de oxigen, și se referă la industria alimentară și în medicină, acesta poate fi poziționat ca o băutură - medicament. Plăcut la vedere și gust, are o masă de proprietăți utile pentru organism, prevenirea și vindecarea bolii. Poate că pot doar să viseze un astfel de produs. Și suntem fericiți - poate nu numai bucura, dar, de asemenea, să bea cel puțin în fiecare zi. Aici este. deliciu cu adevărat cerească.